Selenimo ve Cankuşlarıyla Her Telden

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Alt katında oturan yoksa eğer
5-10 dakika zıplamak yada ip atlamakta hem çok eğlenceli hemde faydalı

selam arkadaşlar. şuanda aktif bi topic arıyodunm burayı buldum. bişey soracam. orda olan var mı??

bide yemeklerden sonra midem bulanmaya başladı ya
geçen senelerde de olduydu buna benzer bişey ama nasıl geçti hatırlamıyorum

hee kız benimki de ondan
arada bir de damla sakızlı kahve yapıyorum o da güzel oluyor

Bu dağ başında bulunmuyor öyle alengirli kahveler
Ben memet amcadan şaşmıyorum
Hem eskilerde yemeklerden sonra mutlaka içermiş
Bi bildikleri var demek ki kaydirigubbakcemile3

yok kız yeni taşındılar daha
önceden öğrenci vardı o zaman diyeydin sorun olmazdı

Bi araştır bakalım belki karı koca çalışıyorlardır
Gündüz evde yoklarsa çaktırmadan azcık hoplayıp zıplayıverirsin
Ruhları duymaz aklinialirimsmile

bir yıldır bir kurumda mühendisim. burdakiler en az 10 yıldır burdalar ve çoğu hemşeri. neyse bugun işe geldim ve bizim kattakiler odalarından çıkıp koridorda bayramlaşıyolardı. ben arefe günü gördüklerimle bayramlaştım.
neyse bizim daireden bi yönetivci bayan kapıdan bağırıp gelip bayramlaşasana burdaki herkes senin büyüğün dedi...
şok aldum. herkesin içinde beni azarlar gibi bunu söyledi. ve bide biz bayramdan sonra böyle bayramlaşırız. bu bizim geleneğimiz dedi. hiçbişey demedim orda ama şimdi kendime kızıp duruyorum. napsam nasıl davransam bilemedim :sm_confused: benneyaptımki

Bu tür sorunlar için topikler var konu açabilirsin
Orda herkes fikrini söyler sende seçer beğenir uygularsın

bitaneside ki yine bayn bir iş arkadaşım, odama gelip yerdeki çöpü TOPLA dedi...
ne yapmaya çalışıyolar anlamadım.
bunlar dediğim gibi baya şirkeyleşmişler. canım çok sıkılıyo ya. aslında takmamaya çalışıyorum ama hergün bunların yüzünü görecem. nasıl davranmalıyım bilemiyorum...

kötü bi niyeti olmayabilir çok abartılacak bişey yok bence
daha önceki tavrını bilemem tabiki
genel görünüm ve yaklaşımı önemli
bugünden sonra ki tavrına göre tavır takınırsınız

sağol arkadaşım biliyom da. her telden konuşuluyomuş ya bu topicte biraz konuşup rahatlamak istedim...

Böyle bi durumda Sempatik arkadaş bay bay dedi
Benimse böyle bi sorun yaşama ihtimalim yok
Sen en iyisi Bir Derdim Var bölümüne konu aç orda daha çok yardım gelir

kötü bi niyeti olmayabilir çok abartılacak bişey yok bence
daha önceki tavrını bilemem tabiki
genel görünüm ve yaklaşımı önemli
bugünden sonra ki tavrına göre tavır takınırsınız

öyle yaparım artık.
benim bu şehirde hiç tanıdığım yok... iş yerindede yanlız kaldım desene. zaten hep bayanlardan geliyo böyle şeyler.

sağol arkadaşım biliyom da. her telden konuşuluyomuş ya bu topicte biraz konuşup rahatlamak istedim...

bizim durumumuz biraz farklı arkadaşım 1 seneden fazladır bi beraberliğimiz var bizim burda herkesin ne olduğunu tavrını ailevi durumunu bilir ona göre yorum yaparız
senin hiçbir şeyini bilmiyoruz o yüzden yaptığımız yorumlar sağlıklı olmayabilir

sahrud bende gidiyim artık y..taştan gelcekler koltuğu almak için birazdan burda olurlar
akşama girerim yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…