Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mrb kızlar... Fazla selülitleri yok ama rahatsız oluyorum.. önereceğiniz bişey var mı?? Öğrenciyim: Sıkı bi Spora, sıkı bi diyete, streç sarıp 2 saat bekleme, felan filan gibi şeylere fırsatım olmuyo :S onları yazmasanız sevinirim..
her banyoda kabak lifi kesesi ve yosun sabunu o bölgelere aşağıdan yukarıya doğru masaj yap.bunları heryerde bulabilirsin,her banyoda yapmaya çalış.
zayıflama şortu al,her gün giymeye çalış.
bir de bol su iç
kola ve kahveyi bırak
Mrb kızlar... Fazla selülitleri yok ama rahatsız oluyorum.. önereceğiniz bişey var mı?? Öğrenciyim: Sıkı bi Spora, sıkı bi diyete, streç sarıp 2 saat bekleme, felan filan gibi şeylere fırsatım olmuyo :S onları yazmasanız sevinirim..
her banyoda kabak lifi kesesi ve yosun sabunu o bölgelere aşağıdan yukarıya doğru masaj yap.bunları heryerde bulabilirsin,her banyoda yapmaya çalış.
zayıflama şortu al,her gün giymeye çalış.
bir de bol su iç
kola ve kahveyi bırak
ben şunları yapıyorum .yosun sabunu ve kabak lifi her banyoda .nivea good bye selülit .kokao kremiyle masaj .bu üçlüyü uyguluyorum .yediğime içtiğime dikkat ediyorum .bol su içiyorum .bide pilates yapıyorum gerçi bu ara yapamıyorum .yürüyüşte iyi geliyor .epey azaldı benim ama tamamen bitmedi .bide yağ karışımı var evde .biberiye yağı,bağdem yağı bir sürü yağ var içinde .onu yapmaya başlayacağım bakalım ne sonuçlar alıcam .şimdilik bunlar .
Ben iki senedir colayi ve herhangi asitli içecekleri hayatımdan çıkarttım. Ayda yılda bı kere tek iciyorum.
Tuz çok kullanirdim ama onu da azalttım.
Birde yağ hiç kullanmıyorum(yağın selilut için bı faydası varmi bilmiyorum ama saglık için bırakılmalı