- 8 Temmuz 2014
- 2.284
- 1.248
- 163
- Konu Sahibi anabelmontero
-
Tıpkı benim gibi aşka aşığım bende. Böylesi en güzeli derim içten içe hoşlanırım. Maalesef bende ayran gönüllüyüm bir süre sonra biter hoşlanmam
Ben de boyleydim, onceden de soylemistim, bir gulmesinden, yemek yerken peceteyi kullanma seklinden bile sogurdum erkeklerden... Dogru kisi olunca o ayran gonulluluk falan hikaye olacak, guven bana...ama benim sorunum şu, olduki karsilik buldum ya ondan sogursam, yani hislerim degisirse durup duruken.. cok istikrarli bi yapim yok cunku, ayran gönüllüyüm malesef, kabul ediyorum bunu... ama yelken acmak ne demek, sevilmek, sevdigin insanla vakit geçirmek ne demek bilmek istiyorum, hep boyle mi kalicam bu istikrarsizlik nereye kadar...
Ayy nereliydi bu:))
Bende çok soruyorum bu soruyu kendime. Cevap yok ne yazıkkiAma hep boyle nereye kadar
Bende tek bir hareketten soğuyorum yaa nasıl oluyorsa. Yıllarca aynı adamı seven hemcinslerime hayranımBen de boyleydim, onceden de soylemistim, bir gulmesinden, yemek yerken peceteyi kullanma seklinden bile sogurdum erkeklerden... Dogru kisi olunca o ayran gonulluluk falan hikaye olacak, guven bana...
Ben de boyleydim, onceden de soylemistim, bir gulmesinden, yemek yerken peceteyi kullanma seklinden bile sogurdum erkeklerden... Dogru kisi olunca o ayran gonulluluk falan hikaye olacak, guven bana...
Bende tek bir hareketten soğuyorum yaa nasıl oluyorsa. Yıllarca aynı adamı seven hemcinslerime hayranım
Deneyimli ablalar gibi konusmayayim amaHep boyle diyolar, insallah oyle olur yoksa evlendikten sonra sen o tavugu niye elinle yedin diye bosanma davasi acmak... bilemiyorum taşlarlar heralde
Deneyimli ablalar gibi konusmayayim amasaniyeler icinde soguyabiliyordum, dalga konusuydum artik es dost arasinda...
Simdi 10 yillik iliskim var, darisi basiniza
:) aslinda bu kadari bile cok hos degil mi yani bu duygular cok güzel tabi devamli olmasi icin seninde bisiler yapman lazimAy dur özelden yaziyim artik butun arkadaslarim biliyo desifre olmama az kaldi
MaşallahDeneyimli ablalar gibi konusmayayim amasaniyeler icinde soguyabiliyordum, dalga konusuydum artik es dost arasinda...
Simdi 10 yillik iliskim var, darisi basiniza
:) aslinda bu kadari bile cok hos degil mi yani bu duygular cok güzel tabi devamli olmasi icin seninde bisiler yapman lazim
Koseden gizli gizli takibe al bakalim biraz kendine de zaman ver baktin iyi hersey seviyorsan soyle moduna gecersin:)Evet, cok güzel özel duygular, hic bisey hissetmemektense biseyler hissedip karsilik bulamamayi tercih ederim
Biseyler yapicam ama buara cok dolandim kuyrugunda, anlamasini istemiyorum, en azindan simdilik
Koseden gizli gizli takibe al bakalim biraz kendine de zaman ver baktin iyi hersey seviyorsan soyle moduna gecersin:)
O zaman bisiler dusunup bi an once bi konusma ayarlaSurekli ders calisiyo bu cocuk ya, hic dogru duzgun etrafina bakmiyoki bakiyim ben bakinca bakiyomu diye
Ama biseyler yapip iyice tanimam lazim onu, ona gore sogurum ya da daha fazla baglanip seviyorum seni caliskan serserim diye karsisina cikarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?