- 26 Mart 2011
- 4.183
- 1.605
- 448
Merhaba kızlar.Dün Doktorum programında kimyager ve güzellik uzmanı Şems Arslanın doğal antibiyotik olarak kullanılan ve zayıflatan çayının tarifini izledim.
Dün malzemelerini aldım ve dün akşam başladım.Tadı kahve gibi olduğu için içimi çok zevkli.
Malzemeleri;
5 su bardağı su
5 adet karanfil
5 adet karabiber tanesi
5 adet kakule
Az bir miktar çörek otu
1 yemek kaşığı bal
4 tatlı kaşığı siyah çay
2 su bardağı süt
Linkini veriyorum yapılışını izleyebilirsiniz;
Doğal antibiyotik çayı / Güzellik ve Bakım / Güzellik ve Bakım / Doktorum.kanald.com.tr
Yapılışını kısaca anlatayim;5 bardak kaynamış suyu kısık ateş üzerindeki demliğe boşaltın,karanfil,kakule ve karabiber tanesini ekleyin,4-5 dk bekledikten sonra siyah çayı ekleyin,biraz durduktan sonra bal ve sütü ekleyin.Günde bir kere yapın 3 bardak için.Her seferinde tazesini yapmanız gerekmiyor.Bir kere yapın,ısıtın için.Aç-tok karnına farketmiyor.
Tadı bildiğiniz kapuçino:)
Hiçbir zayıflama çayı bu kadar lezzetli olmamıştı:)
Dün malzemelerini aldım ve dün akşam başladım.Tadı kahve gibi olduğu için içimi çok zevkli.
Malzemeleri;
5 su bardağı su
5 adet karanfil
5 adet karabiber tanesi
5 adet kakule
Az bir miktar çörek otu
1 yemek kaşığı bal
4 tatlı kaşığı siyah çay
2 su bardağı süt
Linkini veriyorum yapılışını izleyebilirsiniz;
Doğal antibiyotik çayı / Güzellik ve Bakım / Güzellik ve Bakım / Doktorum.kanald.com.tr
Yapılışını kısaca anlatayim;5 bardak kaynamış suyu kısık ateş üzerindeki demliğe boşaltın,karanfil,kakule ve karabiber tanesini ekleyin,4-5 dk bekledikten sonra siyah çayı ekleyin,biraz durduktan sonra bal ve sütü ekleyin.Günde bir kere yapın 3 bardak için.Her seferinde tazesini yapmanız gerekmiyor.Bir kere yapın,ısıtın için.Aç-tok karnına farketmiyor.
Tadı bildiğiniz kapuçino:)
Hiçbir zayıflama çayı bu kadar lezzetli olmamıştı:)
Son düzenleme: