selma89 Burun Estetiği Ameliyatı

Arklar 3. ayı doldurupta burnu yamuk olanlar varmı yada sonrada düzelen 3. aydan sonra

benim daha 2 hafta oldu öyle bi sorunum yok şimdilik ama bi tarafın daha şişken bi tarafın daha az şişebildiğini biliyorum ama sorunun kemikteyse bi doktoruna sor derim o seni daha çok rahatlatır canım

benim daha 2 hafta oldu öyle bi sorunum yok şimdilik ama bi tarafın daha şişken bi tarafın daha az şişebildiğini biliyorum ama sorunun kemikteyse bi doktoruna sor derim o seni daha çok rahatlatır canım

tşkr ederim cvp verdiğin için doktorum het gittimde bişi yok dio sol tarafım daha şiş 3 ay oldu bi düzelme olması gerekmezmi ya kemiğimde bi sorun yok galiba :S

tşkr ederim cvp verdiğin için doktorum het gittimde bişi yok dio sol tarafım daha şiş 3 ay oldu bi düzelme olması gerekmezmi ya kemiğimde bi sorun yok galiba :S

Canım kemiğinde sorun yoksa bence 6.aya kadar geçer tabi çok fazla yamuk değilse burdan okuduğum kadarıyla 6. aya kadar bi gün inerse ertesi gün birden şişebiliyomuş tekrardan :44: doktorum net olarak 1 senede burnumun oturacağını söyledi tabi biz hemen sonucu görmek istediğimiz için acele ediyoruz ama sabırlı olcaz artık beklemekten başka yapabileceğimiz pek bişi yok

banada 1 seneden bahsetti ama 3 ay önce 3 ayımız var demişti pek bişi deişmedi ameliyattan önce kırık ve eğriydi oldum şimdi kırık yok ama gene eğrilik var nası oluo anlayamadım :S

çok kötü deil ama sol taraf yani kırık olan tarafta daha fazla işlem gören yerde şişlik var 3 aydırda geçmedi doktorum 6,8 ay dedi bana

şişlile hiçbir alakası yok. kıkırdağım bildiğin yamuk. sola doğru bariz bir eğiklik var. 2. ameliyatımd. düzeltememişler. 3. yü olucam inşallah. zamanı dolsun diye bekliyorum.

zor degılmı o kadar amelıyat olmak,neden oluyormuş bu,doktor hatası mı,geçmiş olsun şimdıden

canım şişlik belli oluyor zaten,elenince yumuşak oluyor zaten,ama kemik çıkıntısı sert oluyor eğri bir kemik düzelmez,zaten yapan doktor kendi yaptığının hatasını görmezden geliyor şiş diye geçiştiriyor,bizim de hemen bandaj açıldıktan sonro burnun ön tarafın bir kemik çıkıntısı vardı... doktor şiş iner dedi 1 yıl oldu aynen kaldı.....senin doktorun kimdi ?

şişlile hiçbir alakası yok. kıkırdağım bildiğin yamuk. sola doğru bariz bir eğiklik var. 2. ameliyatımd. düzeltememişler. 3. yü olucam inşallah. zamanı dolsun diye bekliyorum.

geçmiş olsun benim kıkırdaklarda bişi yok doktorda yok dedi kırık olan tarafta bi şişkkinlik var ödemmiş geçicekmiş öle dedi bugün kemiğimde düzmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…