Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasip Canım. U işler sende karşına çıkanları değerlendir görüş zamanı var demek ki bakma sen o erkenden evlenenlere evcilik oynuyorlar İnstagram mutluları dua et hayırlı insan çoksun inşallah karşına
Onu bir kere yaptım beni reddettiBir erkeği beğendiğinide belli edeceksiniz, size açılmasını sağlayacaksınız demek ki. Ortama girdiğinizde neşeli olacaksınız demek ki ne bilelim
Bardağın boş tarafına takılmadım zaten. Bana güzel olduğumu söylemesi hoşuma gitti zaten ama sıkıntının soğuk olmam olduğunu söyleyince ben de soruna yöneldim.Arkadaşınızın söylediğinde kötü bir şey göremedim ben.
size guzel oldugunuzu soylemis. siz gidip soğuk dedi kismına takılmışsınız.
bardağın dolu tarafından bakarsanız daha mutlu olursunuz.
Yok ya aslında normalde öyle biri değilim. Bu konu biraz canımı sıkıyor sadexe.Biraz asabi ve kaprislisiniz gibi geldi bana , kimseyle görüşmeyeceğim falan ne demek çocuk musunuz siz Allah aşkına , benim de arkadaşlarım hep der ki dışardan çok aşırı havalı göründüğümü , erkeklerin biz bu kıza yetemeyiz diye düşünebileceklerini söylerler , bir gün bile oturup dertlenmedim
Bana yıllar sonra bir arkadaşım demişti ki ben senden hoşlanıyordum ama senden korkuma söyleyemedimDün bir lise arkadaşımla buluştum. Bu da bana ders oldu bir daha eskilerden kimseyle görüşmeyeceğim. İlk başlarda güzeldi sohbetimiz, sonra olay tabi ki evliliğe geldi. Aa bu yaşa kadar neden evlenmedin, nasıl oldu bilmem ne. Sonra da diyorsunuz ki Tiny Miny çok kafaya takıyorsun. Yahu ben takmasam millet taktırıyor. Bana koyduğu teşhis de şu. Ben aslında güzel biriymişim ama soğukmuşum. Ondan erkekler korkuyormuş. Ben de diyemedim tabi bacım biri korktu ikisi korktu yahu hepsi mi korktu. Nasıl bir çevrem varmış benim. Ama şu da bir gerçek. Herkes soğuk bir yapım olduğunu ama tanıdıkça aslında sıcak kanlı biri olduğumu anladıklarını söyler. Bilmiyorum artık ne yapmam gerektiğini. Bıktım yani sürekli evde kalma muhabbetinin yapılmasından. Kendimi iyice kapattım artık kimseyle de görüşmek istemiyorum.
Bardağın boş tarafına takılmadım zaten. Bana güzel olduğumu söylemesi hoşuma gitti zaten ama sıkıntının soğuk olmam olduğunu söyleyince ben de soruna yöneldim.
İnsanlar alışmış sanırım tanışır tanismaz samimi muhabbetlere . Benim en sevdiğim insan tipidir tanıdıkça sevilenler, insanlarla mesafeli olanlar .Dün bir lise arkadaşımla buluştum. Bu da bana ders oldu bir daha eskilerden kimseyle görüşmeyeceğim. İlk başlarda güzeldi sohbetimiz, sonra olay tabi ki evliliğe geldi. Aa bu yaşa kadar neden evlenmedin, nasıl oldu bilmem ne. Sonra da diyorsunuz ki Tiny Miny çok kafaya takıyorsun. Yahu ben takmasam millet taktırıyor. Bana koyduğu teşhis de şu. Ben aslında güzel biriymişim ama soğukmuşum. Ondan erkekler korkuyormuş. Ben de diyemedim tabi bacım biri korktu ikisi korktu yahu hepsi mi korktu. Nasıl bir çevrem varmış benim. Ama şu da bir gerçek. Herkes soğuk bir yapım olduğunu ama tanıdıkça aslında sıcak kanlı biri olduğumu anladıklarını söyler. Bilmiyorum artık ne yapmam gerektiğini. Bıktım yani sürekli evde kalma muhabbetinin yapılmasından. Kendimi iyice kapattım artık kimseyle de görüşmek istemiyorum.
Ondan değil sadece canım sıkılıyor ve canımı sıkan şeylerden uzak durmaya çalışıyorum.O yüzden mi bir daha eskilerden kimseyle görüşmeyeceğim yazdınız ? Söylediğinde bir şey yok çünkü kadının.Evet belki dan diye evlilik konusu açması canınızı sıkmış ama kötü bir niyeti olduğunu hiç sanmıyorum.
Takmamaya çalışıyorum ama bir arkadaş grubuna girince tek konuşulan çocuk, ev işi, koca muhabbeti. Yani artık kendimi o ortamlara ait hissetmiyorum. İzole edince de kendimi yalnız hissediyorum.Valla bir erkek bunu bana diyorsa bu sözden gurur duyarım. Ben mesela dışarıda özellikle suratsız soğuk duruyorum herkese cıvık olmak zorundamiyiz. Evlilik nasip kısmet işi takmayın hiç
Takmamaya çalışıyorum ama bir arkadaş grubuna girince tek konuşulan çocuk, ev işi, koca muhabbeti. Yani artık kendimi o ortamlara ait hissetmiyorum. Başka meziyeti başarısı olmayan insanlar kocadan konuşur ancak sorsan 4 4lük evlilik hayatları vardır.
Bunda takacak ne var?Dün bir lise arkadaşımla buluştum. Bu da bana ders oldu bir daha eskilerden kimseyle görüşmeyeceğim. İlk başlarda güzeldi sohbetimiz, sonra olay tabi ki evliliğe geldi. Aa bu yaşa kadar neden evlenmedin, nasıl oldu bilmem ne. Sonra da diyorsunuz ki Tiny Miny çok kafaya takıyorsun. Yahu ben takmasam millet taktırıyor. Bana koyduğu teşhis de şu. Ben aslında güzel biriymişim ama soğukmuşum. Ondan erkekler korkuyormuş. Ben de diyemedim tabi bacım biri korktu ikisi korktu yahu hepsi mi korktu. Nasıl bir çevrem varmış benim. Ama şu da bir gerçek. Herkes soğuk bir yapım olduğunu ama tanıdıkça aslında sıcak kanlı biri olduğumu anladıklarını söyler. Bilmiyorum artık ne yapmam gerektiğini. Bıktım yani sürekli evde kalma muhabbetinin yapılmasından. Kendimi iyice kapattım artık kimseyle de görüşmek istemiyorum.