- 2 Haziran 2013
- 718
- 156
- 73
Sizi gormesın unutsun diye engellemıstır.ya da sızınle alakalı haber duymasın dıye.
Evet ben de öyle dusunuyorum. .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizi gormesın unutsun diye engellemıstır.ya da sızınle alakalı haber duymasın dıye.
ne önemi var görüşecek miydin sanki onla.
ben saçma bulmadım bence aradaki arkadaşlar da tarafını belli etmeliler.
Ben de gecen de sevgılımle ayrılıcaktım sevıyorum kendısını hemen ayrılır ayrılmaz heryerden engelleyecektım unutmak ıcın sevmesem ınan sılmem banane.Evet ben de öyle dusunuyorum. .
Hiç takma. Benim eski sevgilim de beni engellemiş hatta arkadaşımı da engellemişti. Sonra kendi arkadaşından da engellemişti takipten çıkarmıştı. Kızla biraz araları açılınca kız beni geri ekledi. Eski sevgilim de başka bir hesabından ekledi sonrasında yine engelledi. Hızına yetişemiyorumErgen ergen hareketler işte büyük ihtimal senin hesaplarını görüp üzülmek istemiyordur.
Ben de gecen de sevgılımle ayrılıcaktım sevıyorum kendısını hemen ayrılır ayrılmaz heryerden engelleyecektım unutmak ıcın sevmesem ınan sılmem banane.
Ama oyle deme ya engellemeyınce elın kayıyor:) yada harfını bıle aratma koyunca cıkıyor. keşke kalpte engelleme butonu olsaEvet unutmak için silinir de engellenmeye gerek yok ki sosyal medya sadece bir araç yoksa kalpte engelleme butonu yok maalesef oradan nasıl engellenecek :)
Ama oyle deme ya engellemeyınce elın kayıyor:) yada harfını bıle aratma koyunca cıkıyor. keşke kalpte engelleme butonu olsa![]()
yani ınsan dayanamıyor:) o da bakmıyım dıye yapmıstır.yazar yakında:) ailesi yzuunden neden ayrıldınız?Evet evet misal ben de engelli ama sahte hesaptan bakıyorum ne yaptiginakeşke ya keşke
![]()
yani ınsan dayanamıyor:) o da bakmıyım dıye yapmıstır.yazar yakında:) ailesi yzuunden neden ayrıldınız?
Sen trakyalısın onlar egelı dıye mı ıstemedı.bu zamanda boyle ınsanlar pes.ınan evlensen de mutsuz olurdun bunlarla .uzuluyorum ya Turkıye hıc ılerı gıtmıyorEvet bakmasın diye yapmıştır ama yazacağını hiiic düşünmüyorum
Ailesine göre seviye farkımız varmış onlar köylü biz sehirliymisiz ve ben trakyaliyım onlar sadece onların yöreden yani egeden istiyormuş. ..
Sen trakyalısın onlar egelı dıye mı ıstemedı.bu zamanda boyle ınsanlar pes.ınan evlensen de mutsuz olurdun bunlarla .uzuluyorum ya Turkıye hıc ılerı gıtmıyor![]()
Günümüz ergenlerinin atarları.herkese merhaba, bugün de beni darlayan bir şey oldu size yazmak istedim.
sevgilimle 3 ay önce ailesi onun birileriyle ilişkisinin olmasına karşı olduğu için ayrılmıştık.
düşe kalka 3 ayı bi şekilde bitirdim. şimdi yine aynı şehirde ve aynı kampüsteyiz fakülteler karşılıklı hatta karşılaşıyoruz.. ayrıldığımız gece beni tüm hesaplardan engellemişti.(çok amaçsızca bence) sonra ayrıldıktan 20 gün sonra chat sayfasında uygun olmayan +18 bir hesap açtığını görmüştüm ve gözümdeki değeri 0 a inmişti..
o da yetmezmiş gibi ikimizin ortak arkadaşı olan (ama onun yakın arkadaşı olan kişinin) twitter hesabından da beni engelletmişti. Arkadaşına (hatta arkadaşımıza) mesaj atıp rahatsız etsem hadi neyse engelle ama ne gerek var?
ama arkadaşı ile instagramdan hala takipleşiyorduk hatta tüm fotoğraflarımı beğeniyordu ben de sonuçta arkadaşım diye beğeniyordum fotoğraflarını.en son bayramda mesaj atmıştık. ayrıldık diye arkadaşım olan birini neden sileyim ki?
ama o öyle yapmadı. Bugün eski sevgilimin o arkadaşı ( benim de arkadaşım olarak gördüğüm kişi) beni instagramdan da engellemiş..Ben eski sevgilimin engellettiğini düşünüyorum ve bu beni gerçekten üzdü.
Aradan 3 ay geçti ne ben sevgilime dönsün diye mesaj attım ne de arkadaşına bulaştım. İstesem yerini , yurdunu biliyorum onu ulaşmak istesem 3. kişileri kullanmam ki.
Durduk yerde arkadaşımıza beni neden engelletir ki bir insan? Artık bir şeyler kabuk tutmaya başlamışken böyle olgunlaşmamış olması beni baya yıprattı.
Okuyan herkese teşekkürler.
tam 0-12 yas hareketler. benim de hayatımdan cıkardıgım insanlar gerek sevgili gerek normal arkadas boyle hareketler yapnca cok mutlu oluyorum demek ki cidden dogru bir karar vermişim diye