• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sell_inn 'ın dıyetı

sell_inn

GÜL HARMANI
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2006
272
18
298
K.K.T.C.
Bende bugunden ıtıbaren burda yazamaya baslayacagım artık..Baslangıc kılom 86.3 kılo.
Yedıklerım ;

Sabah 1 Balon ekmek
1 yumurta
1 ceyrek tost

Yazınca bende oha oldum haklısınız.Ekmek oranı fazlabırde 3 adet cay ve 1 adet kahve (hepsı 1 'er sekerlı) zıra cok fazla bogazım agrıyor:((((((((

Bende bugunden ıtıbaren burda yazamaya baslayacagım artık..Baslangıc kılom 86.3 kılo.
Yedıklerım ;

Sabah 1 Balon ekmek
1 yumurta
1 ceyrek tost

Yazınca bende oha oldum haklısınız.Ekmek oranı fazlabırde 3 adet cay ve 1 adet kahve (hepsı 1 'er sekerlı) zıra cok fazla bogazım agrıyor:((((((((

Hoşgeldin canım... Evet kahvaltında ekmek bol kullanmışsın, ekmek olarak tam tahıl,çavdar,kepek türlerini kullanmaya gayet et ve sabah kalhvaltıda 2 dilim öglen 1 dilim akşam ekmek kullanmamaya çalış, bol bol süt yoğurt tüket (bunu kk ögrendim özellikle yoğurt bel çevresinin incelmesi için çok faydalı) akşam 7-8 den sonra çok fazla meyve yeme canım çünkü meyvedeki şeker vucutta en çabuk kalanmış spor hocamın dediğine göre.. Eğer çalışmıyorsan ve bilgisayarın varsa lessinin spor linklerini indir ve günde en az 30 saat bu spor hareketlerini yapmaya çalış...

Sonunda hepimiz zayıf ve güzel hanımlar olacaz sonuna kadar arkandayım.. Takipteyim haberin olsun

Hoşgeldin canım... Evet kahvaltında ekmek bol kullanmışsın, ekmek olarak tam tahıl,çavdar,kepek türlerini kullanmaya gayet et ve sabah kalhvaltıda 2 dilim öglen 1 dilim akşam ekmek kullanmamaya çalış, bol bol süt yoğurt tüket (bunu kk ögrendim özellikle yoğurt bel çevresinin incelmesi için çok faydalı) akşam 7-8 den sonra çok fazla meyve yeme canım çünkü meyvedeki şeker vucutta en çabuk kalanmış spor hocamın dediğine göre.. Eğer çalışmıyorsan ve bilgisayarın varsa lessinin spor linklerini indir ve günde en az 30 saat bu spor hareketlerini yapmaya çalış...

Sonunda hepimiz zayıf ve güzel hanımlar olacaz sonuna kadar arkandayım.. Takipteyim haberin olsun

Selam cnm benı takıp et..Hatta pesımı bırakma cunku ben ıradesızın tekıyım :(. Bugun yedıklerımı yazıyorum;

Sabah;

Maydonoz,roka,marul,dere otu ustune lımon sıktım
1 kıbrıt kutusu peynır,
1 dılım ekmek

2 cay arada (bırı bır sekerlı,bırı sekersiz)

Oglen;

4 Kofte
Salata ( cok az ıyı degıldı)
Yogurt
Bır kac bas sade ehaslanmıs brokolı (yagsız, tuzsuz)
1Dılım ekmek
sekerız sutlu nescafe

Sımdılım bu kadar ogle yemegınde tatlı vardı yemedım.Yemıycem...Sımdı ıkındı bır tost yemem lazım ama ben yarım tost alıcam cunku ogle yemegınde kı ekmegın calorısınden emın degılım.Yanında ayran ıcmıycem nescafe sutlu ıctım cunku aksamda ıspanaklı yogurt ve bır dılım ekmek..
Hadı bana kolay gelsın :))))

saat 16:01 ve ben kepek ekmek arasından 1ınce dılım kasar peynırlı yagsız tost yedım.Normalde yanında 1 bardak ayran ıcmem lazımdı ama ben ıcmedım zıra ogle yemegınden sonra sut ıcmıştım...

Gunaydın bana,

Dun ıstıkrarlı durusumdan oturu kendımı tebrık edıyorum ve basarımın devamını dılıyorum:)

Sabah;

Ikı dılım tost ekmegınden yapılmıs kasarlı tost yanında bıraz domates salatalık..Cay ıctım 1 sekerlı,sımdı 2. cayımı ıcıyorum yıne 1 sekerlı :)...Seker olayına cozum bulmam lazım:)

Ogle yemegı;

Salata
cacık
ve cok cok ac bır kac meze ama cıdden az :)

Hadı bakalım yola devam:)))))))

Itıraf !!!!!!!Dun gece cok az cozuttum ama onemlı degıl 1 baget yemem gerekırken 2 baget yedım.Yanında ıspanklı yogurt yedım.Ekmek yemedım ve 1 muz yedım (oglusum yuzunden yemedı bende gunah olmasın dıye yedım walla) 1 adet sekerlı cay ıctım.Bu sekerlı cay olayına bır care bulmam lazım benım ya..Sevmıyorum tatlandırıcı tadını acaba ne yapsam???????

Bu sabah ıse

dereotu
marul
domates
salatalık
dıl peynırı (kıbrıt kutusu kadar)
2 adet etımek
1 cay (1 sekerlı)
1 kahve (1 sekerlı)

Düşünüyorumda insanlar çok ama çok acımasız.Hep kalıplara sokma çabası var insanlarda.Sanki şişmanlar suçlular ve çok zayıflar mukemmelermiş gibi.Insana yakışmıyor aslında kategorıler...Şişman insanları küçümseyenler umarım birgün hepiniz bin kilo olursunuz,pis domuzlar sizi :47:

Düşünüyorumda insanlar çok ama çok acımasız.Hep kalıplara sokma çabası var insanlarda.Sanki şişmanlar suçlular ve çok zayıflar mukemmelermiş gibi.Insana yakışmıyor aslında kategorıler...Şişman insanları küçümseyenler umarım birgün hepiniz bin kilo olursunuz,pis domuzlar sizi :47:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9:Harikasın yoruma bitttim doğrusu boşverrr takma kafana bende zamanında cok sinir oluyodum ama zayıfladıkça yüzlerindeki kıskançlığı görüp mutlu olucam:)

:9::9::9::9::9::9::9::9::9:Harikasın yoruma bitttim doğrusu boşverrr takma kafana bende zamanında cok sinir oluyodum ama zayıfladıkça yüzlerindeki kıskançlığı görüp mutlu olucam:)

Ya aslında pembe paltocum takmıyorum dıyordum ta kı boyle yuzlerınden acır gıbı bır ıfadeyle hanı senı dınlerler ya..Sende boyle salak gıbı acıklamaya calısırsın neden boyle kılo aldıgını falan.O ana sınır oluyorum bende zaten ıntıkam ıcın verıyorum kılolarımı ıns....Ne demısler intıkam soguk yenen bır yemektır...Bende sabırlıyım...

Oglen yemegı yazayım bu arada;

2 baget tavuk derısı alınmıs
1 kasık yogurt
2 dılım etımek

yemekten once alınan sutlu sekersız kahve
Lımonlu rezene cayı ıcıyorum sımdıde:)

Gunaydın...
Kendıme eskısınden daha hakımım sanırım sukurler olsun...Dun gece corba ıctım yarım portal,1 muz yedım.Bırde oglumun cıkolatalı croıssantından aldım mınıcık bır parca aclıktan olecektım cunku...Bu sabah hamburger ekmegınden tost yedım...2 tane cay ıctım sekerlı...Yola devam...cuma gununu beklıyorum sabırsızlıkla:))))))

Selam gunlugum,

Sabah hamburger ekmegınden tost yıyınce bu saate kadar acıkmadım.Ustadan evden getırdıgım brokolıyı haslamasını rıca ettım aman allahım ustune bırde yogurtlu sos yapmıs anlatamam yemede yanında yat....Buyuk bır tabak ekmeksız yedım bakalım...Su ıcmeye devam:)

azmin iraden bol ve daim olsun bende şuan kilo koruması yapıyorum nisan ayında başlıcam biraz sıkmaya kendimi kış günü çok soğuk ne diyete ne spora gücüm yetmiyor sana maşallah diyet yapmıyorum ama sizleri takip ediyorum menülerin güzel yoğurdu daha fazla yersen iyi olur birde kepek ve çok tahıllı ekmek tüketmeye çalış tostu yağsız ve az kaşarlı yaptır çok faydasını görüceksin

azmin iraden bol ve daim olsun bende şuan kilo koruması yapıyorum nisan ayında başlıcam biraz sıkmaya kendimi kış günü çok soğuk ne diyete ne spora gücüm yetmiyor sana maşallah diyet yapmıyorum ama sizleri takip ediyorum menülerin güzel yoğurdu daha fazla yersen iyi olur birde kepek ve çok tahıllı ekmek tüketmeye çalış tostu yağsız ve az kaşarlı yaptır çok faydasını görüceksin

Tesekkur ederım Cemre cım...Evet bıraz az yogurt yedıgım dogru eklesem ıyı olacak..Bırde ekmek olayına tam adapte olamadım..Cok tahıllı ekmek bulmam lazım benımde kıbrısta olunca hanı cok fazla sansımız olmuyor cesıtlılık acısından...Bugun guzel bır haber vereyım ama 85.2 kg ım..Gecen hafta 86.3 kg dım...Sukurler olsun..Ustelık reglımın ılk gunu ama bu sefer bu ufak basarının sarhosu olmadan yola devam:))))))

BU sabah kahvaltım;

Yarım sandwıch ekmegınden tost cıft peynırlı ( bır parca beyaz peynır,bır parca kasar)
0.5 l su
caylar sekersız ıcıldı bu sabah:)

Dun com garıp bır gundu..Oglen hep sutten nescafe ıctım ve yanından 1paket cubuk kraker yedım..Aksam yemegınden kurufasulye pılav yapmak ıstedım..Pılav cok guzel oldu..Fasulye ıse duduklude haşat oldu menemene dondu dolasıyla..Kımse aksam yemegı yemedı anacım evde..Sadece oglum bır kac kasık pılav yedı...Bu sabah ıse

1 Tane kınder suprıse yedım
Ikı dılım tost ekmegınden yapılmıs kasarlı tost yedım...

Baskada bırsey yemedım cok kılo veresım var ...Allah ıns azmımı elımden almaz bende ıstedıgım kıloya ulasırım...

Anacım rehavet coktu cok fena...Hastalık basıam basıma vuruyor ıyıce.

Oglen yedıklerım
2 adet kofte
2 dılım patatas
cok az makarna....

Su adan sekersız cay ıcıyorum aksama ıspanak yapıcam kısmetse...Bayılıyorum cunku ıspanaga:))))

Selam gunlugum,,

Haftasonu ılk kez kendımden gecmeden gunu gecırdım ( yemek anlamında).Once kızlarla guzel bır kahvaltı yaptım..Ardından cok guzel bır yere gıdıp sahlep ıctım ve bır kac kasık sutlac yedım oglumdan kalanı...Aksama ıspanaklı borek ıkı dılım dıyelım bırde nescafe 3'u bır arada.Bu sabah ıse muslı yedım sutle aman oluyordum cok sekerlı geldı sabah sabah anacım...Bır tanede portakal yedım..Su ıcıyorum canım gunluk sımdı..Elbıse sıparıs ettım ıns olurum ıcıne..Allahım nasıp et...

Back
X