Semen analizini yorumlarmısınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi acim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

acim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2010
54
0
96
Kayseri
İyi günler Hocam;
Benim bu formdaki ilk mesajım bizde aşılama yaptırdık. Eşimin sperm değerleri aşağıda yer alıyor hocam. Benimde 20,22 ml büyüklüğünde sol tüplerimde 2 tane yumurta oluştu. Testi 26.03.2012 tarihinde yaptırdık ve İnşallah olur. Ayrıca bizde 2,5 senedir evliyiz ve yaklaşık 2 senedir çoçuk istiyoruz. Tüplerimde sorun çıkmadı. Eşimin sperm değeri nasıl hocam ne yapmalıyız... Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim...

Cinsel perhiz süresi: 3 gün
Likefaksiyon Süresi: 15 dk
Ph: .....
Viskosite : Normal
Aglütinasyon : Yok
Volüm: 3 ml
Sayı : 40x1000000
Total Sayı: 120x1000000
Hareketlilik :% 70
Kategori a(Hızlı progresif hareket) : %5
Kategori b(Yavaş proresif hareket) : %40
Kategori c( Progresif olmayan hareket) : %25
Progresif Hareketlilik : %45
Yuvarlak Hücre: 0.1 x 1000000
Morfoloji(Kruger Yönteminde göre) :%

YIKAMA SONRASI
Sayı / Hareketlilik : 90x1000000 %95 (motil)
Progresif hareket : %20 (a) %70(b)
TPMS: 81x1000000

Son düzenleme:
merhaba eşinizin sperm testinde sayısal sorun yok. morfoloji opranını yazmamaışsınız ancak sayısal olarak ileri hızlı grup biraz az eğer eşiniz sigara alkol kullanıyorsa bunları bıraksın. kendiliğinden gebeliğe engel bir durum yok. sevgiler.

İyi günler Hocam;
Benim bu formdaki ilk mesajım bizde aşılama yaptırdık. Eşimin sperm değerleri aşağıda yer alıyor hocam. Benimde 20,22 ml büyüklüğünde sol tüplerimde 2 tane yumurta oluştu. Testi 26.03.2012 tarihinde yaptırdık ve İnşallah olur. Ayrıca bizde 2,5 senedir evliyiz ve yaklaşık 2 senedir çoçuk istiyoruz. Tüplerimde sorun çıkmadı. Eşimin sperm değeri nasıl hocam ne yapmalıyız... Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim...

Cinsel perhiz süresi: 3 gün
Likefaksiyon Süresi: 15 dk
Ph: .....
Viskosite : Normal
Aglütinasyon : Yok
Volüm: 3 ml
Sayı : 40x1000000
Total Sayı: 120x1000000
Hareketlilik :% 70
Kategori a(Hızlı progresif hareket) : %5
Kategori b(Yavaş proresif hareket) : %40
Kategori c( Progresif olmayan hareket) : %25
Progresif Hareketlilik : %45
Yuvarlak Hücre: 0.1 x 1000000
Morfoloji(Kruger Yönteminde göre) :%

YIKAMA SONRASI
Sayı / Hareketlilik : 90x1000000 %95 (motil)
Progresif hareket : %20 (a) %70(b)
TPMS: 81x1000000

Hocam eşim ne içki nede sigara kullanıyor hatta bunların olduğu ortamda bile bulunmaz... Hocam bu hareketliliği arttırmak için ne yapmak gerekli yardımcı olursanız çok sevinirim... Hocam ayrıca testi 26.03.2012 tarihinde yaptırdık yazmışım aslında aşılamayı yaptırdık yazacaktım. İnşallah tutarda bizde biran evvel çoçuk sahibi oluruz.

Son düzenleme:
hareketliliğ bozacak ileri derecede varikoseli olup olmadığınza bakılabilir. onun dışında e vitamini kullanabilir ama bunlar mucizevi ilaçlar değildir. dediğiniz gibi inşallah tedaviniz başarıyla sonuçlanır. sevgiler.

Hocam eşim ne içki nede sigara kullanıyor hatta bunların olduğu ortamda bile bulunmaz... Hocam bu hareketliliği arttırmak için ne yapmak gerekli yardımcı olursanız çok sevinirim... Hocam ayrıca testi 26.03.2012 tarihinde yaptırdık yazmışım aslında aşılamayı yaptırdık yazacaktım. İnşallah tutarda bizde biran evvel çoçuk sahibi oluruz.

Hocam eşimin bu sperm hareketinin az olması moralimizi çok bozdu biz bu testi 1 sene evvel yaptırdığımızda ileri hareketlilik %40 çıkmıştı şimdi ise %5. şok olduk hocam özelliklede eşim hocam...

Hocam eşimin bu sperm hareketinin az olması moralimizi çok bozdu biz bu testi 1 sene evvel yaptırdığımızda ileri hareketlilik %40 çıkmıştı şimdi ise %5. şok olduk hocam özelliklede eşim hocam...

Canım sakın moralini bozma.... bu testler her seferinde farklı cıkabilir etki den cok faktör var stres moral yani benim eşiminde aynı bu şekilde bir testi çok düşük çkmıştı doktor belki bir iltihap falanda olaiblir demişti moralini bozma iyi olur inşallah...

Canım sakın moralini bozma.... bu testler her seferinde farklı cıkabilir etki den cok faktör var stres moral yani benim eşiminde aynı bu şekilde bir testi çok düşük çkmıştı doktor belki bir iltihap falanda olaiblir demişti moralini bozma iyi olur inşallah...

Ne bileyim insan yinede üzülüyor bebek sahibi olmaya bir engel yoktur inşallah ve aşılamamız tutarda bizde bebek sahibi oluruz Allah tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin beklemek çok zor helede isteyip beklemek çok zor....

Back
X