sen beni yanlışlıkla arayamazsın. sen kim olduğumu biliyor musun!!!

butun sayfaları okuyamadım son durum ne o kısı askerı personel mı gercekten ?

butun sayfaları okuyamadım son durum ne o kısı askerı personel mı gercekten ?

Ne olduğunu çözemedikki adam öyle bilgilere ulaşmışkı dersin fedeal ajan o seviyede durum:1: Bakalım bugun savcılığa gidecekti arkadaş durumdan haberdar edecektir bizi illaki merakla bekliyoruz:51:

mesaj attım canım telefon numarandan buluruz seni diye. harbi arıza bu yaa ben salak mıyım kendi üzerime kayıtlı numara taşıyacak kadar demiş. sen kim oluyorsunda beni şikayet edeceksin diyor benim üstün rütbem var diyor:))) sabır yaaa.

ya akil var mantik var yuksek rutbesi olan kisi kendini desifre edermi harbi su katilmamis salak bu adam yaaaaaa
soylediklerine kendi inaniyormu acaba. bu adam asker ciksin kellemi keserim bu kadarda net konusuyorum
bu adam cift karakterli kesinlikle psikolojisi bozuk
bu arada senin sevgiliden bir haber varmi merak edip sordumu son durumu?

ya akil var mantik var yuksek rutbesi olan kisi kendini desifre edermi harbi su katilmamis salak bu adam yaaaaaa
soylediklerine kendi inaniyormu acaba. bu adam asker ciksin kellemi keserim bu kadarda net konusuyorum
bu adam cift karakterli kesinlikle psikolojisi bozuk
bu arada senin sevgiliden bir haber varmi merak edip sordumu son durumu?

Kelleyi koydun ortaya ama yüksek rütbem var diyor sayın sapığımız belki Mareşaldir? Bence kelleyi çek ortadan:52:

Töbe Yarabbim tövbee işimiz gücümüz yok böyle salaklarla asıl biz vakit kaybediyoruz. Şikayet etsen görevden alınacak neleri çıkar varya. bu böyle herkesle bukadar ugrasıyosa işini ne zmaan yapıyor acaba... Sabır...

bence adam Askeri personel falan değil. Hiç bir akıllı adam bu işlerle uğraşmaz.
Gsm şirketi çağrı merkezinde çalışan biri olabilir. Hattı üzerimize alırken tüm bilgilerimizi vermiyormuyuz.

Benimde zamanında bir sapığım vardı bezmiştim artık. no muda değiştieme şansım yoktu.
Yolda liseden arkadaşımla karşılaşmıştım. çağrı merkezinde çalıştığını öğrenince numarayı sordurmuştum. Adamın adını, yaşını, iş yerini, ev telefonuna kadar bulup, karısını arayıp çemkirmiştim, :27: Bilgileri de savcılıktan aldığımı eğer bir kez daha beni rahatsız ederse şikayet dilekçemi işleme koydurucam demiştim. adam aradı ama özür dileyip bir daha aramıcam, şikayet etme demek için.

eğer hala devam ederse savcılığa şikayet edin derim 2 amcamda askeriyede babam polis ilk defa duyuyorum öyle bişey
ben askeri personelim beni arayamazsın(!) :53: :53: çok saçma

Askeri personel sizin bilgilerinize nasıl ulaşsın polis bile olsa anne adı baba adından sonra öğrenebilir
siz mesaj yazmayın ve aramayın hiçbişey yapamaz

adam ruh hastası bence:23: yanlış arama da ne var hepimizin başına gelebilir ne yani hemen tehdit mi etmeliyiz birbirimizi:26:
son durum ne bende merak ettim :44:

bence direk gidip bu numarayı şikayet etmek istiyorum deyin ve şikayet edin mslar nasılsa saklı herkes sizden taraf olcaktır ayrıca son zamanlarda askeriye sıkı takip edilen bir birim oldu malum bilirsiniz haberlerden konuları arkasında kim olursa olsun bunun hesabını verecektir askerler artık her konuda daha itanalı davranak zorunda siz hiç canınızı sıkmayın beklemeyin bile direk karakola gidin ben olsam dkkasında gitmiştim ben polis eşiyim bu konularda size yardımcı olacaklardır ayrıca çocuğun evine gidip (bulabilirseniz) bu numara kimin evladım deyin annesinden babasından numaralarını isteyip bakın

öğrenciniz kaç yaşındaydı ? ögrenciden ögrenebilirsiniz kim oldugunu bence doğru numara ögrenci ile akrabalıgıolan biri ve ögrencinizden aldı tüm bilgilerinizi

arkadaşlar k bakmayın yeni girebildim. askeriyeden olma ihtimali düşük dediler çünkü genellikle kullandıkları yöntem buddur dediler yani ya asker olarak tanıtırlar ya savcı ya polis gib tannıtırlar kendilerini korkutmak için dediler. savcılığa gittim arkadaşlar. suç duyurusunda bulundum. dilekçe yazdırdılar bana. cumhuriyet başsavcılığına müşteki, şüpheli, suç, tarihi, deliller vs bilgilerini yazılı ollduğu bir dilekçe yazdırdılar. bu arada ben adını bilmiyorum kimi şikayet edeceğim diye soruyordum ya telefon sapıklığında arkadaşlar isme gerek yokmuş şüpheli kısmına adını bilmediğim için telefon numarasını yazdırdılar yani telefon numarasını yazmak yeterli oluyor. dilekçeyi yazdım imzamı attım ve bu kadar. öncelikle gsm şirketinden numaranın kime ait olduğu bilgileri öğrenilecekmiş. dilekçemi yazdım verdim işlem bu kadar şimdi çıkacak sonucu bekleyeceğim. başınıza buna benzer bir durum geldğinde direk savcılıkta alın soluğu hiç uğraşmaya gerek yokmuş hasta insanlarla bunu anladım.. şimdi kendi uğraşsın bakalım ahlaksız adam.
bu arada bu konuyu kapatmak mümkün mü bir sorun çıkmasın bu konuda çünkü başta asker olduğundan bahseden bir şahıs olduğunu belirttiğim için askeri personelde çalışanları rahatsız edecek bir durum çıkmasın yada cevap verme gereği duyan birileri felan.. bu konuda oluşan gelişmeler için ayrı bir konu açarım yada özelden ulaşabilirsiniz bana.. konunun kapatılması ricamdır...

en doğrusunu yaptın helal sana ama muhakkak numarını değiştir ve birdeha gizlilik iste gsmcilerden ah keşke hangi gsm şirketinin bilgilerin verdiğini yada kimin verdiğini bir bulsanda bir güzel tazminat davası açsan kesin çocuktur o aklı başında yapacak adam işi değil bakalım ne çıkacak sonu merak ettim inşallah sana birdaha bulaşmaz açıkçası geçen bir haberden dolayı ürkmedim değil yani başına gelenlerden rabbim korusun Allah kötü niyetlilere fırsat vermesin inşallah

cnmm eğer msj lara devam ederse şikayetçi olmak zorunda kalacağınızı altı üstü bir yanlış arama olduğunu belirtin....
ve sakın siz karşılık vermeyin şikayetçi olduğunuzda sizde suçlu bulunursunuz sonuçta tahrik diyebilme imkanı doğar........
hala msj atıyorsa böyle yazın ve şikayetçi olun......

Gerizekalı öğrencinize önce bir ceza verin ailesinin evine felan gidiin O yapmış bunu ki belliki oyun yapıyorlar.. Yapmasalar bile siz bir öğretmenSiniz mantıklı davranıp Yarın gidip Savcılıga sizi verin.. Bune ya çoluk çocuk maskarasımı olucaksınız:19:

Back
X