- 7 Mart 2012
- 100
- 12
- 68
- Konu Sahibi kalinkaselin
-
diğer evimde öyleydi yemekleri salonda yediğimiz için getir götür çok zor oluyo o oda evin bi başında mutfak bi başında
pratik diildi bu evde kolay olsun die mutfak yanına aldım:)))
o boştaki odaya misafirlerim için tekli baza almayı düşünüorum yatırcak yerim yok:)
misafir odası yapcam:)
saol teşekkür ederim beşikten acayip mutluyum
hem taşıması çok kolay sevimli duuryo temizlik yaparken tek elimle çekebiliorum:))
bide küçücük bi çantası var bebiş artık yatmadığında hiçde yer kaplamaz:) bi çantanın içine sığabilio
tatile giderken yanında götürebilirsin mesela:)
güle güle oturun yeni evinizde çok güzel eviniz..hele o beyaz mobilyalara bayıldım...yalnız aklıma geldi de boş odanıza yemek masası ve konsolunuzu koyup yemek odası yapsanız nasıl olurdu..tekli koltuklarınızda salonunuzda ferah ferah oturma alanını çoğaltırdı..bi fikir tabii benimkisi bu haliylede gayet güzel eviniz..
Hayırlı olsun yeni eviniz bebişiniz daha önceki topikten evinizi hatırladım Allah tüm kredi ödeyenlere kolaylık versin banada tabii.Bebişinizin odasındaki beşiği sorcaktım memnunmusun ben de hamileyim ve araştırma yapıyorum kararsızım da bazı konularda sizede sormak istedim...
Evinizde sağlıkla, huzurla mutlulukla oturun :) Allahım sizlere ve benim gibi kredi ödeyenlerin yardımcısı olsun .
ben mutfak saatini ve tv ünitesini nerden aldıgınızı soracaktım :)
canım bayıldım ben tam istediğim gibi olmuş güle güle otur yalnız bir şey öğrenmek istiyorum ankastre ocak kullanmamışsın mermer bölünmüş ordan sanırım neden tercih etmedin peki bende yaptırıyorum da böle ortadan bölünmesiini istemedim acaba seninki gibi olsaydı daha mı iyi olur du diye düşünüyorum1 ay önce yeni ev aldık
yerleştim ve hemen resimleri koymak istedim
HOŞGELDİNiZ EVİME:)))))
MUTFAK
Eki Görüntüle 826131
Eki Görüntüle 826205
Eki Görüntüle 826206
TUVALET
Eki Görüntüle 826209
BANYO
Eki Görüntüle 826210
Eki Görüntüle 826211
Eki Görüntüle 826212
canım bayıldım ben tam istediğim gibi olmuş güle güle otur yalnız bir şey öğrenmek istiyorum ankastre ocak kullanmamışsın mermer bölünmüş ordan sanırım neden tercih etmedin peki bende yaptırıyorum da böle ortadan bölünmesiini istemedim acaba seninki gibi olsaydı daha mı iyi olur du diye düşünüyorum
selinciğim hayırlı olsun hem evin hem oğluşun.:)
daha önce istanbul dışındaydınız sanırım.
önceki evin de çok güzeldi.bu daha güzel maaşaALLAH.
oğlunun beşiğinin beyazını benim minik kızım kullanıyor.
hanedan bebek beşiği.üstü daha geniş ve beyaz almıştık.
pendikten kendi satış şubesinden aldık.180'e.
almak isteyen arkadaş için belirteyim istedim.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?