Sen Beni Ömrünce Unutamazsın Dedim

Ben olayı çözdüm. Bir klinikte tedavi gördüğünüz adamın ofisinde adamla göz göze gelince fenalaşıp elinizle duvara ilistiginizi yazmıştınız ya hani, heh işte bu kurucu müdür adamın yanında çalışan kadın da buraya üye demek ki. Ve okumuş konunuzu. Ve sizin kurucu müdür adamla aranızda bir şey var sanıp yine heyecandan fenalasacaginizi düşünmüş. Yani sizi düşündüğünden öyle demiş. Keşke siz de ona 'Aşktan yana şansım yok.' deseydiniz. Dinleyince anlardı kurucu müdür adamla aranızda bir şey olmadığını.

Okula mı geldi, mesaj mı yazdı, şarkıyı arattı dinledi diyosunuz. Aratmayı çözersem anlayacağım. Anlayamadım.

Okula mı geldi, mesaj mı yazdı, şarkıyı arattı dinledi diyosunuz. Aratmayı çözersem anlayacağım. Anlayamadım.
Adam cuma aratmis bu da terslemiş, sonra hızını alamayıp bir de mesajlarla terslemiş. Sonra bugün adamın ofisine gitmiş, orada konuşmuşlar adam şarkıyı dinlemiş bizimki de çıkıp gitmiş. Giderken de adamın yanında çalışan kadın yuvarlanma dikkat et demiş. Valla çözmüşüm. 😂

Adam cuma aratmis bu da terslemiş, sonra hızını alamayıp bir de mesajlarla terslemiş. Sonra bugün adamın ofisine gitmiş, orada konuşmuşlar adam şarkıyı dinlemiş bizimki de çıkıp gitmiş. Giderken de adamın yanında çalışan kadın yuvarlanma dikkat et demiş. Valla çözmüşüm. 😂

Önceki konuya baktım şimdi, çözmüşsünüz gerçekten tebrik ederim. 😁 Ben şu aratmayı anlayamadım konu sahibini aratmış, şarkıyı aratmış orda takıldım.

Önceki konuya baktım şimdi, çözmüşsünüz gerçekten tebrik ederim. 😁 Ben şu aratmayı anlayamadım konu sahibini aratmış, şarkıyı aratmış orda takıldım.
Telefonla başka birine aratmış görüşmek için konu sahibide meşgulmüş mesaj atmış..
Şarkıyı sonra ofiste aratıp dinlemiş..😊 bende çözdüm gibi..

Bence adama çok ağır konuşmuşsunuz K kb44 Umarım aşkından intihar etmez karşılıksız ve imkansız olduğunu düşünüp.

iyide kime aratmış?

Ahahaha yorumlara koptum.
Konuyu da anlamadım zaten.
Birisi merdivenlerden yuvarlaniyormuş kurucu diyetisyen:KK53: Kizz dur yuvarlanacaksın derken
Sen beni ömrünce unutamazsın çabuk ara bul şarkıyı demiş.
Meşgulmüş mesaj atmış Zehra(Zehra kimdi yav:KK53:)
Kaynanası sonra şöyle demiş
Sonra kızım bak
madem kocan öyle yapıyor dedi
ne yaparsan yap kızım sen de dedi
al kendini git dedi
benim çekicek halim yok dedi.
Sonra Müslüm şarkısı açıp ayol ömrün boyunca çözemezsin demiş.
Konu ve yorumlardan anladığım bu.
Alın size özet. :KK53: :KK53:

iyide kime aratmış?
Bence yanındaki kadına aratmistir. Adam çok cool kendi aramıyor sevse de. 😂 Kurucu müdür olmasının da avantajını kullanıyor olabilir tabi. Ben konu sahibinin yerinde olsam kendisi aramadigi için 'aramazsan arama yar' derdim.

Nilgün Bodur, sen misin gı?

Back
X