sema soysal konya medline hastanesi

adiyeff

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2010
4.365
39
163
Konya
hamilelikte kaçıncı ayıma geldim,daha doktora karar veremedim.önce medline de fuat demire gidiyordum,sonra konya hospital aysel kamere geçtim.şimdi sema soysalın medline a geçötiğini duydum.artık oraya geçmek istiyorum.doçent bir de tecrübeli ne yapmalıyım sizce.sema soysalı tanıyan var mı?artık karar verip değiştirmemek istiyorum.

hamilelikte kaçıncı ayıma geldim,daha doktora karar veremedim.önce medline de fuat demire gidiyordum,sonra konya hospital aysel kamere geçtim.şimdi sema soysalın medline a geçötiğini duydum.artık oraya geçmek istiyorum.doçent bir de tecrübeli ne yapmalıyım sizce.sema soysalı tanıyan var mı?artık karar verip değiştirmemek istiyorum.
Ben de merak ediyorum bu doktoru, bu pazartesi muayneye gittim, odasının önü bomboştu, hiç hastası yoktu, tanınmıyor diye mi yoktu yoksa iyi değil mi anlamadım. Muayne sırasında iyi ilgilendi, ama doğum konusunda nasıldır bilmiyorum, kimse de tanımıyor zaten, önceden devlette çalıştığı için. Ben normal doğum istiyorum acaba normal doğuma teşvik eder mi?Kimsenin bir bilgisi yok mu ya?:50:

merhaba arkadaşlar normal dogum testekleyen doktor olarak kzılay hastanesi jule esen tek geçerim.
tavsiye ederim,çok iyi bir doktor.mecbur kalmadıkça sezaryen demez.isterseniz bi görüşün randevu zor alnyor dolu olyor genelde bir ay önceden alınıyor nerdeyse her yönüyle güler yüzlü çok iyi bir doktor.

merhaba arkadaşlar normal dogum testekleyen doktor olarak kzılay hastanesi jule esen tek geçerim.
tavsiye ederim,çok iyi bir doktor.mecbur kalmadıkça sezaryen demez.isterseniz bi görüşün randevu zor alnyor dolu olyor genelde bir ay önceden alınıyor nerdeyse her yönüyle güler yüzlü çok iyi bir doktor.

O kadar çok doktora gittim ki artık birinde karar kılmak istiyorum jule eseni duymuştum iyi diye, bakalım bi de ona gidelim olmazsa.

jule eseni ben de düşünmüştüm aslında ama ben çok kalabalık doktorları sevmiyorum.sıra beklemek zor randevu almak hoşuma gitmiyor.tanınan ve iyi olan doktorlar kalabalık olur tabi de ne bileyim boş olunca da rahat oluyor.bu arada ne öğrendim kayınvaldem görümcemi sema soysalda doğum yapmış.görümcem şuan 19 yaşında.aslında tecrübeli olması iyi.bilemiyorum bu hafta gitcem bakalım artık değiştirmeyi düşünmesem iyi olacak

Back
X