Sen aslında güzelsin ama erkekler senden çekiniyor?!?

Karşında anlaşabileceğin biri varsa , üçüncü şahıslar karışmıyorsa ve ego savaşları yapılmayıp biz olunabiliyorsa evlilik gerçekten güzel bir şey. Gerçek aile olabilmek güzel bir şey ( ben buna sahip olamadım küçükken) Hele evlat sahibi olabilmek en güzeli. Evliliği niye seviye atlama olarak görsünler ki? Belki gerçekten çok mutlular? Niye bu yönden bakmıyorsun?
Gercekten mutluysada bu kadar gosterise gerek var mi? Gercek mutlu insanlar bence foto cekinip paylasmak yerine o anin tadini cikariyolar

Dün bir lise arkadaşımla buluştum. Bu da bana ders oldu bir daha eskilerden kimseyle görüşmeyeceğim. İlk başlarda güzeldi sohbetimiz, sonra olay tabi ki evliliğe geldi. Aa bu yaşa kadar neden evlenmedin, nasıl oldu bilmem ne. Sonra da diyorsunuz ki Tiny Miny çok kafaya takıyorsun. Yahu ben takmasam millet taktırıyor. Bana koyduğu teşhis de şu. Ben aslında güzel biriymişim ama soğukmuşum. Ondan erkekler korkuyormuş. Ben de diyemedim tabi bacım biri korktu ikisi korktu yahu hepsi mi korktu. Nasıl bir çevrem varmış benim. Ama şu da bir gerçek. Herkes soğuk bir yapım olduğunu ama tanıdıkça aslında sıcak kanlı biri olduğumu anladıklarını söyler. Bilmiyorum artık ne yapmam gerektiğini. Bıktım yani sürekli evde kalma muhabbetinin yapılmasından. Kendimi iyice kapattım artık kimseyle de görüşmek istemiyorum.
ben güleryüzlüyüm de ne oldu, ben de evlenmedim, güleryüzlü olunca da bu sefer erkekler bu kız kolay oltaya gelir diye kötüniyetle yaklaşıyor :(

Sen kafana neyi takarsan o seni yorar benim anladığım kadarıyla
Evlenememe olayi ise gerçekten insanı çok üzen bir durum sizi anlıyorum
Biraz kader biraz insanin elinde olan bir şey
Elinizden geldiğince konudan uzak durmaya çalışın yoksa insani buhranı dahi sokuyor.

Walla ben bana zarf atan birinden bahsetmedim ama. Neyden bahsettiğinizi anlayamadım.
zarf atmak
1) dolandırıcı zarf vb. kullanarak bir tür para sızdırmak veya çarpmak;
2) karşısındakinin gerçek duygu ve düşüncelerini öğrenmek için kasıtlı olarak uygun sözler söylemek veya bazı davranışlarda bulunmak.
BKNZ: TDK

Arkadasin belki de tamamen baska bir sey dusunuyor ama bu sekilde konuyu sana ac(tir)maya calismis ya da senin deyiminle teshis koymus.

Gercekten mutluysada bu kadar gosterise gerek var mi? Gercek mutlu insanlar bence foto cekinip paylasmak yerine o anin tadini cikariyolar
Insanlarin mutluluğunu paylaşması niye gösteriş olsun ki? Insanlar başına gelen kötü şeyleri paylaştığı gibi güzellikleri de paylaşabilir. Ben bunda bir acayiplik görmüyorum.

Insanlarin mutluluğunu paylaşması niye gösteriş olsun ki? Insanlar başına gelen kötü şeyleri paylaştığı gibi güzellikleri de paylaşabilir. Ben bunda bir acayiplik görmüyorum.
Yaa ne demek istedigimi anladi herkes bence.. su gercekten miccik muccuk olanlar. Cidden abarti gelmiyor mu sanada?

Yaa ne demek istedigimi anladi herkes bence.. su gercekten miccik muccuk olanlar. Cidden abarti gelmiyor mu sanada?

Abartiyi birak cok itici geliyor bana. Amac ne yani? Mutluysan mutlusundur zaten bunu insanlarin gozune sokma geregi duymazsin.

Abartiyi birak cok itici geliyor bana. Amac ne yani? Mutluysan mutlusundur zaten bunu insanlarin gozune sokma geregi duymazsin.
Bunu dersen kiskancsin ama:) herseyin ortasi karardir bencede. Tek koca sizde mi var tek mutluluk sizde mi var? Tek asik olan siz misiniz? Tek evlat sizde mi var?

Yapmacik olanları anlıyorum zaten. Ama yapmacık olmayanları da anlıyorum. Ve ne kadar güzel diyorum. Millet olarak yanlış bir algımız var. Başına bir felaket gelen kişi önüne gelene anlatsa sıkıntı yok. Fakat biri mutlu olduğunu söyleyince ya yapmacık olduğunu düşünüyoruz ya da nispet yaptığını.

Yaaa ben biraz farklı düşünüyorum neyse boşver. :halay:

Yapmacik olanları anlıyorum zaten. Ama yapmacık olmayanları da anlıyorum. Ve ne kadar güzel diyorum. Millet olarak yanlış bir algımız var. Başına bir felaket gelen kişi önüne gelene anlatsa sıkıntı yok. Fakat biri mutlu olduğunu söyleyince ya yapmacık olduğunu düşünüyoruz ya da nispet yaptığını.

Yaaa ben biraz farklı düşünüyorum neyse boşver. :halay:
Anladim ben seni.. ama sana 10 tane hesap sayarim bu sekilde sacma sacma foto paylasan. Kesfette onume dusuyor cogu. Engelliyorum ama bitmiyokar😂 sey gibi her aksam mutfak tezgahi cifleyenler mesela.. her aksam bunu pijamalarinla cekip koymanin mantigi nedir yani😂 onlarida engelliyorum ya da engelleniyorum zaten😂

Anladim ben seni.. ama sana 10 tane hesap sayarim bu sekilde sacma sacma foto paylasan. Kesfette onume dusuyor cogu. Engelliyorum ama bitmiyokar😂 sey gibi her aksam mutfak tezgahi cifleyenler mesela.. her aksam bunu pijamalarinla cekip koymanin mantigi nedir yani😂 onlarida engelliyorum ya da engelleniyorum zaten😂
Onların psikolojisi bozuk zaten. Doktor kendi haline bırakın dedi. :KK70:
Ama takip ettiğim bir hanım var ona çok imreniyorum mesela. Aile hayatı, fikirleri çok hoşuma gidiyor( kendi ailesi ile paylaştığı resimler, videolar falan) ve uygulamaya da çalışıyorum. Biraz da olsa ufkumu açtı.

zarf atmak
1) dolandırıcı zarf vb. kullanarak bir tür para sızdırmak veya çarpmak;
2) karşısındakinin gerçek duygu ve düşüncelerini öğrenmek için kasıtlı olarak uygun sözler söylemek veya bazı davranışlarda bulunmak.
BKNZ: TDK

Arkadasin belki de tamamen baska bir sey dusunuyor ama bu sekilde konuyu sana ac(tir)maya calismis ya da senin deyiminle teshis koymus.
Hmm şimdi anladım ama ne demeye çalışmış olabilir ki veya ne bileyim. Durup dururken sordu yok mu biri hayatında diye. Yok diyince bence bundan dolayıdır dedi.

Bütün konulariniz neden evlenemediginizle alakalı bunu insanlara yansitirdaniz onlarda cevap verir

Bütün konulariniz neden evlenemediginizle alakalı bunu insanlara yansitirdaniz onlarda cevap verir
Biliyorum inanmayacaksınız ama ben gerçekten bu konuyu başkalarına hiç açmıyorum. Zaten burda sürekli dertlenmemim nedeni bu. Dışarda içime attıklarımı burda yazıyorum. Ondan dolayı insanlara hiçbirşey yansıttığım yok.

Biliyorum inanmayacaksınız ama ben gerçekten bu konuyu başkalarına hiç açmıyorum. Zaten burda sürekli dertlenmemim nedeni bu. Dışarda içime attıklarımı burda yazıyorum. Ondan dolayı insanlara hiçbirşey yansıttığım yok.

Dimi ya içimize ata ata ince hastalığa yakalanıcaz...bnmde unutamadığım biri var, ya deli gibi onu düşünüyorum hobi mobi kar etmiyor.... Ya nolur Du onla olsaydık.... Ya yemin edrimki kuru ekmeğe bile razı olurdum...

Back
X