- 22 Temmuz 2022
- 30
- 34
- 18
- 28
- Konu Sahibi busraaaa34
-
İnşallah cevaplayan olur beklemedeyimTam da aradığım konu! Ben de Semra Hanım’ı araştırıyorum. Bilgisi ve tecrübesi olanlar yazarlarsa çok sevinirim
Umarım… Konuyu takipteyimİnşallah cevaplayan olur beklemedeyim
Ben çok memnunum kesinlikle tavsiye ediyorum. 2021 yılında ilk transferimi oldum pozitif sonuçlandı ve oğlum oldu iki yaşına girmek üzere. 6 şubatta da dondurulmuşlardan ikinci transferimi oldum o da pozitif çok şükür 7 haftalık oldu bileMerhaba Arkadaşlar
Pazartesi günü medical park pendik hastanesine görüşmeye gideceğiz Semra Esenkaya doktorun adı bu doktorda tedavi gören arkadaşlar görüşlerinizi belirtir misiniz süreç nasıl ilerliyolar bilgilerinizi alabilir miyim..
Merhaba Arkadaşlar
Pazartesi günü medical park pendik hastanesine görüşmeye gideceğiz Semra Esenkaya doktorun adı bu doktorda tedavi gören arkadaşlar görüşlerinizi belirtir misiniz süreç nasıl ilerliyolar bilgilerinizi alabilir miyim.
Bu aralar izinde kendisi belki ondandır, ben de dün kalp atışını duymak için başka doktora gittimmerhabalar, bende semra hanıma gidiyorum gecen sene subat ayında başladım aksilikler peşimi bırakmadıgı ıcın bu surecte 1 transfer olabildim.. o da kimyasalla sonuclandı.. semra hanımla ilgili görüşmeye gittiğininizde de fikriniz olusur sıcakkanlı ilgili biri.. hasta takibi konusunda ben bu aralar sıkıntı yaşıyorum ama emın olmadan da olumsuz bısey söylemek istemem
Geçen aradığımda doktorun izinde olduğunu söylediler, pazartesi gelecekmiş o güne randevu aldım şu ana kadar takipsizlik problemi yaşamışmıydınız?merhabalar, bende semra hanıma gidiyorum gecen sene subat ayında başladım aksilikler peşimi bırakmadıgı ıcın bu surecte 1 transfer olabildim.. o da kimyasalla sonuclandı.. semra hanımla ilgili görüşmeye gittiğininizde de fikriniz olusur sıcakkanlı ilgili biri.. hasta takibi konusunda ben bu aralar sıkıntı yaşıyorum ama emın olmadan da olumsuz bısey söylemek istemem
Semra hocada tedavi mi gördünüz? Tedavi sürecinizden memnunmuydunuz? Sağlıkla gelsin bebeğinizBu aralar izinde kendisi belki ondandır, ben de dün kalp atışını duymak için başka doktora gittim
evet biliyorum yurtdısına gitti gecen hafta cuma görüştük dönüşü pazartesiye de randevu verdı tekrr gidecegımBu aralar izinde kendisi belki ondandır, ben de dün kalp atışını duymak için başka doktora gittim
bu arada bana da umut oldunuz baska bir konuda da konusmustuk sizinle saglıkla kucagınıza alırsınız inşallahBu aralar izinde kendisi belki ondandır, ben de dün kalp atışını duymak için başka doktora gittim
Sizinle konuşmuştuk, sizin tavsiyenizle Semra Hanıma randevu aldım ben de. Size özel bir soru sormak istiyorum ama mesajlarınız kapalı, yazamadımBen çok memnunum kesinlikle tavsiye ediyorum. 2021 yılında ilk transferimi oldum pozitif sonuçlandı ve oğlum oldu iki yaşına girmek üzere. 6 şubatta da dondurulmuşlardan ikinci transferimi oldum o da pozitif çok şükür 7 haftalık oldu bile
Bu mesajınızı görmemişim, teşekkür ederim cevabınız içinBen çok memnunum kesinlikle tavsiye ediyorum. 2021 yılında ilk transferimi oldum pozitif sonuçlandı ve oğlum oldu iki yaşına girmek üzere. 6 şubatta da dondurulmuşlardan ikinci transferimi oldum o da pozitif çok şükür 7 haftalık oldu bile
takipsizlikten kastım kullandıgım ilaçlarla ılgılı not alınmıyor mu bilmıyorum son muayenelerımde hatırlanmadı ilaçlar aklımızda soru işareti kalıyor kullanmış mıydık kullanmamış mıydık daha net olunmasını beklerdım.. ama dedıgım gbı ben çok olumsuz bişey yasamadım.. konu hassas ve ben daha hassas takınıtılı bırıyım herseyın çok ince düşünülmesini istiyorumGeçen aradığımda doktorun izinde olduğunu söylediler, pazartesi gelecekmiş o güne randevu aldım şu ana kadar takipsizlik problemi yaşamışmıydınız?
Bişeyleri değiştirdim ama oldu mu bilmiyorum kapattığımın farkında değilimSizinle konuşmuştuk, sizin tavsiyenizle Semra Hanıma randevu aldım ben de. Size özel bir soru sormak istiyorum ama mesajlarınız kapalı, yazamadım
Eveet olmuş, hemen yazıyorum çok teşekkür ederimBişeyleri değiştirdim ama oldu mu bilmiyorum kapattığımın farkında değilim
Haklısınız kesinlikle zor bir süreç masrafı zaten öyle manevi yoruluyorsun ben de pazartesi görüştüğümde netleşir umarımtakipsizlikten kastım kullandıgım ilaçlarla ılgılı not alınmıyor mu bilmıyorum son muayenelerımde hatırlanmadı ilaçlar aklımızda soru işareti kalıyor kullanmış mıydık kullanmamış mıydık daha net olunmasını beklerdım.. ama dedıgım gbı ben çok olumsuz bişey yasamadım.. konu hassas ve ben daha hassas takınıtılı bırıyım herseyın çok ince düşünülmesini istiyorum
masraf konusunda da haklarını yıyemem asla paragöz davranılmıyor gerekli gereksiz testler yapılmıyor benm özel saglıgım var testleri de orada yaptırmama yardımcı oluyorlar her zamanHaklısınız kesinlikle zor bir süreç masrafı zaten öyle manevi yoruluyorsun ben de pazartesi görüştüğümde netleşir umarım
Çok teşekkür ederim yanıtınız için hepimiz için hayırlısı olsun Rabbim kucağımızı en kısa zamanda doldursunmasraf konusunda da haklarını yıyemem asla paragöz davranılmıyor gerekli gereksiz testler yapılmıyor benm özel saglıgım var testleri de orada yaptırmama yardımcı oluyorlar her zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?