Tüp Bebek Merkezleri semiha şakir kadın doğumda tüp bebek yaptıranlar paylaşalım

İns hayirlisi olsun tutacak ins benim ablam 2 kere asilama yapti tuttu ikiside.seninde tutar ins asilamani yaptir keyfine bak is falan yapma mumkun oldugunca yat uzan hadi bakalim ins hayirli sonuclar :KK66:

İğnemi vurdum şimdi :)))
İnsallah erkenden çatlamazzz :-)
İkisidemi tuttuuu :KK57: Ayyy süper yaa benim ilki tutmadı yaa bundanda çok umutlu değilim ama çok karamsarda değilim
işe ara verdim bolbol yürüyüş yapıp kitap okuyorum iş stresi yok
eşimede 2 haftalık gömlek ütüledim :-) yan gelip yatıcam anneme gidicem bakalım nolacakkk

başladım canım iğnelerin 7. günündeyim 2 iğnem var hergün bugün yine kontrole gittim herşe
Saoll sende basladinmi senin durumun neee..
HAdi hayerlisii benda dun ilk ignemi basladim 2 tane cuma kontrol hayerlisi olsunn Tum isteyen anisleri bebeklari sim siki tutunsinnn
inşallah cnm inşallah

Aminnnn nergisimm
benimde çarşamba aşılamam varrrr
bana bugün 12 de çatlatmayı vur öncesindeede ilişkiye gir dediler bizde görevimizi yaptıkkkk :-) iğne saatini bekliyorum :-)
1,5 ltsu götürcekmisim nasıl içip tutacam bilmiyorummm :)
hadi canımm senden ilk haberi bekliyoruz artık :))

H
İğnemi vurdum şimdi :)))
İnsallah erkenden çatlamazzz :-)
İkisidemi tuttuuu :KK57: Ayyy süper yaa benim ilki tutmadı yaa bundanda çok umutlu değilim ama çok karamsarda değilim
işe ara verdim bolbol yürüyüş yapıp kitap okuyorum iş stresi yok
eşimede 2 haftalık gömlek ütüledim :-) yan gelip yatıcam anneme gidicem bakalım nolacakkk
hadi insalah har sey guzel olujak bebislarin simsiki tutunicaklarr sendan beklioruyoz galva ilk haberi sonra sumeye sinra benn

Ya ben yürüyüşe çıktım hava çok güzelll
ama geri döndüm kasığımda çok fena batma varrr acaba çatladımı bu yaa tam dr un gösterdiği yerrr yumurtanın olduğu yeerr
İnşallah yarın sabaha çatlar yaa benim vücut ilaçlara aceleci davranıyoya tırsttım :))

Ya ben yürüyüşe çıktım hava çok güzelll
ama geri döndüm kasığımda çok fena batma varrr acaba çatladımı bu yaa tam dr un gösterdiği yerrr yumurtanın olduğu yeerr
İnşallah yarın sabaha çatlar yaa benim vücut ilaçlara aceleci davranıyoya tırsttım :))
Insaalah yarina kadar catlamas biz oyle stres yapioruzki artik ne olursa olsun yan etkilar goriyoruz takma insalah bir sey yok

Hayerlisi olsun benda basladim ignelerimi amma menagon acitio braz normalmi buu acaba
normaldir canım bende puregon kullanıyorum vurduktan sonra yanma oluyor bi iğnemde daha çok yakıyor ve kızarıklık yapıyor dr sordum olur dedi

normaldir canım bende puregon kullanıyorum vurduktan sonra yanma oluyor bi iğnemde daha çok yakıyor ve kızarıklık yapıyor dr sordum olur dedi
Aynann yanma olio sonra braz kecioo...seniki nsl kecioo benda juma kuni gitijam hastaneye insalahh

Üroloji doktoru esimim sperm tahlili sonucuna gÖre tup bebek dedi.dosyada eksiklikler cikti verdikleri kagida gore hazirladik ama orda yazmayanlardan istedi. Dosyayi hazirladi eksikleride koyup pzt verecegim. Nergizcigim bu yumurta toplama isi nasil oluyo acaba ?asilama yaparlar belki diyodum ama tirsmaya basladim ;(

Ben bugun doktra gitim su anda har sey iyi dedi doktr pazartesi gel bakalim tekrar dedii pazartesi yene doktrdaimm

Hastanede tedavi olan çooook ama buraya uğramıyolar kızz :-)
He ya hastane tiklim tiklimdi ama burda yok bugun bir kiz meme kanseri emis konusmak icin kelmis Şenol beyla neyabilirim deya doktrimiz hemen islemleri baslati una toplama yapib dondyrucaklarmis tedavidan sonra donmuslarla yapicaklarmis cok ilguli edii kiz mutly oldu hemen baslati icinn

Üroloji doktoru esimim sperm tahlili sonucuna gÖre tup bebek dedi.dosyada eksiklikler cikti verdikleri kagida gore hazirladik ama orda yazmayanlardan istedi. Dosyayi hazirladi eksikleride koyup pzt verecegim. Nergizcigim bu yumurta toplama isi nasil oluyo acaba ?asilama yaparlar belki diyodum ama tirsmaya basladim ;(
CAnim benda ilk defa olucam bilmiorum amma burdan okiorumm kizlar yazio bazilariki zor olio bazilariki hafif bunyeye gora dosyeda ne eksiktiki yazdiklarin disinda ne istiolarki dahaa

He ya hastane tiklim tiklimdi ama burda yok bugun bir kiz meme kanseri emis konusmak icin kelmis Şenol beyla neyabilirim deya doktrimiz hemen islemleri baslati una toplama yapib dondyrucaklarmis tedavidan sonra donmuslarla yapicaklarmis cok ilguli edii kiz mutly oldu hemen baslati icinn

Yaaaa inşallah düzelirrr :( ne kadar iyi sener bey dimii

CAnim benda ilk defa olucam bilmiorum amma burdan okiorumm kizlar yazio bazilariki zor olio bazilariki hafif bunyeye gora dosyeda ne eksiktiki yazdiklarin disinda ne istiolarki dahaa
Esimin baska yerde yaptirdigi daha once yaptirdigi sperm tahlili evlilik cuzdaninin resimli tarafi birde adetliyken oldugum muayene kagidi basit seyler ama yazmiodu kagitta eksik olmus az once tamamladun pzt getirecem dosyami.sen daha once yaptirmamismiydin ben seni once tup yaptirdi zannediyodum ins kolay olur. İns bir sıkınti cikmadan tedavini tamamlarsin sen burdan asamalari yaz bende onceden hazirlikli olayim ;)

Serapcım aşılamam yapılırken 6 tane tüp hastası vardıı yumurtazı toplanacak olan
önce alıp anestezi ile uyutuyolar sonra çııkıyosun
yumurtalar 2 gün içinde spermle suluşturulup kaliteli olanı transfer ediyolar
transferde uyanıksın
kızlar yarı baygın çıkıyodu benden önce bende tırstım ama aslında uyutmaları daha iyi tabi

Tesekkr ederim cnm bilgilendirdigin icin sen tup istiodun ben asilama kime niyet kime kismet ins hayirli sonuclar aliriz.cok tirsiyorum ama hicbirsey kolay degil sonucta hamile kalmak icin ugrasioruz ama dogumda kolay bisey degil o yuzden film rahimimi anestezisiz yaptirdim ona dayanamazsam doguma nasil dayanicam diye.ins sonuca ulasalimda allahim
Kolayligini verir.senin durumlar nasil ins iyi sonuclar alicaksin inaniyorum.

Ee nasıldı felm ben ondan çok tırsıyodum uyudum zate6 kalkırca bile fenalaştımm

bende beklemedeyim ama içim rahat bu olmasa biliyorumki sıra tüpte peşinizden gelirim
inyallah hepimiz ilk denemede pozitif so6uç alırız
heyecanlıyım şenerbeye çok güveniyorumm

Back
X