Sen Beni Ömrünce Unutamazsın Dedim

Allahım sen çoluğumu çocuğumu, yeğenimi, kuzenimi, görümcemin bebesini, eltimin uşağını, bilimum akrabamı, arkadaşımı, sırdaşımı, yoldaşımı böyle öğretmenlere düşürme yareppim, amin.
Eğitimciliğim hakkında fikir sahibi olamazsın ki....

1.konu

Arkadaşlar atanmış öğretmenim.Çalıştım kurumda beyler ya çok genç ya da evli.Gel seni biriye tanıştıralım diyen yok.Oturduğumuz apartmanda da kimseyle tanışmadık.Şimdi bana çirkinsindir diye yorum yapmayın.Çok da çekiciyim.Ama görücü gelmiyor.Yaşım 30. Yerimde olsanız naparsınız?

2.konu

Öncelikle MEB de öğretmenim. Biriyle tanıştırıldım. Çok sevdim. Ama maalesef çok sevdiğim aile yapım müsait değil bunlara. Bir bayanın bir erkekle gezmesine katiyen karşılar. Neyse adam il dışında görev yapıyordu. Görevi gereği işteyken pek telefonla konuşamıyorduk. Akşamda ailemin yanında ben konuşamıyordum. O da yeter dedi terketti. Sonuna kadar hak verdim. Ben daha önce bu meseleler yüzünden kaç kez yarı yolda kaldım. 32 yaşındayım. Şimdiye kadar çocuklarım olurdu. Ben kimle tanışsam bu sorunu yaşayacağım. Ailemi kırmadan başka eve taşınmak zorundayım. Bunda kararlıyım. Çünkü malatyadan benim görev yaptığım gaziantepe gelmeleri luzumsuzdu. Yok kararım kesin. Arkadaşlarla pikniğe gittik. Piknikte iki resim çekilip kız kardeşime gönderdim. Kız kardeşim arayıp benle kavga etti. Sen bu fotoğrafları bir erkeğe yollayacaktın, yanlışlıkla bana yolladın diye sataştı. Vaktinde kiminle mesajlaşıyorsın diye tokat atmışlığı var. Benim kararım kesin eşyalı 1+1 tutup yerleşeceğim. Millet atanıyor yalnız hayatına devam ediyor. Şimdi sorum şu.gittikten sonra o adama tekrar ulaşıp ben müsaitim istediğin zaman ara demeli miyim?kabul etmese de napalım başkası çıkar karşıma. :KK43:

Üstteki konular size ait.
İlk konunuzda yaşınız 30, açıldıgı ay Haziran.
açtıgınız diğer konuda da yaşınız 32, açtıgınız ay 7 Agustos
Bir ayda 2 yaş yaşlanacak kadar ne yaşadınız acaba egitimci hocam ?
Çok üzüldüm.
2 yaşıma daha girdim resmen sizin gibi..
Mune Mune müdürüm arkadaşımızın yaşı da konuları gibi karışık.

Son düzenleme:
Bir beyefendi haftanın üç günü yanındayım.
beyefendi kim neden üç gün yanındasın

Çok yakışıklı.

tamam
Beni işi icabı aratmıştı.
kime arattı , arayan kişi ne söyledi sen ne söyledin
Ama ben öğretmenim ve okulda hararetli mesele varken arattı. Tam o sırada yani.
Ben de kızdım geçen cuma.

nasıl kızdın? Ne dedin? Neden cuma?
Bugün "o çektiğin mesajlarla artistlik yapıyorsun, sana değer verdiğin insanları soğutuyorsun" dedi

iş icabı tanıştığınız kişi sizle nasıl böyle konuşabiliyor?

ben de "bana burda kim değer veriyor" dedim.
iş icabı görüştüğünüz adamla nasıl böyle konuşabiliyorsunuz?

O da "seni sevmez olur muyum? beni mesajlarınla kendinden soğutuyorsun." dedi.

bana burda kim değer veriyor?
seni sevmez olur muyum?
alaka?
adam size asılıyor. Bu da sizin hoşunuza gidiyor. Bu kadar laubalilik size zarar verir.

Ben bu adamı birazcık tanıyorsam kafa bulmak için böyle konuşmuş olmalı eminim. Ben de dedim ki "sen beni ömrünce unutamazsın"

Sebep? Hangimiz daha çok saçmalıyoruz yarışı mı bu?

Neyse adam şarkıyı çaldı dinledi.
.......:110:

yanında arkadaşı çalışıyor bayan kendisi. Ben çıkarken bana "dikkat edin, sakin inin, merdivenlerden yuvarlanmayasınız" dedi.

buradaki en mantıklı cümle. Sakin inmezsen yuvarlanabilirsin evet en azından sebeb -sonuç ilişkisi içeriyor.

Şok geçirdim.

geçmiş olsun

Açılın Sherlock unuz geldi. Endişelenmeli miyim bilmiyorum ama sanırım ben konuyu anladım 😂 Hanımefendi söylemek istemiyor ama bence bahsettiği çok yakışıklı şahıs diyetisyen. Eski konulara bakarsanız diyetisyenle birlikte çalışan ama aynı zamanda da ilişkileri oldugunu düşündüğü kadında yuvarlanma diyen kadın. Diyetisyen ve o kadın belli ki dalga geçiyor konu sahibiyle. Yorumlara güldüm ama konu sahibi için üzüldüm.. K kb44 bir daha gitme o kliniğe.

Bir beyefendi haftanın üç günü yanındayım.
beyefendi kim neden üç gün yanındasın

Çok yakışıklı.

tamam
Beni işi icabı aratmıştı.
kime arattı , arayan kişi ne söyledi sen ne söyledin
Ama ben öğretmenim ve okulda hararetli mesele varken arattı. Tam o sırada yani.
Ben de kızdım geçen cuma.

nasıl kızdın? Ne dedin? Neden cuma?
Bugün "o çektiğin mesajlarla artistlik yapıyorsun, sana değer verdiğin insanları soğutuyorsun" dedi

iş icabı tanıştığınız kişi sizle nasıl böyle konuşabiliyor?

ben de "bana burda kim değer veriyor" dedim.
iş icabı görüştüğünüz adamla nasıl böyle konuşabiliyorsunuz?

O da "seni sevmez olur muyum? beni mesajlarınla kendinden soğutuyorsun." dedi.

bana burda kim değer veriyor?
seni sevmez olur muyum?
alaka?
adam size asılıyor. Bu da sizin hoşunuza gidiyor. Bu kadar laubalilik size zarar verir.

Ben bu adamı birazcık tanıyorsam kafa bulmak için böyle konuşmuş olmalı eminim. Ben de dedim ki "sen beni ömrünce unutamazsın"

Sebep? Hangimiz daha çok saçmalıyoruz yarışı mı bu?

Neyse adam şarkıyı çaldı dinledi.
.......:110:

yanında arkadaşı çalışıyor bayan kendisi. Ben çıkarken bana "dikkat edin, sakin inin, merdivenlerden yuvarlanmayasınız" dedi.

buradaki en mantıklı cümle. Sakin inmezsen yuvarlanabilirsin evet en azından sebeb -sonuç ilişkisi içeriyor.

Şok geçirdim.

geçmiş olsun
En mantıklı yorum sizindi teşekkürler 😊

Cidden yani ne diyorsunuz anlamadim 2 dkimi hemen geri veriniz rica ederim

Burda herşeyimi dökmek zorunda değilim. Yaşım kaçsa kaç
Ahahah
Kız diyetisyeni doktun.
Kırmızı ışık mi yakayim, yeşil ışık mi yakayim dediğin adamları doktun.
Yanında calistirdigi kadinin sana dediklerini doktun.
Elini duvara nasil naifce ilistirdigini doktun.
Eğitimci (!) olduğuna varana kadar doktun de bir yaşın mi sıkıntı oldu beybisi ?

Her konunuz rağbet görüyor o da ayrı bir marifet.

Ben birşey anlamadım. Kaçıncı sezon hangi episodedan başlamak lazım anlamak için?

Back
X