Amh düşüklüğü sebebiyle tüp bebek yaptıranlar

Şöyleki çikolata kisti bebeğin tutunmasına engel değil eğer tüpleri baskılayıp içerisinde sıvı birikintisine sebep olmuyorsa. Rahim filmi çektirmişsindir zaten orda belli oluyor. Benim bide aksilik tek tüpüm tıkalı doktorum o yüzdem miyomları alırken hem tüplerime baktı hem kistin içini boşaltı. Eğer sizin sadece çiko kistiyse bence ameliyata gerek yok zaten yine çıkıyormuş 😬
Evet benim doktorum da tüplerin tıkalı değil senin için engel teşkil etmez kist dedi. Oof ben de çok endişeleniyorum etkiler diye ne bileyim 😔 doktoruma da güveniyorum gerçi ,inşallah sorun oluşturmaz bu sefer kist.

Evet benim doktorum da tüplerin tıkalı değil senin için engel teşkil etmez kist dedi. Oof ben de çok endişeleniyorum etkiler diye ne bileyim 😔 doktoruma da güveniyorum gerçi ,inşallah sorun oluşturmaz bu sefer kist.
Yok canım engel olmaz doktoruna güven benimde miyom olmasa ameliyat olmazdım, hayırlısı olsun inşallah 🌸

Kızlar merhabalar🌸 içinizde amh düşüklüğü sebebiyle daha önce tüp bebek yaptıran ya da şu an süreçte olan varsa birbirimize destek olalım tecrübeleri aktaralım. Benim yaşım 30 amh 0.39 yarın tüp bebek doktoruna gidip süreci başlatacağım inşallah
Merhaba benimde amh düşük evlendiğim seneden beri tüp bebek dedi doktorlar direkt. 4 ya da 5 kez deneme yaptık tutmadı vs. En sonuncusu tuttu fakat kalbi durdu yeniden başlasam mı diye gitgeller yaşıyorum şu sıralar yaş 34 amh en son 0.02 idi 🥲 yeniden başlayıp havuzlama yaptırsam diye düşünüyorum

Kızlar bende amh düşüklüğü ile bu yoldayım 2 yıldır sağlıklı beslenme ve son bir yıldır tüp bebek diyetisyeni ile devam ettim 3 kere opu oldum 6-2-6 yumurtam çıktı hepsi olgundu. Tüm opular dahil 4 embriyo elde edildi. 3aa 4ba 5bc 5ba kalitelerinde. 5ba yı transfer ettik kalanı dondurduk. İlk transferimde çok şükür pozitifi gördüm. Amh düşükse yumurtam nispeten az çıkacaktır ama kalitesini muhakkak desteklemeliyim diye düşünüp hayatıma sporu ve sağlıklı diyet programını aldım. İnşallah sizlerde pozitifi görürsünüz 🌸
Tebrik ederim :KK200: yaşınız kaç acaba? Amh düşük olmasına rağmen yumurta sayınız iyi çıkmış havuzlama mı yapılmıştı? Tüp bebek sürecinde vitamin takviyesi vs. kullandınız mı?

Devlette benim de 2 tüp bebek denemem var ,yani güzel sonuçlar alanlar olmuştur muhakkak ama benim için çok çok kötü bir tecrübeydi. Doktora güvenmek inanılmaz önemli bence ,insani germemesi gerek ,süreci kisiye uygun planlamasi gerek ,sizin doktorunuz da sürecinizi güzel yönetmiş belli ki 🥰 Ben şuan Aret Kamar'da tedavi görüyorum, şuan için memnunum bir de hem evime hem iş yerime de yakın, bakalım burda güzel sonucu alırım artık inşallah 😁 kist konusu kafama takılıyor sadece ,doktorum engel teşkil etmiyor seninki dedi ama yine bir soracağım 🤭
Afet kamar nasıl bir doktor? Bende de amh düşüklüğü ve 2 kez ciko kist ameliyatı var.

Eklentiler

• 17538986409823731268066915806239.webp
    17538986409823731268066915806239.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 5
İstanbul'da aldım uyguna da aldım sağolsun eczaneden indirim istedim verdi
Dhea kullanıyorsunuz tamam biliyorum bunu ben de kullanmıştım epey süre önce farklı markaydı bir ara bulunmaz oldu yurtdışından geliyormuş galiba teşekkür ederim bu arada resim için :KK200: Fiyat nedir peki ? Benim kullandığım dhea biosteron idi

Afet kamar nasıl bir doktor? Bende de amh düşüklüğü ve 2 kez ciko kist ameliyatı var.
Ben şuan için çok memnunum. Hep güleryüzlü, sorduğum her soruyu uzun uzun anlatıyor. Ticari kaygıyla iş yaptığını da düşünmüyorum gerçekten hasta menfaatine olan tedavi uyguluyor ,gereksiz işlem yapmıyor para almak için. Baya sıkı takip ediyor beni ,hiç bir yerde böyle özenle dikkatli takip edilmemiştim. Kendisi zaten 45 50 li yaşlarda dahi başarı elde eden bir doktor. Ben 34 yaşındayım ümitli konuştu benim için. Başka merak ettiğiniz de varsa cevaplarım ,ben çok sevdim kendisini🤭

Dhea kullanıyorsunuz tamam biliyorum bunu ben de kullanmıştım epey süre önce farklı markaydı bir ara bulunmaz oldu yurtdışından geliyormuş galiba teşekkür ederim bu arada resim için :KK200: Fiyat nedir peki ? Benim kullandığım dhea biosteron idi
Bu en kalitelisi diye önerdi doktor aldım ben 2500 TL idi 2000 aldım

Siz fayda gördünüz mü peki ben 20 25 gün oldu daha kullanali

Back
X