Sen aslında güzelsin ama erkekler senden çekiniyor?!?

Nasip Canım. U işler sende karşına çıkanları değerlendir görüş zamanı var demek ki bakma sen o erkenden evlenenlere evcilik oynuyorlar İnstagram mutluları dua et hayırlı insan çoksun inşallah karşına

Nasip Canım. U işler sende karşına çıkanları değerlendir görüş zamanı var demek ki bakma sen o erkenden evlenenlere evcilik oynuyorlar İnstagram mutluları dua et hayırlı insan çoksun inşallah karşına

Ya bu nasip kısmet işleri çok kafamı karıştırıyor...

Biraz asabi ve kaprislisiniz gibi geldi bana , kimseyle görüşmeyeceğim falan ne demek çocuk musunuz siz Allah aşkına , benim de arkadaşlarım hep der ki dışardan çok aşırı havalı göründüğümü , erkeklerin biz bu kıza yetemeyiz diye düşünebileceklerini söylerler , bir gün bile oturup dertlenmedim

Arkadaşınızın söylediğinde kötü bir şey göremedim ben.

size guzel oldugunuzu soylemis. siz gidip soğuk dedi kismına takılmışsınız.

bardağın dolu tarafından bakarsanız daha mutlu olursunuz.
Bardağın boş tarafına takılmadım zaten. Bana güzel olduğumu söylemesi hoşuma gitti zaten ama sıkıntının soğuk olmam olduğunu söyleyince ben de soruna yöneldim.

Biraz asabi ve kaprislisiniz gibi geldi bana , kimseyle görüşmeyeceğim falan ne demek çocuk musunuz siz Allah aşkına , benim de arkadaşlarım hep der ki dışardan çok aşırı havalı göründüğümü , erkeklerin biz bu kıza yetemeyiz diye düşünebileceklerini söylerler , bir gün bile oturup dertlenmedim
Yok ya aslında normalde öyle biri değilim. Bu konu biraz canımı sıkıyor sadexe.

Dün bir lise arkadaşımla buluştum. Bu da bana ders oldu bir daha eskilerden kimseyle görüşmeyeceğim. İlk başlarda güzeldi sohbetimiz, sonra olay tabi ki evliliğe geldi. Aa bu yaşa kadar neden evlenmedin, nasıl oldu bilmem ne. Sonra da diyorsunuz ki Tiny Miny çok kafaya takıyorsun. Yahu ben takmasam millet taktırıyor. Bana koyduğu teşhis de şu. Ben aslında güzel biriymişim ama soğukmuşum. Ondan erkekler korkuyormuş. Ben de diyemedim tabi bacım biri korktu ikisi korktu yahu hepsi mi korktu. Nasıl bir çevrem varmış benim. Ama şu da bir gerçek. Herkes soğuk bir yapım olduğunu ama tanıdıkça aslında sıcak kanlı biri olduğumu anladıklarını söyler. Bilmiyorum artık ne yapmam gerektiğini. Bıktım yani sürekli evde kalma muhabbetinin yapılmasından. Kendimi iyice kapattım artık kimseyle de görüşmek istemiyorum.
Bana yıllar sonra bir arkadaşım demişti ki ben senden hoşlanıyordum ama senden korkuma söyleyemedim 🤣🤣🤣

Bardağın boş tarafına takılmadım zaten. Bana güzel olduğumu söylemesi hoşuma gitti zaten ama sıkıntının soğuk olmam olduğunu söyleyince ben de soruna yöneldim.

O yüzden mi bir daha eskilerden kimseyle görüşmeyeceğim yazdınız ? Söylediğinde bir şey yok çünkü kadının.Evet belki dan diye evlilik konusu açması canınızı sıkmış ama kötü bir niyeti olduğunu hiç sanmıyorum.

Dün bir lise arkadaşımla buluştum. Bu da bana ders oldu bir daha eskilerden kimseyle görüşmeyeceğim. İlk başlarda güzeldi sohbetimiz, sonra olay tabi ki evliliğe geldi. Aa bu yaşa kadar neden evlenmedin, nasıl oldu bilmem ne. Sonra da diyorsunuz ki Tiny Miny çok kafaya takıyorsun. Yahu ben takmasam millet taktırıyor. Bana koyduğu teşhis de şu. Ben aslında güzel biriymişim ama soğukmuşum. Ondan erkekler korkuyormuş. Ben de diyemedim tabi bacım biri korktu ikisi korktu yahu hepsi mi korktu. Nasıl bir çevrem varmış benim. Ama şu da bir gerçek. Herkes soğuk bir yapım olduğunu ama tanıdıkça aslında sıcak kanlı biri olduğumu anladıklarını söyler. Bilmiyorum artık ne yapmam gerektiğini. Bıktım yani sürekli evde kalma muhabbetinin yapılmasından. Kendimi iyice kapattım artık kimseyle de görüşmek istemiyorum.
İnsanlar alışmış sanırım tanışır tanismaz samimi muhabbetlere . Benim en sevdiğim insan tipidir tanıdıkça sevilenler, insanlarla mesafeli olanlar .

Komplekse kapılmışsın. Kötü birşey dememiş ki kızcağız neden birdaha görüşmeyesin... Evliliği bir beceri ya da statü atlama olarak gören teyzeler ve bekar kızlar malesef bu sendromdan çıkamıyor. Hayatım kimseyi ilgilendirmez rahatlığına sahip olmanı öneririm yoksa kompleks yapacak şeyler evlenince de bitmiyor, çok sıkıntı yaşarsın. Misal 4 yıldır evliyim 4 yıldır çocuk baskısı yiyorum aynı teyzelerden. Umrumda bile değil benim için doğru zamanı ben biliyorum, kimse değil.

Valla bir erkek bunu bana diyorsa bu sözden gurur duyarım. Ben mesela dışarıda özellikle suratsız soğuk duruyorum herkese cıvık olmak zorundamiyiz. Evlilik nasip kısmet işi takmayın hiç

O yüzden mi bir daha eskilerden kimseyle görüşmeyeceğim yazdınız ? Söylediğinde bir şey yok çünkü kadının.Evet belki dan diye evlilik konusu açması canınızı sıkmış ama kötü bir niyeti olduğunu hiç sanmıyorum.
Ondan değil sadece canım sıkılıyor ve canımı sıkan şeylerden uzak durmaya çalışıyorum.

Valla bir erkek bunu bana diyorsa bu sözden gurur duyarım. Ben mesela dışarıda özellikle suratsız soğuk duruyorum herkese cıvık olmak zorundamiyiz. Evlilik nasip kısmet işi takmayın hiç
Takmamaya çalışıyorum ama bir arkadaş grubuna girince tek konuşulan çocuk, ev işi, koca muhabbeti. Yani artık kendimi o ortamlara ait hissetmiyorum. İzole edince de kendimi yalnız hissediyorum.

Amaaan bunu takacaksan😁 niye kendine dert ediyorsun.:KK53: bizim de cooookkkkkk muazzam güzel çocukluk arkadaşımız var. Ama görsen, Ahu gibi.. bir bakan bir daha bakıyor. Onun yanında eğitimli ve kültürlü. Ama bu yasa kadar daha bir kişi ile flört etmiş.. biz de her görüşmede ona diyoruz "sen muazzam güzelsin ama mesafelisin".. ki güzel olduğunu hep söyleriz ama "sevgilim yok, evde kaldim" imajını bize yansıttığı için, "güzelsin" in yanına bir de "ama Soğuksun" u ekleme ihtiyacı hissedyoruz demek ki... O bize o imaji veriyor ve biz de onu teselli etme ihtiyacı duyuyoruz.. halbuki o konuda hiç konusmasa biz ona sadece çok güzel olduğunu söyler geçeriz. Wp grubunda bile aşk, sevgili, koca muhabbeti açılsa hemen "benim sevgilim yok" konusuna girdiği için bizde sürekli aynı muhabbetler dönmeye devam ediyor.. bunda alınacak birşey yok. Sen o imaji vermezsen konuşan olmaz.. ya da diyeceksin açık açık bana bu konuyla gelmeyin diye. Seni üzmek için kasten söylemiş olabileceğini düşünmüyorum. Aksine, güzel birşey söylemiş bence❤️

Ben de bu gruptan olabilir miyim acaba dedim, yani güzelim ama erkekler yaklaşmaktan çekiniyorlar mı diye. Atılgan oldum, hoşlandigimi belli ettim, kahveye davet ettim. Sonuç yine hüsran. Ben de artık kimseyi görmek istemiyorum.

Kocaman kadinsiniz boyle sacmaliklara taktiginiza inanamiyorum cidden

Soğuklukla ilgili değil bence 2 tane böyle kız tanıyorum güzel bile sayılmazlar, donuk sohbet edilmicek tipler yani insan yanında sıkılır ama gayet kendilerinin tam zıttı insanlarla evlendiler.
Bu işler kısmet derlerdi inanmazdım ama gerçekten öyle doğru kişiyi bulamamışsınız henüz, ayrıca herkes evlenmeli gibi birşey de söz konusu değil boşverin takılmayın böyle daha mutlu olacaksınız belkide.

Bunda takacak ne var?

Back
X