Selenimo ve Cankuşlarıyla Her Telden

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ablacım gazetede okudum 13 tane ilacın içinde bizim hapımızda var
aslında o madde varsa kilo verdirmesi lazım ammaaa
benim gıdıktann diz kapagıma kadar vallaa bir görsen dudagın uçuklarrsırnaşık şeysenağlama

Dün akşam haberlerde bazı zayıflama hapları diye geçti konu
Hemen aklıma sen geldin
Aman kızlar kendinizi tehlikeye atacak şeylerden uzak durun

niye ben aklına geldimki,ben zayıflama hapı kullanmıyorumm

teknoloji çok ilerlemiş
reflü içinmi taktılar bu aleti
kocanda yesin yazık kaç aydır çorba içmekten gına gelmiştir adama

canım guzel gelınımm benımmm amın canım ınsallahhhhh
sanada ıyı tatıller keyfını cıkar guzelller guzelımmm:1hug:

canımın ıcı
begenmene cok sevınıorummm tatlıskommmm
oyle haklısın canımm bıde ınsanın en yakın ocak ınsanı boyle yuz cevırınce ınsana daha cok dokunuo ama yapcak bısey yok maleseff hayatımm

dogru dıyosunnn ama elımde deıl bısey olur dıye cok uzuluorum bılıosun su sıgara meretı herseye neden oluyor kılo var 54 yasında saglıklı beslendıgıde soylenemez bıde sıgara bı paket korkuyorum bısey olcak saglıgına dıye sultanımmm dedııgın gıbı ıcme dedıkce daha cok ıcıo umarım aklı basına gelır bı an once ıs ısten gecmeden hayatım

hosgeldın tatlımmm kıyamam sana ben uzme tatlı canını lutfenn gelırmeler ne durumda hayatım

hosgeldınn canımmm selemınommmmmm
senınde serefıne hosgeldınn havaı fıseklerı patlatıomm canım benım ozledım senı

bızım son durumu sana kısaca ozetleyım hayatım delı adamdan kactık ev tuttuk ucumuz aynı evde yasamaya calısıorum adamın kendı yegenı bıze destek oldu hak verdı oz be oz dayımız bıze sırtını dondu bı acıpta nasılsınız dıye sormuo bıle kotu gun dostları bellı oluo akrabalarda bıle hayatım su dunyada yapayalnız oldugumuzu ıyıce anladık bız dayak yeseydık kahır cekseydık onlar ıcın daha ıyımıs meger delı adam nerdeler dıye dayımı aradı dıye rahatsız olmus o yuzden o telınle rahatsız olmasın dıye bız ezıyet cekmeye donsek bızı elınle goturcek nerdeyse annem ıyıkı yerımızı soylemedı bastan yoksa ılk adres vercek en yakınlarımızmısta haberımız yokmus hayatımm

aaa hanı bızım kullandıgımızz eskıden 6090 omu toplatılıomus:

iyi pazarlar cankuşlarrr
ablam buralarda çok sıcak,
aman acelesi yok zamanla yaparsın işi kendini çok yormaaaa

accık yorulayım belkimmm kilo veririrmm,
taktım ben bu kiloyaaaa,Çok üzgünüm çoook
bir ayda 3 kilo ne demekkkkmafoldumben

sabahları yürüyüş yapıp fırından taze ekmeği alıyordum, sonra da mis gibi serin havada bi güzell yedimm,
nerde kaldı benim yürüyüşşşkafamçokkarıştı
akşamda çarşıya yürüyüş yapıp gecenin 11 inde dondurma yersem işte bööleee olur,
bu hafta dikkat etmeye çalışacam bakalım verebilecekmiyim.
açlığa da hiç gelemiyorum bakalım nasıll etcemmmm

canımın ıcı sahrdudumm benımmmm ınsallahh bu gunlerde gecıcekk allah esınede bı an once eskı saglıgına kavusmasını nasıp etsın bı an once dualarım sızle hayatım

]

hosgeldınn canımmm selemınommmmmm
senınde serefıne hosgeldınn havaı fıseklerı patlatıomm canım benım ozledım senı

bızım son durumu sana kısaca ozetleyım hayatım delı adamdan kactık ev tuttuk ucumuz aynı evde yasamaya calısıorum adamın kendı yegenı bıze destek oldu hak verdı oz be oz dayımız bıze sırtını dondu bı acıpta nasılsınız dıye sormuo bıle kotu gun dostları bellı oluo akrabalarda bıle hayatım su dunyada yapayalnız oldugumuzu ıyıce anladık bız dayak yeseydık kahır cekseydık onlar ıcın daha ıyımıs meger delı adam nerdeler dıye dayımı aradı dıye rahatsız olmus o yuzden o telınle rahatsız olmasın dıye bız ezıyet cekmeye donsek bızı elınle goturcek nerdeyse annem ıyıkı yerımızı soylemedı bastan yoksa ılk adres vercek en yakınlarımızmısta haberımız yokmus hayatımm

içelim prensesimmmm,
ama ben sirkeli su alıyımmm kilo aldımmmmmmm.

sorma canımm malum ramazda gelıoo napcaz bu kıloları bılmıorumm gulum
eczacı yenı bı urun gelmıs dıye bı arkadasına tavsıye ederken gordum ama bılmıorum eczacıbası cıkarmıs bu urunu keto belkı duymusundur mor lu bısey ama cesaret edemıorum artık bısey kullanmaya acıkcası

en son ne durumdasın tatlım, hala kaçış devammı?
psikopat doktor sizi arıyormu yoksa?

aramazmı tatlım bıde yalan soyluoo kactılar demıoo kayboldular baslarına bıseymı geldı dıye arayınca herkes merak edıp canla basla bızı arıolar en son faceboktan benı bı arkadası buldu sorma ya delı gıbı arıo ee tabı annem gıbı kuzusunu nerden bulcak gak dıyo oluo guk dıo oluyo ezıyetı kım cekcek anneannemın evının ordakı tum esnaflara yalan demıs bı ıstanbula geldıler haber alamadım baslarına bısey geldımı dıye merak edıorum deyınce hepsı endıslenmıs adam numaralar bırakmıs ısık yanarsa onlardan bırını gorurse benı hemen arayın dıye sorma adam ne kurt annem ona mesahj attı senden ayrılıorum dıye yegenınede soyledı haberı var bırakıldıgından ama yokmus gıbı davranıo az deıl hanı

sultanımm yasaklanan hangı haplarmıs on uc tane demıssınn merak ettımm sultanım

aynı anda yazmışız, tatlım,
artık akrabalarda eskisi gibi değil üzülme tatlım , sadece senin dayın değil herkesin ki öyle,
akrabalık falan kalmadı artık, herkes kendi kabuğuna çekilmiş, bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın modunda,
sen annene, annen sana sıkısıkı sarılın tatlım,
hakikaten kimseden fayda yok,
kimse rahatıkaçsın istemiyo,
dayında öyle yapmış ne de olsa bi tarafı el. Yengen gaz falan veriyosa
erkek milleti çok bağlı olmuyor ailesine çünkü.
kimseye de güvenmeyin.
o deliden de o kadar korkmayın, istenmediğini anlamıyormu bu dangalak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…