Sen aslında güzelsin ama erkekler senden çekiniyor?!?

Tiny-Miny

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2018
288
140
18
40
Dün bir lise arkadaşımla buluştum. Bu da bana ders oldu bir daha eskilerden kimseyle görüşmeyeceğim. İlk başlarda güzeldi sohbetimiz, sonra olay tabi ki evliliğe geldi. Aa bu yaşa kadar neden evlenmedin, nasıl oldu bilmem ne. Sonra da diyorsunuz ki Tiny Miny çok kafaya takıyorsun. Yahu ben takmasam millet taktırıyor. Bana koyduğu teşhis de şu. Ben aslında güzel biriymişim ama soğukmuşum. Ondan erkekler korkuyormuş. Ben de diyemedim tabi bacım biri korktu ikisi korktu yahu hepsi mi korktu. Nasıl bir çevrem varmış benim. Ama şu da bir gerçek. Herkes soğuk bir yapım olduğunu ama tanıdıkça aslında sıcak kanlı biri olduğumu anladıklarını söyler. Bilmiyorum artık ne yapmam gerektiğini. Bıktım yani sürekli evde kalma muhabbetinin yapılmasından. Kendimi iyice kapattım artık kimseyle de görüşmek istemiyorum.

Dün bir lise arkadaşımla buluştum. Bu da bana ders oldu bir daha eskilerden kimseyle görüşmeyeceğim. İlk başlarda güzeldi sohbetimiz, sonra olay tabi ki evliliğe geldi. Aa bu yaşa kadar neden evlenmedin, nasıl oldu bilmem ne. Sonra da diyorsunuz ki Tiny Miny çok kafaya takıyorsun. Yahu ben takmasam millet taktırıyor. Bana koyduğu teşhis de şu. Ben aslında güzel biriymişim ama soğukmuşum. Ondan erkekler korkuyormuş. Ben de diyemedim tabi bacım biri korktu ikisi korktu yahu hepsi mi korktu. Nasıl bir çevrem varmış benim. Ama şu da bir gerçek. Herkes soğuk bir yapım olduğunu ama tanıdıkça aslında sıcak kanlı biri olduğumu anladıklarını söyler. Bilmiyorum artık ne yapmam gerektiğini. Bıktım yani sürekli evde kalma muhabbetinin yapılmasından. Kendimi iyice kapattım artık kimseyle de görüşmek istemiyorum.
1. Güzellik önemli.
2. Soguksaniz insanlar yaklasmaz ki, nasıl sizi tanıyacaklar? Biraz daha aktif ve güleryüzlü olmaya çalışın.

Güzellik derken insanları rahatsız eden bir fiziksel kusur olmamasından bahsediyorum aslında. Kocaman bir göbek vb gibi. Yoksa hepimiz keşke Demi moore olsak :)

Millet taktiriyor derken? Sanki sadece sizin etrafinizda mi var bu konuda abuk subuk konusan insanlar? Siz takmaya zaten meyillisiniz. Varsa yoksa evlenmek butun derdiniz.

Bence bu arkadas tam size gore. O taktirir, siz takar, gul gibi gecinip gidersiniz iste. Kaybetmeyin birbirinizi.

Alakasi yok. Disardan beni goren, yeni taniyan insanlara sorsan tam bir poker face, soguk diyebilirler ama gayette yaklasiyorlardi. Oldukca da fazla iliskim oldu gecmiste, evliyim artik.

Hakikaten ya. Ne zaman buraya konu açsam herkes üzerime çullanıyor.

Bazı insanlar var :) Evlenmiş ve çocuğu falan var. Genelde çalışmayan kadınlar çoğunlukta :) Bu kadınlar evlenmeyi bir başarı olarak görüyorlar. Yani mesela, prof. olsanız karşınıza geçip “Prof. oldun da ne oldu evlenemedikten sonra??” derler. O derece sığ görüşlüler.

İstisnalar mutlaka vardır. Herkes böyle değil ama bu tarz insanlarla iletişim kurmayın. Görüşmeyin. Şahsen ben öyle yapıyorum. :)

Tavırlarınız nasıl?
Soğuk olmak dışında kaba mısınız?
Mesela burada 2-3 anonim yoruma sinirlenecek kadar asabi ve kaprisliyseniz değişin.

Güzel kadınlar ne olursa olsun soğuksa olsa, talip olur tanışma amaçlı filan yani ama sonu evliliğe gitmez... Bide şu var, inan Allah vergisi güzelliği olan ama bakımsız olan bir kız, çok alımlı olmasada çok bakımlı bir. Kadın karşısında şansı daha az kesinlikle.. Erkek gözünde bakımlı kadın daha ilgi çekiyor güzel olandan belki bunu kastetmiştir arkadaşınız..

Aslında kimse size çullanmıyor.
Siz bu konuda çok takıntılısınız. İnsanlar bunu söylüyor. Çünkü hayatınızı evlenmeye odaklamışsınız. Zaten olacağı varsa da bu izlenimi veriyorsunuz ve bence o yüzden evlenemiyorsunuz.
Mesela evlenseniz siz kötü bir evliliğiniz olsa boşanmazsınız da. Ha nerden mi biliyorum ? Siz bunu bir ünvan ,bir mesele haline getirmişsiniz.
Öte yandan soğuk bir insansanız ,yüksek ihtimalle sizi kibirli de buluyor ve o yüzden de yaklaşmıyorlardır. Ama bunu da değiştirmeniz çok zor. Nasibiniz vardır bir yerlerde . Sabır edin ve kafanızdan bu meseleyi silip atın.

Bazı insanlar var :) Evlenmiş ve çocuğu falan var. Genelde çalışmayan kadınlar çoğunlukta :) Bu kadınlar evlenmeyi bir başarı olarak görüyorlar. Yani mesela, prof. olsanız karşınıza geçip “Prof. oldun da ne oldu evlenemedikten sonra??” derler. O derece sığ görüşlüler.

İstisnalar mutlaka vardır. Herkes böyle değil ama bu tarz insanlarla iletişim kurmayın. Görüşmeyin. Şahsen ben öyle yapıyorum. :)

İnstagram adı; berksu'nun annesi, kocişinin piremsesiii sunummm pasta börek :D

Çok birşey göremedim ben burda.Aranızdaki samimiyeti bilmiyorum ama bizde kız arkadaşlarımla bu tarz muhabbetler yapardık.Bende yakın bir arkadaşıma bunu söyleyebilirdim.Kendim içinde duydum aynı şekilde.Siz biraz hassaslaşmışsınız sanırım bu konuda.

Üfff güzellik göreceli
Bu ülkedeki güzellik kriterleri malum zaten

Bu dogru olabilir.ben de gencligimin en guzel yillarini yalniz gecirdim.simdi fotolara donup bakinca ne guzel kizmisim ya hu diyorum.bal rengi saclar dogal rengi falan.ama soguktum.jic gulmezdim mesela.simdi guluyorum.eskisi kadar guzel degilim yas 30 u gecti.daha cok talibim var

Back
X