yok beni görmüş ingiliz asilleri gibi
hayrolsun canım rüyan
kötüye yorma hiç bi zaman rüyanı
dün benim biraz canım sıkkındı
bi arkadaşımla problem yaşadım o moralimi çok bozdu
o malum olmuştur belki sana
akapuntura daha c.tesi başladım canım şimdilik iyi gidiyo bakalım ama doktor biraz yaşlı çok içime sinmedi söyledikleri
ara öğün falan vermedi hiç ekmek yok çok aklıma yatmadı
süresi 15 gün bittikten sonra kuzenin doktoruna gitmeyi düşünüyorum en azından genç birbirimizi anlarız diye düşündüm
Prensesim rüyanda beni gördüysen
Afrika kaçkını gibi sempatiksalakcinnikorkmuşsundur su iç korkma bitanem
saolasınnn guzel gelınım benımm
o kadar karmakarısıktıkı ruya anlatamam canımm sıkıntıyla uyandım zatenn
olabılır canımm oda malum olmus olabılır cunku ruyamın bı yerınde sende vardın ama nasıl gordum hatırlamıorumm sımdı moralım nasıl guzelcım
sıkma canını olurmuuu guzel gelınım
ben bıde doktorumda gormustum gurkan kubılayıı o yıye yıye zayıflatıorum demıstı dahılıye uzmanıymısta aynı zamanda sen de bılırsın ara ogunsuz zor olur metebolızma yavaslar bana gore herkes ara ogun onerıo yaslı doktorlar oyle oluoo cunku bızım delı doktordan bılıorum tvde dıyet lıstesı gorunce aa onlar yenır cok fazla falan derdı aclıktan oldurcekler deıstırmende fayda olur cankusum
Neler yapıyorum neler
Ihlamuru kaynattım 1 fincan ıhlamura yarım limon sıkıp 1 yemek kaşığı hakiki bal koyuyorum
Azcık rahatlıyor sonra yine tıkanıyor
canımm gozdemı gordumm onun resımlerınden tanıorum ya o yuzden ama senın resmın yok anca adın gecer belkı ruyanda bebegımm yerımsenı
saolasınnn guzel gelınım benımm
o kadar karmakarısıktıkı ruya anlatamam canımm sıkıntıyla uyandım zatenn
olabılır canımm oda malum olmus olabılır cunku ruyamın bı yerınde sende vardın ama nasıl gordum hatırlamıorumm sımdı moralım nasıl guzelcım
sıkma canını olurmuuu guzel gelınım
ben bıde doktorumda gormustum gurkan kubılayıı o yıye yıye zayıflatıorum demıstı dahılıye uzmanıymısta aynı zamanda sen de bılırsın ara ogunsuz zor olur metebolızma yavaslar bana gore herkes ara ogun onerıo yaslı doktorlar oyle oluoo cunku bızım delı doktordan bılıorum tvde dıyet lıstesı gorunce aa onlar yenır cok fazla falan derdı aclıktan oldurcekler deıstırmende fayda olur cankusum
Kız benim gül cemalimi görmene gerek yok
Ortalıkta dolaşan bi kemik yığını görürsen bil ki o benim sempatiksalakcinni
şimdi daha iyiyim canım
düşünmemeye çalışıyorum
zaten doktorun dediğini birebir yaparsam bıraktıktan sonra çok fazla olarak kiloları geri alırım
15 gün boyunca sabahları yumurta var mesela
o kadar süre yesem tavuk olur aynı yumurtayı işlenmemiş şekilde çıkarırım valla
şimdi daha iyiyim canım
düşünmemeye çalışıyorum
zaten doktorun dediğini birebir yaparsam bıraktıktan sonra çok fazla olarak kiloları geri alırım
15 gün boyunca sabahları yumurta var mesela
o kadar süre yesem tavuk olur aynı yumurtayı işlenmemiş şekilde çıkarırım valla
canım benımm sarılmaya korkarım sana kemıklerınden bırını kırarım dıe ama saglıgın yerındeysen dert deıl zeyıflıkkk bıtanemmm herkes zayıflamaya calısıo basta ben
Kemiklerim güçlüdür merak etme guclubacismile
Bebeliğimden beri ballı süt içerim ben
Kolay kolay kırılmazlar
sahruduma
kızlar arabalarınıza bının gezınnn kazasız belasız
canımm benım genıs deılız o yuzden daha cok etkılenıoruz olaylardan bıde kafaya takma huyu oda yıpratıoo ne kadar artık takmıcam desekte bos ama dusunmemeye calısman ıyı guzelcımm
her gunde yumurtamı olurmuss ınsan bıkar valla canıkom
bıde tek tıp beslenme gıbı oluoo sen yıne akapunkturunu yaptır ama kafana gorede deıstır
Kemiklerim güçlüdür merak etme guclubacismile
Bebeliğimden beri ballı süt içerim ben
Kolay kolay kırılmazlar
oyy bbegımm benımmm ya ballu sut ıcermısss ben yıne yaparım sana ballı sutt sımdıde benım ıcın ıcersın belkı dımı fıstıgımm benımm
öyle yapıyorum canım
çok abartmadan liste dışına çıkmadan ama mantıklı olanı yapmaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?