Sen Baktigim Heryerde Olmayi Nasıl Öğrendin?

anabelmontero

idare edemem anne !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
2.284
1.248
163
Artik basim öne eğik benim, artik nereye baktığımın önemi yok zaten nereye baksam onu görebiliyorum ben:KK22:
Evet sonunda oldu, önceleri ay ne sevimli iyi bir çocuk derken önce kendimi sürekli onu düşünürken buldum, sonra okulda onu ararken, sonra yanindan gecerken heyecanlanip kizarirken... sonunda hoslandim ondan, zorla hoslandirdim kendime evet resmen zorla :-)
Yakisikli degil, boylu puslu degil, hatta hic benim tipim hayal ettigim tip degil.. ama ben onun ahlakini, insanlara karsi gosterdigi saygiyi, duruşunu sevdim, ki inanin boyle sevmek daha kaliteli, daha güzel:KK23:
Onun bana karsi duygulari yok sanirim, yani tanisigiz sadece... zaten çok çalışkan, hedefleri var belki bana ayiracak zamani, enerjisi yoktur. Ben ona bakmakla da yetinebilirim ki..:KK22:
Zaten duygularim karsilikli olsa da olmasa da sevmek cok guzel bi duygu kizlar, ben birini sevmeyi sevdim:KK68:
Benimde zamanim yok zaten cok agir bir bolumde okuyorum hergun cok yogunum firsat buldukca buraya girebiliyorum sadece, ama bilmiyorum belki zamana ihtiyacimiz yoktur ya da 5 dakika bile yeter bize... neyse neden kendi kendime hesabini kitabini yapiyosam..
Hersey böyle güzel çok güzel, arkadaslarim biliyorlar durumumu zaten artik belli etmeye basladim sanirim nekadar gizlesemde... ama benim sorunum şu, olduki karsilik buldum ya ondan sogursam, yani hislerim degisirse durup duruken.. cok istikrarli bi yapim yok cunku, ayran gönüllüyüm malesef :KK43: , kabul ediyorum bunu... ama yelken acmak ne demek, sevilmek, sevdigin insanla vakit geçirmek ne demek bilmek istiyorum, hep boyle mi kalicam bu istikrarsizlik nereye kadar... cok karisigim, hersey akisinda gidiyo mudahele etmiyorum, ama evdeki okuldaki yoğun ders temposundan sonra onu gorebilmek cikolatadan daha cok mutluluk salgiliyo bende, kendimi şömine karşisinda kitap okuyup kahvemi içer gibi huzurlu hissediyorum... sadece kafamdakileri buraya yazmak istedim.. herkese tesekkurler..:KK68:

Son düzenleme:
Tıpkı benim gibi aşka aşığım bende. Böylesi en güzeli derim içten içe hoşlanırım. Maalesef bende ayran gönüllüyüm bir süre sonra biter hoşlanmam :KK76:

ama benim sorunum şu, olduki karsilik buldum ya ondan sogursam, yani hislerim degisirse durup duruken.. cok istikrarli bi yapim yok cunku, ayran gönüllüyüm malesef :KK43: , kabul ediyorum bunu... ama yelken acmak ne demek, sevilmek, sevdigin insanla vakit geçirmek ne demek bilmek istiyorum, hep boyle mi kalicam bu istikrarsizlik nereye kadar...
Ben de boyleydim, onceden de soylemistim, bir gulmesinden, yemek yerken peceteyi kullanma seklinden bile sogurdum erkeklerden... Dogru kisi olunca o ayran gonulluluk falan hikaye olacak, guven bana...

Ben de boyleydim, onceden de soylemistim, bir gulmesinden, yemek yerken peceteyi kullanma seklinden bile sogurdum erkeklerden... Dogru kisi olunca o ayran gonulluluk falan hikaye olacak, guven bana...
Bende tek bir hareketten soğuyorum yaa nasıl oluyorsa. Yıllarca aynı adamı seven hemcinslerime hayranım :KK53:

Hep boyle diyolar, insallah oyle olur yoksa evlendikten sonra sen o tavugu niye elinle yedin diye bosanma davasi acmak... bilemiyorum taşlarlar heralde:KK45:

Bende tek bir hareketten soğuyorum yaa nasıl oluyorsa. Yıllarca aynı adamı seven hemcinslerime hayranım :KK53:

Hep boyle diyolar, insallah oyle olur yoksa evlendikten sonra sen o tavugu niye elinle yedin diye bosanma davasi acmak... bilemiyorum taşlarlar heralde:KK45:
Deneyimli ablalar gibi konusmayayim ama:KK53: saniyeler icinde soguyabiliyordum, dalga konusuydum artik es dost arasinda...
Simdi 10 yillik iliskim var, darisi basiniza:KK66:

:) aslinda bu kadari bile cok hos degil mi yani bu duygular cok güzel tabi devamli olmasi icin seninde bisiler yapman lazim

Evet, cok güzel özel duygular, hic bisey hissetmemektense biseyler hissedip karsilik bulamamayi tercih ederim :KK68:
Biseyler yapicam ama buara cok dolandim kuyrugunda, anlamasini istemiyorum, en azindan simdilik:oops:

Evet, cok güzel özel duygular, hic bisey hissetmemektense biseyler hissedip karsilik bulamamayi tercih ederim :KK68:
Biseyler yapicam ama buara cok dolandim kuyrugunda, anlamasini istemiyorum, en azindan simdilik:oops:
Koseden gizli gizli takibe al bakalim biraz kendine de zaman ver baktin iyi hersey seviyorsan soyle moduna gecersin:)

Koseden gizli gizli takibe al bakalim biraz kendine de zaman ver baktin iyi hersey seviyorsan soyle moduna gecersin:)

Surekli ders calisiyo bu cocuk ya, hic dogru duzgun etrafina bakmiyoki bakiyim ben bakinca bakiyomu diye:oops:
Ama biseyler yapip iyice tanimam lazim onu, ona gore sogurum ya da daha fazla baglanip seviyorum seni caliskan serserim diye karsisina cikarim:KK45::KK54:

Surekli ders calisiyo bu cocuk ya, hic dogru duzgun etrafina bakmiyoki bakiyim ben bakinca bakiyomu diye:oops:
Ama biseyler yapip iyice tanimam lazim onu, ona gore sogurum ya da daha fazla baglanip seviyorum seni caliskan serserim diye karsisina cikarim:KK45::KK54:
O zaman bisiler dusunup bi an once bi konusma ayarla

Back
X