• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sen ben ... sonusuza kadar mutlu ,olamaz mı

perimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
2.603
25
108
ya asLında biLiyorum beni sewiyo ben onu cok sewiyorum belki onun için bana öyle geliyodur ya onuda bilmiyorum ayrıLma konusu ne zaman oLsa ikimizde geriLiyoruz yani ancak ozaman birbirimizi anlıyoruz
ama bu ayrıLık korkusunu da heran taşıyamayız kiiii.... hiç bi ilişkide mümkün deqiLdir bence ..yani beLki karsında ki çok sewdiqini belli etmesen bunu basarırsın ..sizce ?????????

Son düzenleyen: Moderatör:
canim bence ayrilik konusu ilskide her iki tarafida yipartir süphe uyandirir güveni öldürür....

mümkün oldugu kadar bu konu hakkinda konusulamamasi gerekiyor bence....

konusuldugu andada bitmistir demektir böyle keskin kararlar alinmali cocuk oyuncagi degil hem insanin psikolojisinide etkiliyor bu durumlar

canim bence ayrilik konusu ilskide her iki tarafida yipartir süphe uyandirir güveni öldürür....

konusuldugu andada bitmistir demektir böyle keskin kararlar alinmali cocuk oyuncagi degil hem insanin psikolojisinide etkiliyor bu durumlar

Çok doğru :46:......

kesinlikle ayrılık konusunu konuşmamalısınız hem seviyorsunuz hem de kötü şeylerden konuşuyorsunuz olmaz ki :59:

birbirinize güvenin ve güvenmek bu korkuyu yok eder emin ol bir daha hiç aklına bile gelmez öyle kötü şeyler

mutlu olmaya bakın

çok doğru o duruma gelmeden bişeylerin farkedilip düzeltilmesi gerekiyor görmek bazen zor olsada

Bu kısacık yazınızı okurken bile gözlerim yoruldu ve anlatmak istediğinizi anlamadım maalesef... Araya küçük büyük harfler serpiştirmeden, dilimizi düzgün kullanarak yazarsanız derdinize yorum yapmayı çok isterim:34:

Back
X