• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Selman Laçin Hakkında bilgisi olan yardım edebilir mi ?

selam arkadaşlar ben de yeniyim aranızda doktor selman laçin hakkında yazdıklarınızı okudum büyük bir dikkatle, iyi şeyler yazanlar var kötü şeyler yazanlar olmuş ama ben yine de kendisine gitmek istiyorum çünkü başka yerlerde de araştırıyorum aynı zamanda. sizce de gitmeliyim dimi kendisine pişman olcagımı sanmıyorum kendisi baya arkadaşın anne olmasını sağlamış gördüğüm kadarıyle ve bir videoda başarı oranının özellikle ilk üç denemede %80-90 oldugunu söylüyordu buda bana ümit veriyor açıkçası

valla canım selman bey benim de doktorumdu ben memnundum kendisinden üstelikte hamileyim şu anda sadece bu kadar söylicem çokta etkilemek istemiyorum kimseyi..allah yardımcın olmasın.

arkadaslar bende selman beyde 2.tup denememı yaptım ve cok pısmanım bızede %80 lerde gebelık basarı oranı verdı yanına bıle yaklasamadı basarı oranı ve her seyıyle cok eksıklerdı tedavı surecındede gıtmek ısteyenlere guler yuzlu olusu doktorun yanıltıcı olmasın bende tedavıye baslamadan once ne kadar ıyı doktor dıyodum ama malesef durum bu gıtmek ısteyenler bırdaha dusunsun

Arkadaşlar bu sitede Dr kotulemeyin , orada tedavi olan var. İnsanların morali bozuluyor. Kim olursa olsun once gidip kendiniz tanışın. Memnun olan da olur olmayan da. Yalan yanlış yazan da. Ben orada 2 negatif yasadım ama 3. Denemem de yine orada olacak. Çünkü inanıyorum , doktoruma güveniyorum. O inatçı bir Dr ve ben inatçı bir hastayim. Bu işi birlikte başaracağız. Zaten zamanla tecrubesini görüyorsunuz. Güvenim tam

burda yazılanlar kımseyı kotulemek amaclı degıl bılgılendırmek amaclı arkadaslar sen guvenmıssın ne guzel bende guvenmıstım ama sedece hayal kırıklıgı otesı yok tamamen goz boyamak baska hıcbırsey degıl

arkadaşlar 3 ay önce beylikdüzü medicana selman beyin hastasıydım.gittim tüp bebek konusunda bilgi almak istedim muayene etmek istedi bende ücretini ödeyip muayeneye geçtim ama şansızlık oki tam muayene sırasında adet oldum.sonrasında selman bey odasında ağırlayıp eşimle beni dünyayı başımıza yıktı.ben daha önce yaptırdığım testlerimide yanımda götürmüştüm koskoca bir dosya şeklinde bu dosyada defalarca yaptırdığım hormon testlerim septum ameliyatı sonuçlarım be rahim filmi sonuçlarım vardı ve hepside normal sınırlar içerisindeydi yani bir sorunumuz yoktu.neyse selman bey bu sonuçlara rağmen sadece beni muayene ederek menepoza girdiğimi söyledi işte dünyamızın yıkıldığı an o andı.bittiğimi hissettim.vaktiniz yok bitmişsinize getirdi.kaybedecek bir saniyemiz bile yoktu ona göre.hemen ertesi gün tüp bebeğe başlamamızı söyledi yapılacak hiç birşey yok dedi.bizde anın şaşkınlığı üzüntüsü ile tamam dedik ağlaya ağlaya çıktık yanından ne araştıracak ne karar verecek vaktimiz olmadı.hemen tüp bebeğe başaldık ama piskolojimi siz düşünün artık sabahlara kadar hergün ağlayarak başladım doğal olarak sonuçtada tüp bebek tutmadı 7-8 yumurta toplanmasına rağmen neredeyse tranfere bile gidemiyordum.herşeyleri başarısızdı.herşey okadar vahimdi.negatif sonuçtan sonra selma beye gittiğimizde teşhisinden emin menepoza giriyosunuz vakit yok diye yineledi hemen 2.tüp bebeğe geçelim dedi.ama ben okadar bitmiştimki 2.ye halim yoktu.ve size abartısız yemin ediyorum o gün bugün sürekli ağladım menepoza giriyorum bittim anne olamıycam diye.yaklaşık 15 gün önce başka bir doçente başladım bu teşhisin okadar kolay koyulamayacağını anlattı ve amh isimli özel bir yumurta testi yaptırdı ve selman beyin bizi resmen dolandırdığını anlattı.hamdolsun rabbime amh değerim gayet iyi çıktı yani menepoz yok herşeyim iyi diğer hormon testlerim iyiydi yine iyi çıktı.neyse çok uzattım farkındayım ama çok doluyum arkadaşlar herkes öğrensin ve duygularını selman bey denen kendini doktor sanan beye sömürtmesin.şuan kendisine ne desem azdır canımı çok yaktı allahta onu nasıl biliyorsa öyle yapsın yazıklar olsun diyorum

arkadaşlar yukarıda yazdıklarım selman beye gideceklere ibret olsun lütfen kendinizi maddi manevi doktor sanan insanların ticareti uğruna sömürtmeyin.allah hepimizin yardımcısı olsun

arkadaşlar ben de bu sitede yeniyim..yazılanları okuyorum ben 2 yıllık evliyim ve çocuk sahibi olmak çok istiyoruz tüm tahlillerimizi ve tetkiklerimizi yaptırdık ben de hiç bir sorun çıkmadı kanallar da açık.Eşimin ileri hareketlilik sorunu çıktı ondan hamile kalamıyormuşum.Bu ay tüp bebek denememiz var Beylikdüzü medicana Selman LAÇİN nasıl bir doktor bilgisi olanlar yazabilir mi??

Teşekkürler

4. Denememde Selman B ey sayesinde pozitif sonucu aldım. Diğer doktorlar gibi gereksiz testler, operasyonlar , muayene parası almıyor. Sonsuz tsk , hakkını odeyemeyiz.

Ayrıca 2 yıl gittim, 1 kere muayene ücreti vermedim. Diğer hastalarında verdigini görmedim. Sonucu negatif cikan burada atıp tutuyor, ben negatifleri görünce bile doktoru suçlamadım , yukarıda Allah var adam elinden geleni yapıyor.

Back
X