- 31 Ekim 2024
- 481
- 178
- 18
- 34
- Konu Sahibi pamilyaponca
3 taneden 2 dolu çıktı oda gelişmedi cnmYani şu an dondurulmuş var o zaman sizin. Kaç taneden 3 tanesi dolu çıktı amh sayınıza göre güzel bi değer![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 taneden 2 dolu çıktı oda gelişmedi cnmYani şu an dondurulmuş var o zaman sizin. Kaç taneden 3 tanesi dolu çıktı amh sayınıza göre güzel bi değer![]()
İnşallah şimdi destek tedavisiyle güzel sonuçlar alırsınız. Hangi takviyeleri verdiler3 taneden 2 dolu çıktı oda gelişmedi cnm
Şuan 3 ay kullanmam. Gereken dhea hormonu al iç dediler en kaliteli olanı aldık bakalim 1 ay falandır içiyorum 2 aya tedaviye basliycam ben deİnşallah şimdi destek tedavisiyle güzel sonuçlar alırsınız. Hangi takviyeleri verdiler
Ben de 3 aylık bi beslenme uyguladım bu hafta sonu toplanacak ilk defa ama nasıl olacak bilmiyorum tabi fayda etti mi kısa zamanda göreceğiz inşallah
Umarım faydası çokca olmuştur ve opu dan sonra da güzel sonuca ulaşır, müjdeli haberi alırsınız..Ben de 3 aylık bi beslenme uyguladım bu hafta sonu toplanacak ilk defa ama nasıl olacak bilmiyorum tabi fayda etti mi kısa zamanda göreceğiz inşallah
Evet benim doktorum da tüplerin tıkalı değil senin için engel teşkil etmez kist dedi. Oof ben de çok endişeleniyorum etkiler diye ne bileyimŞöyleki çikolata kisti bebeğin tutunmasına engel değil eğer tüpleri baskılayıp içerisinde sıvı birikintisine sebep olmuyorsa. Rahim filmi çektirmişsindir zaten orda belli oluyor. Benim bide aksilik tek tüpüm tıkalı doktorum o yüzdem miyomları alırken hem tüplerime baktı hem kistin içini boşaltı. Eğer sizin sadece çiko kistiyse bence ameliyata gerek yok zaten yine çıkıyormuş![]()
Yok canım engel olmaz doktoruna güven benimde miyom olmasa ameliyat olmazdım, hayırlısı olsun inşallahEvet benim doktorum da tüplerin tıkalı değil senin için engel teşkil etmez kist dedi. Oof ben de çok endişeleniyorum etkiler diye ne bileyimdoktoruma da güveniyorum gerçi ,inşallah sorun oluşturmaz bu sefer kist.
İnşallah ya ,teşekkür ederim canımYok canım engel olmaz doktoruna güven benimde miyom olmasa ameliyat olmazdım, hayırlısı olsun inşallah![]()
İnşallah fayda sağlar. Embriyolog İdil Bozkurt var onu da takip edip dikkat etmenizi öneririmŞuan 3 ay kullanmam. Gereken dhea hormonu al iç dediler en kaliteli olanı aldık bakalim 1 ay falandır içiyorum 2 aya tedaviye basliycam ben de
Amin çok teşekkür ederim hepimiz güzelliklere ulaşalım inşallahUmarım faydası çokca olmuştur ve opu dan sonra da güzel sonuca ulaşır, müjdeli haberi alırsınız..
Çok teşekkür ederim tabikide takip ederim bendeİnşallah fayda sağlar. Embriyolog İdil Bozkurt var onu da takip edip dikkat etmenizi öneririm
Merhaba benimde amh düşük evlendiğim seneden beri tüp bebek dedi doktorlar direkt. 4 ya da 5 kez deneme yaptık tutmadı vs. En sonuncusu tuttu fakat kalbi durdu yeniden başlasam mı diye gitgeller yaşıyorum şu sıralar yaş 34 amh en son 0.02 idiKızlar merhabalariçinizde amh düşüklüğü sebebiyle daha önce tüp bebek yaptıran ya da şu an süreçte olan varsa birbirimize destek olalım tecrübeleri aktaralım. Benim yaşım 30 amh 0.39 yarın tüp bebek doktoruna gidip süreci başlatacağım inşallah
Tebrik ederimKızlar bende amh düşüklüğü ile bu yoldayım 2 yıldır sağlıklı beslenme ve son bir yıldır tüp bebek diyetisyeni ile devam ettim 3 kere opu oldum 6-2-6 yumurtam çıktı hepsi olgundu. Tüm opular dahil 4 embriyo elde edildi. 3aa 4ba 5bc 5ba kalitelerinde. 5ba yı transfer ettik kalanı dondurduk. İlk transferimde çok şükür pozitifi gördüm. Amh düşükse yumurtam nispeten az çıkacaktır ama kalitesini muhakkak desteklemeliyim diye düşünüp hayatıma sporu ve sağlıklı diyet programını aldım. İnşallah sizlerde pozitifi görürsünüz![]()
Ne kullanıyorsunuz acabaMerhabalar tedavinizi nerde oluyorsunuz acaba bende yeni yer arayisindayim amh 0.28 2 olumsuz tüp bebek denemem var şuan yumurta kalitesi artiricak hormon kullanıyorum 3 ay kullanmam önerildi birinci ayım bitmek üzere ve 2 ay sonra yeniden tedavi düşünüyorum
Afet kamar nasıl bir doktor? Bende de amh düşüklüğü ve 2 kez ciko kist ameliyatı var.Devlette benim de 2 tüp bebek denemem var ,yani güzel sonuçlar alanlar olmuştur muhakkak ama benim için çok çok kötü bir tecrübeydi. Doktora güvenmek inanılmaz önemli bence ,insani germemesi gerek ,süreci kisiye uygun planlamasi gerek ,sizin doktorunuz da sürecinizi güzel yönetmiş belli kiBen şuan Aret Kamar'da tedavi görüyorum, şuan için memnunum bir de hem evime hem iş yerime de yakın, bakalım burda güzel sonucu alırım artık inşallah
kist konusu kafama takılıyor sadece ,doktorum engel teşkil etmiyor seninki dedi ama yine bir soracağım
![]()
Ne kullanıyorsunuz acaba
Dhea kullanıyorsunuz tamam biliyorum bunu ben de kullanmıştım epey süre önce farklı markaydı bir ara bulunmaz oldu yurtdışından geliyormuş galiba teşekkür ederim bu arada resim içinİstanbul'da aldım uyguna da aldım sağolsun eczaneden indirim istedim verdi
Ben şuan için çok memnunum. Hep güleryüzlü, sorduğum her soruyu uzun uzun anlatıyor. Ticari kaygıyla iş yaptığını da düşünmüyorum gerçekten hasta menfaatine olan tedavi uyguluyor ,gereksiz işlem yapmıyor para almak için. Baya sıkı takip ediyor beni ,hiç bir yerde böyle özenle dikkatli takip edilmemiştim. Kendisi zaten 45 50 li yaşlarda dahi başarı elde eden bir doktor. Ben 34 yaşındayım ümitli konuştu benim için. Başka merak ettiğiniz de varsa cevaplarım ,ben çok sevdim kendisiniAfet kamar nasıl bir doktor? Bende de amh düşüklüğü ve 2 kez ciko kist ameliyatı var.
Bu en kalitelisi diye önerdi doktor aldım ben 2500 TL idi 2000 aldımDhea kullanıyorsunuz tamam biliyorum bunu ben de kullanmıştım epey süre önce farklı markaydı bir ara bulunmaz oldu yurtdışından geliyormuş galiba teşekkür ederim bu arada resim içinFiyat nedir peki ? Benim kullandığım dhea biosteron idi
Siz fayda gördünüz mü peki ben 20 25 gün oldu daha kullanaliDhea kullanıyorsunuz tamam biliyorum bunu ben de kullanmıştım epey süre önce farklı markaydı bir ara bulunmaz oldu yurtdışından geliyormuş galiba teşekkür ederim bu arada resim içinFiyat nedir peki ? Benim kullandığım dhea biosteron idi