arkadaşlar k bakmayın yeni girebildim. askeriyeden olma ihtimali düşük dediler çünkü genellikle kullandıkları yöntem buddur dediler yani ya asker olarak tanıtırlar ya savcı ya polis gib tannıtırlar kendilerini korkutmak için dediler. savcılığa gittim arkadaşlar. suç duyurusunda bulundum. dilekçe yazdırdılar bana. cumhuriyet başsavcılığına müşteki, şüpheli, suç, tarihi, deliller vs bilgilerini yazılı ollduğu bir dilekçe yazdırdılar. bu arada ben adını bilmiyorum kimi şikayet edeceğim diye soruyordum ya telefon sapıklığında arkadaşlar isme gerek yokmuş şüpheli kısmına adını bilmediğim için telefon numarasını yazdırdılar yani telefon numarasını yazmak yeterli oluyor. dilekçeyi yazdım imzamı attım ve bu kadar. öncelikle gsm şirketinden numaranın kime ait olduğu bilgileri öğrenilecekmiş. dilekçemi yazdım verdim işlem bu kadar şimdi çıkacak sonucu bekleyeceğim. başınıza buna benzer bir durum geldğinde direk savcılıkta alın soluğu hiç uğraşmaya gerek yokmuş hasta insanlarla bunu anladım.. şimdi kendi uğraşsın bakalım ahlaksız adam.
bu arada bu konuyu kapatmak mümkün mü bir sorun çıkmasın bu konuda çünkü başta asker olduğundan bahseden bir şahıs olduğunu belirttiğim için askeri personelde çalışanları rahatsız edecek bir durum çıkmasın yada cevap verme gereği duyan birileri felan.. bu konuda oluşan gelişmeler için ayrı bir konu açarım yada özelden ulaşabilirsiniz bana.. konunun kapatılması ricamdır...