Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arklar 3. ayı doldurupta burnu yamuk olanlar varmı yada sonrada düzelen 3. aydan sonra![]()
benim daha 2 hafta oldu öyle bi sorunum yok şimdilik ama bi tarafın daha şişken bi tarafın daha az şişebildiğini biliyorum ama sorunun kemikteyse bi doktoruna sor derim o seni daha çok rahatlatır canım![]()
tşkr ederim cvp verdiğin için doktorum het gittimde bişi yok dio sol tarafım daha şiş 3 ay oldu bi düzelme olması gerekmezmi ya kemiğimde bi sorun yok galiba :S
Canım kemiğinde sorun yoksa bence 6.aya kadar geçer tabi çok fazla yamuk değilseburdan okuduğum kadarıyla 6. aya kadar bi gün inerse ertesi gün birden şişebiliyomuş tekrardan :44: doktorum net olarak 1 senede burnumun oturacağını söyledi tabi biz hemen sonucu görmek istediğimiz için acele ediyoruz ama sabırlı olcaz artık beklemekten başka yapabileceğimiz pek bişi yok
![]()
4. ayımdayım. yamukluk var. düzelceğini de düşünmüyorum masaj ya da zamanla.
kemiktemi sorun var yoksa şişliklerdenmi doktorun ne dedi bu duruma
şişlile hiçbir alakası yok. kıkırdağım bildiğin yamuk. sola doğru bariz bir eğiklik var. 2. ameliyatımd. düzeltememişler. 3. yü olucam inşallah. zamanı dolsun diye bekliyorum.
şişlile hiçbir alakası yok. kıkırdağım bildiğin yamuk. sola doğru bariz bir eğiklik var. 2. ameliyatımd. düzeltememişler. 3. yü olucam inşallah. zamanı dolsun diye bekliyorum.
düzeliyo zamanla canım merak etme