Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp Bebek Merkezlerisemiha şakir kadın doğumda tüp bebek yaptıranlar paylaşalım
tahliller elimizde olmasına rağmen yeniden istediler daha önce kanunide tedavi gördüm ben çünkü bizden de kan aldılar ama onun içinde ün verdiler bir hafta sonra adetsiz muayene için gidicem işte anlamadım ya bir sğ tarafta bi sol tarafta yumurtamda kist çıkıyor daha önce doktorlar bununla ilgili bir tedavi uygulamadı ama burada ilaç verdi doktor hemen umarım geçer
Hımm başka hastanede olduğu için tahlilleri tekrarlıyorlar.
Kist için endişelenme canım çok büyük problem değil
Adet değilken yapılan muayene rapor için mi kist takibi mi
Hımm başka hastanede olduğu için tahlilleri tekrarlıyorlar.
Kist için endişelenme canım çok büyük problem değil
Adet değilken yapılan muayene rapor için mi kist takibi mi
rapor için canım bir adetli bir adetsiz muayene yapıyorlarmış ayrıca psikiyatri genel cerrahi ve dahiliyeye de muayene olmam gerekiyormuş eşimin tahliliyle birlikte karar vereceklermiş hepsini toplayınca heyete gidecekmiş dosya ama ben tüp bebeği orada yaptırıcam rapor almıycam dışarıda yaptırmak içiç
sanırım hazır mıyız diye görünmemiz gerekiyor burada yorumlarıda okudum çoğuna eşlerinin ne iş yptığını sormuşlar formalite galiba Allahın izniyle bitsin de bizde bebişlerimize kavuşalım ama ben şunu merak ediyorum acaba tek embriyo mu koyacaklar iki tane de oluyor mu devlet hastahanesi olduğu için bilemedim
Yarın gidicem bakalım aç karına kan da vericemişim galiba bilgin varmı
Zaten çok stresli bi süreç bide psikiyatri sorun çıkarırmış iyice stres oldum yaa
Yarın gidicem bakalım aç karına kan da vericemişim galiba bilgin varmı
Zaten çok stresli bi süreç bide psikiyatri sorun çıkarırmış iyice stres oldum yaa
yok be ne stres oluyon boşversene aç karnına ne için kan vericen bana bir şey demediler ama dahiliye doktoru da sanırım tahlil istiyormuş hemogrm falan
ben otuz yaşındayım canım sanırım bu yüzden tek embriyo için işlem yaparlar
hiç kafana takma önemli olan senin rahat olman öncelikle benimde eşimin morfolojisine bir doktor sorun var dedi biri yok normal dedi %7 çıkıyor ama sayıda problem yok çok şükür niye olmuyor anlamadım hiç demek ki zamanı var tüp bebekte hiç içime sinmiyor ama elim kolum bağlı