Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onun adını tam bilemedim işte kurucu müdürKurucu patron nedir ?
Eee biz nereden bilebiliriz bu bir ?Başkası ve hoşlanmıyorum. Yanında çalışanın bana merdivenden sakin inin yuvarlanmayasınız demesi abes geldi. Onun için konuyu açtım. Başka biri bu yani
Diyetisyeni kıskanan erkek arkadaşınız vardı o duruyor mu ?Evet. O adama gidiyorum sıkıntı yok.
O duruyor. Diyetisyenden hoşlanmıyorum. Bir ara ikgi duydum vaz geçtimDiyetisyeni kıskanan erkek arkadaşınız vardı o duruyor mu ?
Yoook artıkÖnceki diyetisyen beyde fenalaşıp düşmüştünüz falan hani duvara tutundunuz falan bu bayan bunu biliyor olabilirmi , hani düşme falan niye desin durduk yere .
Yok ben MEB deyim. Başka bişey bu adamÖzel okulda mu çalısıyorsunuz neyin kurucusu ?
Bu anlatımdan ancak bu kuruluyor vallahiYoook artık
Teşekkür ederimBu anlatımdan ancak bu kuruluyor vallahiBizim bildiğimiz bu kadar .
Hahahaha ilahiÖnceki diyetisyen beyde fenalaşıp düşmüştünüz falan hani duvara tutundunuz falan bu bayan bunu biliyor olabilirmi , hani düşme falan niye desin durduk yere .
O bana mesajlarınla beni soğutacaksın, ben seni sevmez olur muyum derse ben de böyle cevap veririmEee biz nereden bilebiliriz bu bir ?
İkincisi sen beni ömrünce unutamazsin ne alaka ajdhshhdha
Hmmm bir ihtimalHahahaha ilahi
Bence şu bence o kadında bu kurucu müdüre aşık göz dağı verdi bence dikkatlı olun gibisinden
Siz bu sizi arayan adama ilgi mi duyuyorsunuz anlamadım. Telefondan sonra fenalaştınız ondan mı kadın dikkat edin yuvarlanmayın dediO duruyor. Diyetisyenden hoşlanmıyorum. Bir ara ikgi duydum vaz geçtim