• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selülitlerii yok etmek??????????

Kind_qiRL

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2012
337
0
0
Kahramanmaraş
Mrb kızlar... Fazla selülitleri yok ama rahatsız oluyorum.. önereceğiniz bişey var mı?? Öğrenciyim: Sıkı bi Spora, sıkı bi diyete, streç sarıp 2 saat bekleme, felan filan gibi şeylere fırsatım olmuyo :S onları yazmasanız sevinirim..

her banyoda kabak lifi kesesi ve yosun sabunu o bölgelere aşağıdan yukarıya doğru masaj yap.bunları heryerde bulabilirsin,her banyoda yapmaya çalış.
zayıflama şortu al,her gün giymeye çalış.
bir de bol su iç :31:
kola ve kahveyi bırak :9:

Kabak lifi kendımı bıldım bılelı.kesede aynı sekılde kullanırım duslarda selulıte caresı yok,iki yıldır selülit (yosun sabunu masaj )yapıyorum yıne fayda yok,bol su ıcıyorum ve sporumuda yapıyorum.ama selulıtler çoğaldı:19:

Mrb kızlar... Fazla selülitleri yok ama rahatsız oluyorum.. önereceğiniz bişey var mı?? Öğrenciyim: Sıkı bi Spora, sıkı bi diyete, streç sarıp 2 saat bekleme, felan filan gibi şeylere fırsatım olmuyo :S onları yazmasanız sevinirim..

Strec film ve terletme daha cok selulıt yapıyor cunku oksıjen alamıyor bacaklar:)))

her banyoda kabak lifi kesesi ve yosun sabunu o bölgelere aşağıdan yukarıya doğru masaj yap.bunları heryerde bulabilirsin,her banyoda yapmaya çalış.
zayıflama şortu al,her gün giymeye çalış.
bir de bol su iç :31:
kola ve kahveyi bırak :9:

Bol su içiyorum..hatta bol bol :) kabak lifini bulamadım bi kaç yere daha sorcam, umarım işe yarar..saol cnm

ben şunları yapıyorum .yosun sabunu ve kabak lifi her banyoda .nivea good bye selülit .kokao kremiyle masaj .bu üçlüyü uyguluyorum .yediğime içtiğime dikkat ediyorum .bol su içiyorum .bide pilates yapıyorum gerçi bu ara yapamıyorum .yürüyüşte iyi geliyor .epey azaldı benim ama tamamen bitmedi .bide yağ karışımı var evde .biberiye yağı,bağdem yağı bir sürü yağ var içinde .onu yapmaya başlayacağım bakalım ne sonuçlar alıcam .şimdilik bunlar .

Tuzu da azalt!!!

Ben iki senedir colayi ve herhangi asitli içecekleri hayatımdan çıkarttım. Ayda yılda bı kere tek iciyorum.
Tuz çok kullanirdim ama onu da azalttım.
Birde yağ hiç kullanmıyorum(yağın selilut için bı faydası varmi bilmiyorum ama saglık için bırakılmalı;)

Back
X