Tüp Bebek Merkezleri semiha şakir kadın doğumda tüp bebek yaptıranlar paylaşalım

Benim raporum tamam ben süleymanıyede tedavime devam edecegım VARMI başka orada tüp yaptıracaklar

Şuan ikizlerimi büyütmeye çalışıyorum :) Kısmetse temmuz başı gibi aramıza gelecekler inşallah. İnşallah isteyen herkes bu duyguyu yaşar.

özelden mesaj yazamıyorum, yeterli mesaj sayım olmadığı için. siz de tüp bebekle hamile kaldınız sanırım (artemis artemis ).acaba nereyi tavsiye edersiniz....

Son düzenleme:
özelden mesaj yazamıyorum, yeterli mesaj sayım olmadığı için. siz de tüp bebekle hamile kaldınız sanırım (artemis artemis ).acaba nereyi tavsiye edersiniz....

Selam nergiz84, bende özelden henüz cevap veremiyorum zaten yeterli sayıya erişemedim :) iyi olmuş buradan yazdığın o yüzden. Ben tek sefer denedim, tek bir yere tek bir doktora gittim. Bu yüzden tavsiye edebileceğim tek yer var, İstanbul Tüp Bebek Merkezi, doktor olarak da Emre Karatekelioğlu. Benden sonra oraya giden birkaç arkadaşım da çok memnun kaldı hem doktordan hem de merkezden.

Sorunum pko'ydu aynı zamanda eşimde de hareketli sprem sayısı azdı. Semiha Şakir Hastanesinden raporu da eşimden dolayı sorun yaşamadan çıkartabildik. Benden ayrıca aşılama falan istemediler eşimde de sorun olduğu için.

Umarım yardımcı olabilmişimdir. Başka bir sorun olursa çekinmeden sorabilirsin, bildiğim aklımın erdiği kadarıyla bilgi verebilirim.

herkese merhaba. bu ay semiha şakir'de tüp bebek denemeye başlıyoruz. rapor çıkarıncaya kadar yaşadıklarımı sizlerle paylaşmak istedim.
önce bu işi devlet hastanesinde yapacağınızı düşünerek sakin ve sabırlı olmanızı öneririm. ama sakın endişe etmeyin tüm personel son derece iş bitirici.

ŞİMDİ RAPOR İÇİN GEREKENLER:

1. adım: kadın doğum 2 polikliniğinden adetsiz muayene olmalısınız. ardından:
AMH testi (özelde yapılan bir kan testi. var olan yumurta sayısını tespit ediyor. ortalama 200-300 TL)
HSG ( rahim filmi. devlette de yapılıyor. özelde 300-350 TL)
adetin 2. veya3. günü kan testi (Semiha Şakir'de)
sperm testi (Semiha Şakir'de. tek beklenen test bu oluyor. biz yaklaşık 2 ay gününü bekledik. özeldeki testleri kabul etmiyorlar.)
adetli muayene

2. adım: sigorta prim sayısı ( en az 900 gün olmalı)
eşlerin nüfus kayıt örneği

BUNLAR TAMAMLANINCA ARŞİV BÖLÜMÜ KONTROL EDİYOR. AMA HENÜZ BİTMEDİ:)

sağlık kurulu raporu çıkarmak için aç karnına ve PERŞEMBE günü ( çünkü doktorlardan biri sadece o gün orada oluyor) hastaneye tekrar gitmelisiniz.

önceden iğneli aşılama yaptırdıysanız rapor çıkıyor.

umarım işleriniz yolunda gider. evrak çok gibi duruyor, ama gözünüzde büyütmeyin. sperm testi bekleme süresi olmasa bir haftada hepsi biter. herkese kolay gelsin.

• Beğen
Reactions: oty
herkese merhaba. bu ay semiha şakir'de tüp bebek denemeye başlıyoruz. rapor çıkarıncaya kadar yaşadıklarımı sizlerle paylaşmak istedim.
önce bu işi devlet hastanesinde yapacağınızı düşünerek sakin ve sabırlı olmanızı öneririm. ama sakın endişe etmeyin tüm personel son derece iş bitirici.

AMH testi (özelde yapılan bir kan testi. var olan yumurta sayısını tespit ediyor. ortalama 200-300 TL)
sperm testi (Semiha Şakir'de. tek beklenen test bu oluyor. biz yaklaşık 2 ay gününü bekledik. özeldeki testleri kabul etmiyorlar.)
adetli muayene

sağlık kurulu raporu çıkarmak için aç karnına ve PERŞEMBE günü ( çünkü doktorlardan biri sadece o gün orada oluyor) hastaneye tekrar gitmelisiniz.

umarım işleriniz yolunda gider. evrak çok gibi duruyor, ama gözünüzde büyütmeyin. sperm testi bekleme süresi olmasa bir haftada hepsi biter. herkese kolay gelsin.

merhaba canım bende orada rapor için evrak hazırlamay başlayacağım adet olayım gideceğim sonrada adetsiz muayene ramazan olduğu için şimdi gidemiyorum eşimde sperm testi yaptıracak ama 2 ayı buluyor demişsin randevu mu almak lazım nasıl yapıpyoruz internetten mi alıyoruz yoksa hastaneye gidip mi canım

adetli muayene

birde amh testini nerede yaptırdın

adetli muayene

Slm ozturk 34 benda semiha şakira basladim yeni seni sonucinn ne oldu nasil kectiii tedavinnnn

Slm ozturk 34 benda semiha şakira basladim yeni seni sonucinn ne oldu nasil kectiii tedavinnnn

tedavin hayırlı olsun bende başlıycam şartlar çok detaylı ve zor görünmüyor..
sperm testini sölemiş öztürk arkadaş sen bu konuda zorlandınmı o kadar uzun sürmesi çok ilginç yaa
birde memnunmusun ilgiden filan hadi gel anlat nolurrrrrr : )

merhaba canım bende orada rapor için evrak hazırlamay başlayacağım adet olayım gideceğim sonrada adetsiz muayene ramazan olduğu için şimdi gidemiyorum eşimde sperm testi yaptıracak ama 2 ayı buluyor demişsin randevu mu almak lazım nasıl yapıpyoruz internetten mi alıyoruz yoksa hastaneye gidip mi canım

canım bu arkadaş hiç girmemiş o zamandan beri
sen ne yaptın gittinmi uzun sürdümü
bilgi verirmisin
sperm testi o kadar uzunmu sürdü

tedavin hayırlı olsun bende başlıycam şartlar çok detaylı ve zor görünmüyor..
sperm testini sölemiş öztürk arkadaş sen bu konuda zorlandınmı o kadar uzun sürmesi çok ilginç yaa
birde memnunmusun ilgiden filan hadi gel anlat nolurrrrrr : )
Slm adet doneminda esimla gitikk esimda verdi tahlilii sonuci 1 hafta sonra ciktii ahm beklioruz sorun cikmis labarotuarda unin icin uzadi normalda 1 hafta suriomuss rahim filmi kendisini istiolar haftaya gitijam ben insalah bakalim ne diyejak doktr vardi adini simda unutim :)iyidi benda kist cikti yeni dogum hapi verdi bittir gel dedi uzamana kadar tum evraklarimi vermis olurum insalah adetsiz donemda bide kontrol varrr...

Slm adet doneminda esimla gitikk esimda verdi tahlilii sonuci 1 hafta sonra ciktii ahm beklioruz sorun cikmis labarotuarda unin icin uzadi normalda 1 hafta suriomuss rahim filmi kendisini istiolar haftaya gitijam ben insalah bakalim ne diyejak doktr vardi adini simda unutim :)iyidi benda kist cikti yeni dogum hapi verdi bittir gel dedi uzamana kadar tum evraklarimi vermis olurum insalah adetsiz donemda bide kontrol varrr...

Ayy ne tatlı yazmışsın türk değilsin galiba : ))))
Ben daha baslamadım çekimserim uzunmu sürer ilgilenmezlermi diye ama senin anlattıkların içimi rahatlattııı çok sağol yaaa öztürkün sansına demekki uzun sürmüs baksana ne güzel senin kısa sürmüsss
Bende o zaman adet olunce gidim hemen ama kist olabilir bendedee :(
Ben rahim filmi çektirdim 5 ay önce o hazır diğer sartlarda tutuyor
Amh yi nerede yaptırdıngaliba pahalı bi test ama önemliii
Haa bide amh adetin kaçıncı günü yapılıyoro hastane yapmıyo özelde değilmi
İyiki cevap verdin yaa çok mutlu oldumm insallah ilk denemede tutar hemecik hamile kalırsınnn önce hapla kisti yok etmen gerek tabi

• Beğen
Ayy ne tatlı yazmışsın türk değilsin galiba : ))))
Ben daha baslamadım çekimserim uzunmu sürer ilgilenmezlermi diye ama senin anlattıkların içimi rahatlattııı çok sağol yaaa öztürkün sansına demekki uzun sürmüs baksana ne güzel senin kısa sürmüsss
Bende o zaman adet olunce gidim hemen ama kist olabilir bendedee :KK43:
Ben rahim filmi çektirdim 5 ay önce o hazır diğer sartlarda tutuyor
Amh yi nerede yaptırdıngaliba pahalı bi test ama önemliii
Haa bide amh adetin kaçıncı günü yapılıyoro hastane yapmıyo özelde değilmi
İyiki cevap verdin yaa çok mutlu oldumm insallah ilk denemede tutar hemecik hamile kalırsınnn önce hapla kisti yok etmen gerek tabi
Evt yabanciimm ben bir sekilda yaziorum :)ben ilk gitisimda normal kunimda gittim randevu aldim her hangi doktra gitim urda derdimi soyladim uda dedi tup bebek merkezina kec gel muane yapalim dedi bana bir kiyat verdi bu lazim olujak deya sonra tub merkezina kectim urda alllah razi olsun angladim kadar sekretar yardamci oldu dedikii adet doneminda gel esinla esimla gitiiim kan tahlili verdik ikkkimiz sonra muane oldum ben ahmm sansimiza hastaneda varmis pali olduni benda duydumm ammma urda var ayni kun unidi verdikk uda 1 hafta surioo butun evraklarin tamamladiktan sonra randevu aliosun gitiosun ammma randevu aldin saatan 1 saat onca git onca tekrar tup merkezena kir dosyelijak evraklarinii sonra doktra girijaksin u doldurijak sonra sana kun veriomus 2 hafta sonra gel dioo sabah ac karni ...bildim su ana bukadar :) insalahh haftaya juma gitarim soylarim neoldi sonuclarimis iyi cikti sukr bakalim hayerlisiii...sorun olursa sor bildimi soylarimm

Yaa çok sağoll allah razı olsunn muradını versin
inşallah hayırlı haberler alırsın yaaa
içimi ferahlattın vallahi
amh testinide gidip dışardan yaptırcaktım orda yok sanıyodum çok iyi oldu bunu öğrendiğimm

Ayrica urda calisan kizlar iyiidi ben 100 defa gitim sorular sordumm yardamci oldu anglati banaaa...doktrda konusmalari iyiii guzel konistimm ...1 senedan beri doktrlara gitiorum hepsi aynii bekla bekla dedi ammma zaman keciooo...

Yaa çok sağoll allah razı olsunn muradını versin
inşallah hayırlı haberler alırsın yaaa
içimi ferahlattın vallahi
amh testinide gidip dışardan yaptırcaktım orda yok sanıyodum çok iyi oldu bunu öğrendiğimm
San istarsen zaman kaybb etma hemen gitt normal doktrdan randevu all urdanda tup bebek merkeza gir sonra adet doneminla esinla gitt bu surec uzun olujak ammma deyarr...senda sorun varmii benda sorun yok diyolardi doktrla ammma benim bir tupim var bir bucuk sene onca dis gebwlik kecirdim sol tupim alindi ..

Çok üzüldüm
bende ve eşimde sorun yok ama 2 yıldır hiiç hamile kalmadım :(
Geçen ay aşılama yapıldı ohss oldum kist yani :(
Sorun yoksa neden olmuyookii
İns, tüp yaparlar asılamada niiç umudum kalmadıı

• Beğen
Çok üzüldüm
bende ve eşimde sorun yok ama 2 yıldır hiiç hamile kalmadım :KK43:
Geçen ay aşılama yapıldı ohss oldum kist yani :KK43:
Sorun yoksa neden olmuyookii
İns, tüp yaparlar asılamada niiç umudum kalmadıı
Insallah benda asilamada olujak zan etmiorum olsa edi su zamana kadar olurduu....doktrla heyeta girijak u karar verijak dedi urdaki sekritar insalaah tup bebek yapar asilama yapmass onca urda denijam olmasaa sonra ozel hastanesina gitijamm Alllahim hayerli evlad vermaya nasib etsinn inslah evraklar hazir olana kadar hamele kalirsinn burda okudum oyle olanda varmis benda oyle olujak kibi dill ilac iciorum mallumm bakalimm bu kistlar artikkk.

Back
X