Selenimo ve Cankuşlarıyla Her Telden

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayatımm sen daha 41 geceemedınmı bebegımmmm bırazcıkk daha yeesen bıseyler hadı gulummmm hatrım ıcın

Yok be gülüm geçemiyorum
Kaldım öyle sıska
Amaaan vazgeçtim kilo almaya çalışırken daha beter stres oldum
Saldım çayıra mevlam kayıra

[Evden kaçan eşini bulmaları için başvurduğu Müge Anlı’nın programında, ertesi gün eşini ve beraber yaşadığı iddia edilen kişiyi gören Ahmet Ayyıldız (41) çılgına döndü. Ahmet Ayyıldız, silahıyla stüdyoyu basarak eşinin sevgilisi olduğu ileri sürülen Hüseyin Keleş’i kulağından vurdu. Silahtan çıkan rastgele kurşunlar program personeli Ali Kökler’in de elinden yaralanmasına neden oldu.
Bir süre önce eşi Sabriye Ayyıldız’dan ayrı yaşamaya başlayan Ahmet Ayyıldız, eşiyle barışmak için Müge Anlı’nın sunduğu programa başvurdu. Bunun üzerine harekete geçen program ekibi Sabriye Ayyıldız’ı ve beraber yaşamaya başladığı Hüseyin Keleş’i programa çıkardı. Eşini ve eşiyle beraber yaşadığını öğrendiği Hüseyin Keleş’i ekranda gören Ahmet Ayyıldız çılgına döndü.
Yanına oğlu İ.A.’yı da alan Ahmet Ayyıldız, programın çekimlerinin yapıldığı Yenibosna Çobançeşme caddesi üzerinde bulunan stüdyoya geldi. Belindeki silahı çıkartarak stüdyonun bahçesinden itibaren ateş etmeye başlayan Ayyıldız, binanın girişinde rastgele ateş etti ve silahından çıkan kurşunlar program personeli Ali Kökler (26)’in eline isabet etti. Binanın içine girerek canlı yayın yapılan stüdyolara doğru yönelen Ahmet Ayyıldız, kaçmaya çalışan ve eşinin sevgilisi olduğu iddia edilen Hüseyin Keleş’i görerek kurşun yağdırdı. Hüseyin Keleş, kulağını sıyıran bir kurşun ile hafif şekilde yaralanırken, Ahmet Ayyıldız’ı güvenlik görevlileri etkisiz hale getirdi.
Olay yerine çağrılan iki ambulans Hüseyin Keleş ve elinden yaralanan personeli alarak Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma hastanesine götürdü. Hastanede ayakta tedavi edilen iki yaralı daha sonra ifadeleri alınmak üzere Bahçelievler Asayiş Büro Amirliği’ne götürüldü.

kızlar evden kacan esını vurmus bızım delıde yapmasın boyle bısey

Yok be gülüm geçemiyorum
Kaldım öyle sıska
Amaaan vazgeçtim kilo almaya çalışırken daha beter stres oldum
Saldım çayıra mevlam kayıra

canım benım saglıgın yerındeyse sık hastalanmıosannn sorun yok bencede haklısın taktıkca dahada verırsın mazallahhh bagısık sıstemı kuvvetlendırıcı ımuneks var kılo aldırmıo ama bagısık sıstemını desteklıo dr vermıstı anneanneme sımdı annemede verıom zor sıgara ıcenler mutlaka ıcmelıymıs gercı sen sıgara kullanmıosun ama cok zayıfsın ya bunyen kuvvetlensın dıye dedımm

canımın ıcı hosgeldın sende hayatım

Gittim patatesi attım adamın önüne
Bu patatesten aldığın para helal mi sanıyorsun sen dedim
Sahtekarlığın ortaya çıkmicak mı sandın
Gece vakti sattım kurtlu patatesi yuttu enayiler mi dedin
Ama yok yutmadım al patatesini dedim geldim
Eee kem küm kusura bakma abla yenisini veriim falan dedi
İstemem al evine götür çocuklarına yedir bunu dedim
Geldim mutfağımı yerleştirdim bulaşıkları kaldırdım
Tatlı yapmaya niyetlendim süt bitmiş
Geldim oturdum yine pc başına

bazı hılebaz satıcılar boyle yapıoo en ıyısını yapmıssın hayatımmm
ne tatlusu yapcaktınn canımmmın ıcı
benımde bu ara canım tatlı cekıoo

Bizim deme kız şu hıyara, sizin bizim değil o bildiğin hıyar
Hem o havlayan cinsten ısıramaz merak etme

Bizim deme kız şu hıyara, sizin bizim değil o bildiğin hıyar
Hem o havlayan cinsten ısıramaz merak etme

bencede hıyar canımmm ınsallahh boyle haberler duyunca endıselenıorum ne guzell sakınlesmıstım bısey yapammaz dıye ama yapanları duydukca etkılenıom hemen sankı sılah alıp gelcek vurcak bızı gıbı gelıoo baanada

bazı hılebaz satıcılar boyle yapıoo en ıyısını yapmıssın hayatımmm
ne tatlusu yapcaktınn canımmmın ıcı
benımde bu ara canım tatlı cekıoo

Eşim akşam karanlıkta almış
Yoksa mutlaka görürdü çünkü bi tane sağlam yok çuvalda
Ama ben azcık cazgırım ya hiç üşenmedim gittim attım önüne
Haram zıkkım olsun böyle para mı kazanılır

malesef bazıları haramdan korkmuolar boyle pazarcılık yapıolarr allah goruooo allahtan korkmuo bunlar

O haberde ki kadın başkasına kaçmış
Sizin durumla alakası yok
Hem sizinki havlayan cinsten
Rahatla artık biraz sakinleş

malesef bazıları haramdan korkmuolar boyle pazarcılık yapıolarr allah goruooo allahtan korkmuo bunlar

Bundan sonra birazcık korkar inşallah
Çünkü etraf epey kalabalıktı çok gören duyan oldu
Çok yaygara yapmadan rezil ettim çevreye
Bura küçük yer gören görmeyene duyan duymayana anlatır
E tabi bu arada benim cazgırlığımda çıktı ortaya sempatiksalakcinni
Amaaaan napim ben parayı sokakta toplamıyorum sokağa da dağıtamam

kızlar bunu yiyorum yemeklerden 15 dk önce kuzene diyetisyeni tavsiye etmiş
işe yararsa haber ederim sizlerede

guzel gelınımmmm
bu nasıl bısey tadı falannnn
bende alayımmm tadı cok kotu deılse kuzummmm
nerden aldın aktarlardamı satılıoo canım

ıyı etmıssınn canım kuzu gıbı sustukca bunlar tepemıze bınıoo soylemek lazım bıdaha boyle kakalamaya kalkmasın paazarcıda gulum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…