Selenimo ve Cankuşlarıyla Her Telden

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gerizekalı herif madem her dediğini yapan karın var ne diye eziyet ediyosun millete,

kıymetini bil otur.
boşverrrr annen sakın tekrar acıyıp da dönmesin o herife, nasılsa maddi bağımlılığınız yok ona.
bundn sonra haayatın keyfini çıkarın üçünüz, huzurlu olunca hayat çok daha güzel,
boşasın gitsin sakın geri dönmesine izin verme annenin .

cok cok cokkk haklısın canımm benımm.allaha bınlerce sukur kalp carpıntım kalmadı
her an kalbım agzımdaydı huzur cok sukur var basta epey tedırgın olduk ama sımdı ıyızz
allahta bozmasın bu huzurumuzu ınsallahh dıngınlık sakınlık gıbısı yok
ılk baslarda ruyalarımda hep bızı buldugunu goruodum eskısı gıbı ustumuze yurudugunu goruyordum sımdı o ruyalarda kalmadı cok sukur bu zamanda dedıgın gıbı kımseye guven yok malesef hayatım

artık ilaçlara fazla takılmayalım haayatım,
bitkisel olanı bile tehlike içeriyormuş,

adam ne kadar eziyet ettiyse size, rüyalarında bile görüyorsun .
hepsi geçecek, hiç bir şey sonsuza kadar değildir.

kıymet bılcegıne daha cok topuzum hakkına derler ya yaptıkca yapıodu
azan adam camı duvarına ıser derler ya buda yaptı kalsın bı basına yeter artık cektıklerımız hem annecım cektı bızde nasıbımızı aldıkk neyse kotu gunler gerıde kaldı dıorum allah artık saglık huzur versınnn hepımıze
annem once bı gecıs donemı yasadı aglıodu falan dedım psıkolaga gıt ıstersen konus rahatla cunku vıjdan yaptı ama bıcakla ustune yuruyen adama daha ne vıjdan yapıosun sanırım elınde deıldı oda sımdı alıstı ıyı gorundugu kadarıyla dıorum kendıne telkın et devamlı adamın yaptıkları unutulmaz acınacak durumda o deıl bızdık bak kafan nasıl yerınde unutkanlıkların gectı ınanırmısın ben ıkı dak sonrası unutuorum sımdı masallah bende ıyımmm kabugumuzdan yenı cıkıorum anlıcan dunya varmıs dıorum cok sukur hıc bızaman maddı baglıllugumuzda yok o yuzdennn gerı donmesıne ızın vermem cok sukur oda ıstemıorum dıyo

okuyamadım ne konuşuyorsunuz böylee
sonra okurum
abla tatil nasıl geçtii
döndün tekkeye,

halemmm sen nasılsın
benim koca siğarayı buğün bırakıyor sözde
sabahtan bana küsüp gitti
içcekte bahanesi ben olacamguclubacismile

canım benim yaaa,
annenin çektiklerine çok üzüldüm,
ama bu okadar kolay atlatacağı bişey değil,
bence sen onu tut elinden psikoloğa götür,
rahatlar.
deli izinizi bulursa kandırabilir tekrar anneni,

halemmm sen nasılsın
benim koca siğarayı buğün bırakıyor sözde
sabahtan bana küsüp gitti
içcekte bahanesi ben olacamguclubacismile

sultanım ıyı olmaya calısıorummm hayatımm
ayy cok sevındımm su meretten kurtuluooo sımdı sınırlerı tepesınde olur acuk ıdare etmek lazım umarımm gerı donusu olmadan bırakır darısı anacıma ınsallah

canım benim yaaa,
annenin çektiklerine çok üzüldüm,
ama bu okadar kolay atlatacağı bişey değil,
bence sen onu tut elinden psikoloğa götür,
rahatlar.
deli izinizi bulursa kandırabilir tekrar anneni,

halklısın canım benım 25 senelık bırıkımm bundan onbes sene once evın yarısına hacız gelmıstı bunlar salonda kalmıstı evın dıger yarısını tugla ıle ormuslerdı cok az ınsan tuvaletsız evde oturur legene yapar onu bıle cektı anacımm daha neler neler dusunun artık

KIZ MANYAK BU ERKEK MİLLETİ VALLA
ilaç ilaç dedi ,satıcı firmayla kargo şirketiyle kavga ettirdi bana
ilaç 5 gündür evde başlamadı
buğün başladı afra tafraylaaa
aaaa çekemem valla
ben HAKLIYIMMMMMMMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…