Selenimo ve Cankuşlarıyla Her Telden

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O haberde ki kadın başkasına kaçmış
Sizin durumla alakası yok
Hem sizinki havlayan cinsten
Rahatla artık biraz sakinleş

dogru dıosunnn canım farklı bı durum
allah buuyukkk allah onuda sakınlestırsınn kabullensın ama adam dur durak bılmıomus

dogru dıosunnn canım farklı bı durum
allah buuyukkk allah onuda sakınlestırsınn kabullensın ama adam dur durak bılmıomus

Düşünmemeye çalış
Havlar havlar durur
Bi süre sonra susacak susmayıp napacak
Elinden gelen bişey olsa şimdiye kadar yapardı
O da biliyor bişey yapamicağını onun için böyle havlayıp duruyor

cıvcıvler ne guzel olmus ınsan yemeye kıyamaz valla acaba nasıl yaptılar puremı yaptılar papatesı acaba sutle

haklısınn canımmm
yalavodayız dıye haber cıkarmıstıkk burdan umudu kessın dıye adam yalova emmnıyet mudurunu bulmuss bızımkıler kayıp yalavadalarmıs sız bulun demıs

haklısınn canımmm
yalavodayız dıye haber cıkarmıstıkk burdan umudu kessın dıye adam yalova emmnıyet mudurunu bulmuss bızımkıler kayıp yalavadalarmıs sız bulun demıs

Aslında ben olsam arar Yalova Emniyetini
Bu hıyar bizi rahatsız ediyor sürekli emniyete jandarmaya sahte ihbarlarla polisi askeri oyalıyor
Biz kayıp değiliz kendisinden kaçtık bunu bildiği halde sahte ihbarlara devam ediyor derdim
Azcık alsınlar içerde sahte ihbar nasıl oluyormuş göstersinler

oyle valla emeklı maasıda var ustelıkk dıplomayıda kıraya verıo aylık alıodu ondan bıde bankadakı paranın faızlerıde duruodu ama bu acıma duygusu bızde oldukca bız atamayız onu annemde zaten ıstemıo evden atmakk otursun olene kadar dıoo

Bi dakkaaaaaa
Kiralık diploma mı
Sizde onu şikayet edin çünkü bu büyük bi suç
Kendi derdiyle boğuşurken sizi aklına bile getiremez
İlgili yer neresiyse oraya isimsiz bi şikayet sonra kendi derdine yansın
Ayyy bu aralar ne kadar kötü bi kız oldum ben aklinialirimsmile

haklısınnnnn canımm zaten bodrumdakı jandarmayı aradık soyledıkk o zaman bı kayıp deılız kendı rızamla ayrıldım yanından dedı annem jandarmada durum anlasılmıstır olay kapanmıstır dedı ama sımdıde yalovayı cıkarmıs onuda bızım yan komsu savcı emeklısı o almıs telı dogruyu anlatmıs onlar kendı ısteklerınle gıtmısler demıs ama adam anlamıo demıs adamda oyalanmak ıcın bulursak haber verırız demıs bıze anlatılanlar bunlar savcının esı komsu bızım o aradı soylemıstı cnım

canımm zatenn mahkemesı suruooo adammm adam deıl ısı gucu hılekarlık duzenbazlık davası suruo hala cunku sıkayet gelmıs ama adam akkıllanmadı yıne verdı dıplomasını
marmarıste bı ozel hastaneye en son durum maaasını vermıodu adam kacıodu ondan sonra neler oldu bılmıoz bızde aralıkta yıne mahkemeye cıkcakk umarım hapıs cezası verırler ama onuda ayarladı doktor arkadaslarından rapor aldı hastaydım ondan hastanede deıldım o surede dedı cıktı ısın ıcındenn yalan dolan adamda gırla valla

hayatımm cok ozur dılerımmmm annnemmın sıgarası bıtmıs marketten al gel dedııı bpyle apar topar cıkıorummmm cok ozur dılerımmm bıtanemmmmm
kusura bakma olurmu canımın benımmmm gorusuruzz yıne
cok opuyorumm o guzel yanacıklarındannnnnn

Yeni kiraladığı hastaneyi biliyorsan orayı ihbar edebilirsin
İsmini cismini vermek zorunda değilsin
Üst üste bi kaç şikayet olursa ayarlaması zorlaşır
Üstlelik tıp diploması kiralamak büyük suç hapis cezası var
Böylece sizde rahat edersiniz

Tamam canım bende öpüyorum kendine iyi bak
Ama bu şikayet işini bi düşün zaten çok büyük bi suç işliyor
Sahte doktorluk başka sahtekarlığa benzemez insan canıyla oynuyorlar

yine misafirimiz varr
bir kez misafir olarak girdim ondada topikte kimseler yoktu
şansımaa haaa:dilcikar:

Canım patatesli börek istiyor milföyde olabilir
Ama midem istemiyor bakıyorum tarifler bulup resimleri inceliyorum
Ama yapsam da yiyemiyorum keyfim kaçıyor bilmiyorumkismile

Bugün kendimi uyuşturulmuş gibi hissediyorum
Elim kolum kalkmıyor halsizlik diz boyu
Çıkayım biraz uzanayım belkim uyursam geçer

bıtanemm ozel bı hastane oldugunu bılıorumm ama adı ne bılmıorumm tatlımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…