SELİN'İN yeni evisi:))))

teşekkürler canım adı oyun parkı diyemi geçiyor marka vermen yasak değilse markada verirmisin

Google a baby 2 go padişah oyun parkı yazınca çıkıyo:)
ben yatağıyla birlikte 254 tl ye almıştım aiziz bebeden indirim vardı:)

Evinizde sağlıkla, huzurla mutlulukla oturun :) Allahım sizlere ve benim gibi kredi ödeyenlerin yardımcısı olsun .

ben mutfak saatini ve tv ünitesini nerden aldıgınızı soracaktım :)

Evinizde sağlıkla, huzurla mutlulukla oturun :) Allahım sizlere ve benim gibi kredi ödeyenlerin yardımcısı olsun .

ben mutfak saatini ve tv ünitesini nerden aldıgınızı soracaktım :)

mutfak saati bir milyoncu tarzı bi yerden alındı
tv ünitesinide maskodan almıştık ama aldığımız mobilyacı iflas etti:)
o kadar dandik yapmışki mobilyalarımızı islas etmemesi anormal olurdu zaten:)

canım bayıldım ben tam istediğim gibi olmuş güle güle otur yalnız bir şey öğrenmek istiyorum ankastre ocak kullanmamışsın mermer bölünmüş ordan sanırım neden tercih etmedin peki bende yaptırıyorum da böle ortadan bölünmesiini istemedim acaba seninki gibi olsaydı daha mı iyi olur du diye düşünüyorum

selinciğim hayırlı olsun hem evin hem oğluşun.:)
daha önce istanbul dışındaydınız sanırım.
önceki evin de çok güzeldi.bu daha güzel maaşaALLAH.

oğlunun beşiğinin beyazını benim minik kızım kullanıyor.
hanedan bebek beşiği.üstü daha geniş ve beyaz almıştık.

pendikten kendi satış şubesinden aldık.180'e.
almak isteyen arkadaş için belirteyim istedim.:)

canım kendisi öyleydi ortadan bölünüştü ankastre için yapılmamıştı benimde normal fıırnım vardı zaten
ama ankastre olmasını tercşh ederdim

ytağıda dahilmiydi?

Çok güzel görünüyor herşey huzurunz ile tebessümlü günlerde yaşamayı nasip etsn allahm :)

Maasallah Rabbim huzur icinde oturmayi nasip etsin.Sade ve icacici yatak odansa örtüyü coook begendim rengi coook guzel hazir degil sanirim.
Yavrunuzla beraber evinizde mutluluk huzur eksik olmasin sevgiler.

bembeyaz ferah olmuş güle güle oturun mutluluklar......

yeni evin hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıkla yaşatsın çok güzel

çok güzel maşallah özellikle taşlı şeyler hiç tarzım olmamasına rağmen yemek odası takımı ve yatak odası takımınıza bayıldım güle güle oturun

Evin cok guzel olmus canim,cok begendim, saglicakla oturun. Favorimse salonun . Bir tek yatak odandaki ortuyu begenmedim,onun yerinede guzel bir ortu kullanirsan harika olur bence....

Mesela bunlar gibi :

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…