Selülit ve catlaklar....

slnmrtbnr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2016
57
28
3
Arkadaşlar hamilelikte kullandığınız selülit ve çatlak kremleri varmı ben lierac kullanıyorum 3. Ayimdan beri kesinlikle bana faydasi olmadı bitkisel yağlar le takviyede bulunmak istiyorum yada kremimi değiştirmek. Bacaklarımın iç kisminda ve üst kisimlarinda catlaklar iyice belirdi. Görüşlerinizi deneyimlerinizi yazarsınız sevinirim. Bu arada günde 3 litre su içerim.

bende lierac jel kullanıyorum ama daha yeni başladım sayılır. doktorum birde mustela demişti bana ama nasıldır bilmiyorum.

bende lierac jel kullanıyorum ama daha yeni başladım sayılır. doktorum birde mustela demişti bana ama nasıldır bilmiyorum.
Mustelayı bebek bakim için çok önerdiklerini duydum inan bilgim yok ama lierac 2 aydır kullanmama rağmen bana bişey yapmadı bekli bünyeden bünyeye değişiyor

Mustelayı bebek bakim için çok önerdiklerini duydum inan bilgim yok ama lierac 2 aydır kullanmama rağmen bana bişey yapmadı bekli bünyeden bünyeye değişiyor
bende bilmiyorum lk sorduğumda mustela yazmıştı bana ama ben lierac kullanmaya başladım. birde ; ne yaparsanız yapın kesinlikle genetik dedi. 4 doğum yapan hastam var bir tane çatlağı yok dedi, ama 3 aylık hamile hastam var çatlakları var dedi.

Evet sanırım genetik hiç azaltma şansımız yokmu bari onu yapabilseydik iyiydi ya valla nefret ettim kendimden

Evet sanırım genetik hiç azaltma şansımız yokmu bari onu yapabilseydik iyiydi ya valla nefret ettim kendimden
ya valla bir sürü şey deneyenler var burada da okudum, kakao yağı, bebe yağı, aloe vera yaprağının içinde jel varmış onu kullananlar varmış. tabi herkeste ayrı etkisi var

Genetik değil de sanırım hamilelik öncesi sıkı ve fit bir karınla alakası var. Ve düzenli iç dış nemlendirme ile. Hem lierac hem hindistan cevizi yagi hem bio oil kullanıyorum. Kaşımıyorum asla onun yerine yağ sürüyorum sürekli. Ama bu dediğim 32. Haftadan sonra. O haftaya kadar sadece lierac kullanmıştım. Göğüslerim ilk zaman birden büyüdü nemlendirme düzgün olmadığı için onlar çatladı. Aslında çatlama için haftan çok erken. Çok mu kilo aldin?

hindistan cevizi yağı aktardan mı yoksa kozmetikçiden mi aldınız? bir gün o birgün diğerleriniz mi kullanıyorsunuz?

Ya ben ilk üç ay 9 kilo aldım sonra kilom durdu. Son iki aydır hiç almadim. Dr kilonu böyle koru dedi. Ama olan ilk 3 ayda oldu zaten. Gogüslerim büyüktü 1 beden daha büyüdü. Ve malesef karnım falan kaşıninca kasıyorum. Kasimamak mi lazım. ?

hindistan cevizi yağı aktardan mı yoksa kozmetikçiden mi aldınız? bir gün o birgün diğerleriniz mi kullanıyorsunuz?
Aktardan aldım ama fark etmez sanırım. Hayır hepsini aynı gün kullanıyorum sırayla. Karnim kaşınınca hangisi yanındaysa onu sürüyorum. Ben sonlarda olduğum içim günde 5 6 kez yaglaniyorum.

Kaşımak çatlamaya yol açıyor. Onun yerine al eline yağı yağla. Hem kesintisi geçer hem de catlak oluşmasını önlersin.

Kaşımak çatlamaya yol açıyor. Onun yerine al eline yağı yağla. Hem kesintisi geçer hem de catlak oluşmasını önlersin.
Hindistan cevizi yağı etki ediyor mu birden aktar dan mı alıyorsunuz? Ne kadar düzende kullanıyorsunuz? Ne kadar çatlamaniz oldu :))

Hindistan cevizi yağı etki ediyor mu birden aktar dan mı alıyorsunuz? Ne kadar düzende kullanıyorsunuz? Ne kadar çatlamaniz oldu :))

Hangisi etki ediyor şu an pek seçemiyorum. Dediğim gibi hergün hepsini kullanıyorum kaşıninca. Ben yağı aktardan aldım saf katı beyaz renkte. Gerçi dükkan sıcaksa erimiş halde olabilir.
Göğsüm hariç şu an başka catlak yok.

ilk aylarda 9 kilo fazla mı oldu acaba ondan mı çatlamanız oldu?

ilk aylarda 9 kilo fazla mı oldu acaba ondan mı çatlamanız oldu?
Tabi fazla bana göre bazıları ilk 3 ayda hiç almıyor sonra başlıyor bazıları da benim gibi birden alıyor sonra sadece göbeği büyüyor. Göbeğim de bir şey anlamıyorum. Göğsümdede yok fakat bacaklarin iç kismi başladı. Bugün alayım Hindistan cevizi yağı onada başlayım bari. Selülit de bacaklarda başladı. Bilmiyorum artık ya. Moralim bozuluyor . Bunlar anladıgim kadariyla hamilelikten sonra da kalıcı olacak.

canım bozma moralini, biz gerekeni yapalım çatlayacaksak da çatlayacağız zaten. ben sadece lierac kullanmayı düşünüyordum ama sanırım takviye yapmak daha iyi olacak.

canım bozma moralini, biz gerekeni yapalım çatlayacaksak da çatlayacağız zaten. ben sadece lierac kullanmayı düşünüyordum ama sanırım takviye yapmak daha iyi olacak.
Eğer çatlak yoksa bencede takviye yap lierac yanında.Hindistan cevizi yağı da kullan fazlası zarar vermez. Benim ilk çocuğum Allâh izin verirse ikincide daha deformasyon olacak sanırım. Önlem almak daha iyi

Eğer çatlak yoksa bencede takviye yap lierac yanında.Hindistan cevizi yağı da kullan fazlası zarar vermez. Benim ilk çocuğum Allâh izin verirse ikincide daha deformasyon olacak sanırım. Önlem almak daha iyi
doğru söylüyorsun evet, benim de ilk çocuğum bakalım nasıl geçireceğiz. Sağ salim kucağımıza alalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…