SELİN'İN yeni evisi:))))

selin evin cok güzelmis canim mutlu mutlu oturun kolayca ödeyin insallah

Maaşallah pırıl pırıl, tertemiz agzınızın tadı hiç bozulmasın... Hayırlı olsun yeni eviniz ......

canım çok güzel sağlıkla mutlulukla huzurla oturun inşallah
tabi 15 ayda alırsın kirli çıkının hali başka oluyor
tadilat gerekti mi ya da eşya yetti mi bişey aldınız mı yeni

canım çok güzel sağlıkla mutlulukla huzurla oturun inşallah
tabi 15 ayda alırsın kirli çıkının hali başka oluyor
tadilat gerekti mi ya da eşya yetti mi bişey aldınız mı yeni

seyyahım hiç tadilat yapmadık ev sıfıdı zaten
sadece korniş askılık ayna falan taktık badanası bile sıfırdı tabi yapmak istediğim çok şey var ama daha sonra yapıcam inşallah:)))
eşya olarakda hiçbişe almadık diğer evdeki eşyalarımı getirdim bi tek oğluşun odası yok ona oda yapmam lazım:)))))

Ağız tadıyla oturun çok güzel ve ferah eviniz maşallah.Bu kadar beyaz zor olmuyor mu ? temizliği zor olmalı çok tertipli temizsiniz belli beğendim çoook

aynı canım benim misafir odam yok yapmadım:)
hayattaki en büyük misafir benim:)

Haklısın canım, bizim milletimizdeki misafir gelsin de otursun diye boşuna saklanılan oda yapmaman çok mantıklı bence de. Bir de yıllarca boş boş dururya o oda, artık tabi bu bizim annelerimiz zamanındaydı, bizlerde böyle bir özenti yok neyseki, dediğin gibi bizden özel misafir mi var, sağlıcakla otur canım.

Eviniz çok güzel hayırlı olsun,güle güle huzurla oturun inşallah. Eşyalarınızı daha önce görmüştüm ve beğenmiştim, yeni evinize de çok yakışmış

güle güle oturun yeni evinizde çok güzel eviniz..hele o beyaz mobilyalara bayıldım...yalnız aklıma geldi de boş odanıza yemek masası ve konsolunuzu koyup yemek odası yapsanız nasıl olurdu..tekli koltuklarınızda salonunuzda ferah ferah oturma alanını çoğaltırdı..bi fikir tabii benimkisi bu haliylede gayet güzel eviniz..

ilk konunu hatırlıyorum o zaman yeni evlenmiştin şimdi kendi evin var birde bebiş zaman ne çabuk geçiyor ya selinin yeni gelin evi bembeyaz dı yanlış haatırlamıyorsam çok sevindim iki haberede Allah daima mutlu etsin tütütütü

Hayırlı olsun yeni eviniz bebişiniz daha önceki topikten evinizi hatırladım Allah tüm kredi ödeyenlere kolaylık versin banada tabii.Bebişinizin odasındaki beşiği sorcaktım memnunmusun ben de hamileyim ve araştırma yapıyorum kararsızım da bazı konularda sizede sormak istedim...

aynen bide yıllarca saklarsın saklarsın o odayı 15 yıl sonra modası geçer zzaten sonra hadi bunu oturma odasına alalım misafir odasını yenileyelim olur kısır döngü aslında

benim misafirlerime kullandığım yemek takımım bardak takımım bide çatal bıçak setimden başka hiçbişeyim yok
onlarıda ayırıorum tek tek kalınca hiç hoş durmuolar ama onlarda kendimizede sofralar hazırlarım yani
aynen senin gibi düşünüorum gerçi annem falan kızıo ama ossun:)))

Eviniz çok güzel hayırlı olsun,güle güle huzurla oturun inşallah. Eşyalarınızı daha önce görmüştüm ve beğenmiştim, yeni evinize de çok yakışmış

evin ışıl ışıl maşallah güle güle oturun

Temiz, tertipli, zevkli bir ev. Güle güle oturun. Evinizin büyüklüğünü kıskandım :)

çok teşekkür ederim kızlar:)

diğer evimde öyleydi yemekleri salonda yediğimiz için getir götür çok zor oluyo o oda evin bi başında mutfak bi başında
pratik diildi bu evde kolay olsun die mutfak yanına aldım:)))

o boştaki odaya misafirlerim için tekli baza almayı düşünüorum yatırcak yerim yok:)
misafir odası yapcam:)

saol teşekkür ederim beşikten acayip mutluyum
hem taşıması çok kolay sevimli duuryo temizlik yaparken tek elimle çekebiliorum:))
bide küçücük bi çantası var bebiş artık yatmadığında hiçde yer kaplamaz:) bi çantanın içine sığabilio
tatile giderken yanında götürebilirsin mesela:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…