• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Semen analizinden anlayanlar lütfen yardım edin

Ogemibirgungelecek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2016
394
197
53
1 yıldır bebegim olmuyor hsG hormonlar herşey normal eşimin testinde hareketlilik de problem var dedi doktor sizce bu değerlere göre ne yapmalıyım
Total sperm 248 milyon
Ml sperm 124 milyon
Hareketsiz% 28
Yerinde hareketli %32
Yavaş doğrusal olmayan% 28
İleri hızlı %12
Aşılama yaptırmalı mıyım çok kararsizim 1 yıldır olmadı ne yapacağım bilmiyorum

Canim bu değerlerin aynısı benim esi de vardı .keçiboynuzu ve arı sütü yedir sabahları ac karnına 5 6 aya evelallah duzelecektir.bizde öyle oldu bi gebelik oldu ama düştü canim. Eşine ne kadar iyi bakarsan taze portakal suyu felan okadar iyi geliyor ki .
Ona iyi bak spermleri çoğaltma yönünde yol al.
Bu zaman zarfı icin dede asilamami dene bence canim.
Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin isteyen tüm anne ve babalara.

Canim bu değerlerin aynısı benim esi de vardı .keçiboynuzu ve arı sütü yedir sabahları ac karnına 5 6 aya evelallah duzelecektir.bizde öyle oldu bi gebelik oldu ama düştü canim. Eşine ne kadar iyi bakarsan taze portakal suyu felan okadar iyi geliyor ki .
Ona iyi bak spermleri çoğaltma yönünde yol al.
Bu zaman zarfı icin dede asilamami dene bence canim.
Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin isteyen tüm anne ve babalara.
Çok sağol canım tavsiyelerinin hepsini uygulayacagm inşallah asilamayı da temmuzda düşünüyorum artık beklemek istemiyorum

Bekleme tabi canim geçen zamani boş geçme biz elimizden geleni yapıp vesile arayalım.taktir Allah'dan.
Hayırlı olur müjdeli olur inşallah gelecek günlerin.

Back
X