Semercioğlu: Evlilik dışı hamileliklerin artmaması imkansız

sorulacak o kadar soru varken sezgin tanrıkulunun sorduğu şeye bak napcaksa kürtajı daha önemli şeyler varken

Ben sokakta rahat dolaşamama kısmına katılmıyorum hatta muhafazakâlaşma kısmına da

aynen bende katılmıyorum
sokağa bakarak yorum yaparsak hepimizin gözlemleri farklı farklı , kimi artık daha rahatım derken kimi yok efendim ben rahat değilim der ..
muhafazakarlaştığımızı bende düşünmüyorum ...

Kürtaj konusunda çok hassasım ben ya(hiç dayanamıyorum bi bebeğin anne karnından öldürülerek çıkarılmasına), önce hamile kalınmasın diye bilinçlendirsinler milleti, onun istatistiğini yapsınlar kim ne kadar biliyor bu hamile kalmamak için neler yapılabilirliliği... bi bunu ev ev dolaşıp gerekirse anlatsınlar kadınlara, erkeklere ulaşıp anlatsınlar. Hala geri çekilde yöntemini kullanan zilyon tane insan var.. Sonra aaa kaza oldu hadi kürtaja... (tabi bu durum için söylediğim geçerli, yöntem bilmeden uygulamadan hamile kalanlar için)

Son düzenleme:

Muhafazakarlaşmayı bilmem ama tuhaf bir beyaz Türk karikatürü yerleşti dizilere son zamanlarda dram ya da komedi farketmeksizin. Aynı 70'lerin 80'lerin Türk filmleri gibi 'Modern' aileler, bağnazca batı aşığı, kökleriyle ilgili birşey bilmeyen, taklitçi, kötü kalpli, kurnaz ve burnu büyük insanlar olarak yansıtılırken, Anadolu'dan gelen düşük gelir grubu, eğitim seviyesindeki karakterler iyi niyetli, daha mantıklı, cesur, gerektiğinde didaktik mesajlar veren insanlar oluyor mutlaka. Yanlış hatırlamıyorsam 90larda böyle diziler yoktu.

Ankaranın Dikmeni geldi aklıma. Çok sevimli bir dizi. Ama modern insanı karaktersiz, batı aşığı gösterme çabası tiksinç.

Ankaranın Dikmeni geldi aklıma. Çok sevimli bir dizi. Ama modern insanı karaktersiz, batı aşığı gösterme çabası tiksinç.

Aynen, yazarken televizyonda o vardı zaten Ama diğer dizilerde de görüyorum sık sık. Küçük Ağa, Avrupa Avrupa, Medcezir pek kanal değiştirme huyum olmadığı için eskaza denk geldiğim bilumum Atv, fox dizilerinde de var bu. Özellikle dram/aksiyon türünde bir diziyi ortasından takip etmeye başlarsam traşlı, İstanbul Türkçeli nispeten kibar adamı kötü adam, bıyıklı, daha kaba saba adamı babacan jön varsayıp izlemeye başlıyorum. Hop dizi kendiliğinden anlaşılır oluyor ilk 5 dakka içinde.

Muhafazakarlık denilen nedir ki? Bugün başında bir eşarp şal olan, birkaç kere de Allah dedi mi muhafazakar ilan ediliyor.
Gidişat iyiye gitmiyor, iyi olan çok şeyi sömürüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…