Çoğu kadının en büyük derdi selülitten ben de muzdaribim. 1.65 boyundayım 50 kilo olduğum zamanlarda da vardı. şimdi 58 kiloyum (biraz kilo aldım:) Hala var. Benim en büyük derdim basen ve bacaklarım ne kadar kilo verirsem vereyim vücudumun diğer yerlerine göre erimemesi Bir de üstüne selülitlerim var.
Spor da yaptım. Günde en az 2 litre su da içiyorum. Çok aşırı iştahlı bir insanda değilim. Ancak çok hareketli olduğum söylenemez. Bir de masa başı çalışıyorum. He bu arada krem de kullandım.
Ama hala kurtulamadım.
Bana kurtulmam için yöntem söyleyebilecek olan var mı? Krem olur, estetik yöntem olur vs.
Yardımlarınıza ihtiyacım var. Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Ben daha yeni selülit ameliyatı oldum,popo estetiği ile birlikte. Şu an görüntü gayet düzgün ama morluklar mevcut. Beraberinde lipo da oldum çünkü ..
Vella sahape cihazında selülit için etkili bir cihaz. Öncelikle estetik cerraha görüşüp sizin için ne yapılabilir,hangi işlemden daha iyi sonuç alınabilir bilgisi alırsanız daha garanti bir çözüme ulaşabilirsiniz
Para biriktiriyorum 2 ay içinde inşallah yaptircam ben ankaradayim 1 buçuk ay önce üst bölgemi lipo yaptırdım ozaman doktorum selülit işlemlerini de göstermişti ordan biliyorum hasta fotolarını gordum
Ben daha yeni selülit ameliyatı oldum,popo estetiği ile birlikte. Şu an görüntü gayet düzgün ama morluklar mevcut. Beraberinde lipo da oldum çünkü ..
Vella sahape cihazında selülit için etkili bir cihaz. Öncelikle estetik cerraha görüşüp sizin için ne yapılabilir,hangi işlemden daha iyi sonuç alınabilir bilgisi alırsanız daha garanti bir çözüme ulaşabilirsiniz
Teşekkür ederim. Geçmiş olsun sana da umarım en kısa zamanda morluklar da geçer. Hastanede mi oldun? Özel klinik mi? Öneri de bulabilir misiniz? Ben sadece mezoterapi için bir yerler görüştüm. Sonra yorumlara falan bakınca vazgeçtim. Etkili olmadığını anladım. Gerçi kadın 10 cm'lik garanti verdi ama bana inandırıcı gelmedi
Teşekkür ederim. Geçmiş olsun sana da umarım en kısa zamanda morluklar da geçer. Hastanede mi oldun? Özel klinik mi? Öneri de bulabilir misiniz? Ben sadece mezoterapi için bir yerler görüştüm. Sonra yorumlara falan bakınca vazgeçtim. Etkili olmadığını anladım. Gerçi kadın 10 cm'lik garanti verdi ama bana inandırıcı gelmedi
Bende teşekkür ederim :)
Morluklar azalmaya başladı artık. Hastanede oldum tabi,ameliyat oldum ben. Yani popo estetiği ile birlikte selülit ameliyatı oldum.
Ameliyat olduğum hastanede vellashape cihazı ile tedavide yapılıyor. Kalan ufak tefek selülitler olursa cihazada gireceğim,tabi önce bekleyip gözlemleme yapmak gerekiyor. Şu anda gayet iyi görünüyor bakalım
Özelden bilgilendireyim seni ..