sen beni yanlışlıkla arayamazsın. sen kim olduğumu biliyor musun!!!

Yaz yaz gelismeleri bizde merak ederiz hemde birilerinin basina gelirse faydasi olur bence artik uyumalisin cok gec oldu bide okulun varsa yarin:25:

tweety resmini gördükçe gülüyorum yaa.. yarın bende o şekil bir surat ifadesine bürüneceğim.

arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim sağolun var olun. samimiyetsiz arkdaş sana da sevgiler.. ölmezde sağ kalırsam burdan yazarım yarın tüm gelişmeleri. ben çıkcam artık duşa gircem sabaha az kaldı herkese sevgiler...

arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim sağolun var olun. samimiyetsiz arkdaş sana da sevgiler.. ölmezde sağ kalırsam burdan yazarım yarın tüm gelişmeleri. ben çıkcam artık duşa gircem sabaha az kaldı herkese sevgiler...yazan ellleriniz dert görmesin inşallah

asker falan değildir o sadece korkutmak amaçlı kendince saçmalamış ..ki askeri personel olsa zaten bunları yapmaz tehdit falan kendi başını da yakar ...kolay değil öyle ..eğer devam ederse bence sen ver savcılığa bu ne be dağ başındamıyız sinir oldum ha!

canım bi avukat olarak yanıt veriyorum korkma hiç bişey olmaz hatta o msjları sakla sen snn işine yarar mrk eme haha ;)

bugün başıma gelen bir hadise ve inanılmaz sinir oldum. eğitim sektöründe çalışıyorum bir öğrenciden velisinin numarasını istedim. çocukta kağıda yazmış elime sıkıştırdı. ben de aradım x öğrencisinin velisiyle mi görüşüyorum dedim tele çıkan beyde hayır dedi bende özür dileyip kapattım. sonra bir mesaj: sen kim oluyorsunda beni yanlışlıkla arıyorsun dedi. bende sinirlendim kimsen kimsin banane dedim. sonra tekrar bir mesaj ben askeri personelim beni yanlışlıkla arayamazsın yazmış. ardından da bir mesaj adımı soyadımı kısacası bütün bilgilerimi yazmış ve beni tehtit ediyor savcılığa vermekle suçluyor. çok sinir oldum hala tehtit içerikli mesajlar yazıyor. olayı büyütmemek için cevap vermiyorum. sizce ne yapmalıyım ben. bende mi tehtitkar konuşsam şikayet ederim seni desem olay büyür mü bilemedim???

insanlar ne garip.dünde benim başıma şöyle bir şey geldi.komşuma gitmiştim aynı zamanda arkadaşım.evinde kardeşi ve karısıda kalıyor.kadın hamile.dogum yapana kadar kalacaklarmış.rus bir de.çat pat türkçe konuşuyor.beni ve kızımı mutfağa çağırdılar.kardeşi balık yapıyordu.kız arada dışarı odaya çıkıp geliyordu.ben de gir çık ağzına balık veriyordum.bu sırada mutfak kapısını kapatmayı unutuyordum.rus kadın bana şöyle çıkıştı önce "kapıyı kapat lütfen" kaba bir ses tonu var.sonra yine giriyorum çııyorum ve dikakat etmeye çalışıyorum.diğer insanlarda çıkıyor mesela ev sahibi olan arkadasım yani görümcesi ve kapıyı hiç kapatmıyor ve ona hiç sesi çıkmıyor.sonra ben yine unuttum kapıyı kapatmayı ve bana bir bagırdı resmen çemkirdi.koku dışarı çıkıyormus onun midesi bulanıyormus felan.yahuu midesi bulanan adamın balık pişerken mutfakta ne işi var.ayrıca löp löp götürüyordu balıları.sanki biz hamile kalmadık.bırak balık yemeyi 100 metre yakınından geçemezdim.bir de yabancılar insancıl deriz.insan her yerde insan.benim yabancı oldugumu bildiği için bagırıyor.evinde kaldıgı görümcesine bir şey diyemiyor.

kendime çok kızmıştım.rus gelin istemeyen kaynanasına bak benim eltiden daha mı kötü olacak onlar daha insancıldır dediğim için pehhh diyorum kendime.

günaydın arkadaşım ögrenciniz bir arkadaşının numarasını vermesin size işletmek maksadı ile yada karşı taraf sizin numaranızı rehberden sorgulatıp kime ait diye isim ve soyisiminizi öylede bulabilir şu numara x isimli kişiye aittir diye size attıgı mesajları silmeyin

hala uykuda samimiyetsiz bulan samimiyetsiz bir o kadar da küstah bir arkadaşımız vardı onun için erkek arkadaşım mevzusunda bir konu açacağım.uyanınca diyeceğini biliyorum neden uzatiyorsun ki bu kadar ne var yani diyecek.

O küstah arkadaş ben oluyorum:)
Yazdıklarını "ah canım vah canım tüh tüh" diye okumayıp akıl süzgecinden geçirerek okuyunca o kadar çok çelişkili yorumların var ki..
Ailesinden uzakta okuyup yine uzakta kendi ayakları üzerinde durabilen 26 yaşında bir öğretmen hanım böylesi bir durumda ne yapması gerektiğini, nasıl davranması ve ne gibi cevaplar vermesi gerektiğini çok iyi bilir bu bir.. İkincisi hiç bir anne baba kızının böyle bir durum içinde bulunduğunu bile bile "boşver unut kapat bu konuyu" diye ısrar edip uykuya dalmaz aksine gerekiyorsa çok uzakta bile olsa atlar arabaya evladının yanına gider çünkü adamın söyledikleri çok korkunç şeyler. Adamın teki çıkacak kızımın ve tüm sülalenin seceresini çıkartacak adres bilgilerini bilecek ve üstüne bide tehdit edecek o adamın dünyasını karatmazmıyım!! (evden çok uzakta kız evladı bir anne olarak söylüyorum bunları)üçüncüsü sevdiğin adama anlatacaksın olayı niyeyse nasıl bir rahatlıksa oda ciddiye almayacak..
Ayrıca sen böylesi belki de hayatını karartabilecek, tüm bilgilerine ulaşmış sana tehditler savuran bir adam varken konuya yorum yapan insanlardan daha rahat bir tavırla konuyu geyiğe çevirip bahanesi olarakta sinirlerinin bozulmasını söylüyorsun(nasıl bir sinirse bu)vs.vs.vs....
Aman neyse ben düşüncemi gece tek cümle ile yazmış uzatmak istememiştim ama küstahlığım üzerimde işte cevap vermeden duramadım:)

Benim açımdan konuya nokta(.)

Son düzenleme:
bugün başıma gelen bir hadise ve inanılmaz sinir oldum. eğitim sektöründe çalışıyorum bir öğrenciden velisinin numarasını istedim. çocukta kağıda yazmış elime sıkıştırdı. ben de aradım x öğrencisinin velisiyle mi görüşüyorum dedim tele çıkan beyde hayır dedi bende özür dileyip kapattım. sonra bir mesaj: sen kim oluyorsunda beni yanlışlıkla arıyorsun dedi. bende sinirlendim kimsen kimsin banane dedim. sonra tekrar bir mesaj ben askeri personelim beni yanlışlıkla arayamazsın yazmış. ardından da bir mesaj adımı soyadımı kısacası bütün bilgilerimi yazmış ve beni tehtit ediyor savcılığa vermekle suçluyor. çok sinir oldum hala tehtit içerikli mesajlar yazıyor. olayı büyütmemek için cevap vermiyorum. sizce ne yapmalıyım ben. bende mi tehtitkar konuşsam şikayet ederim seni desem olay büyür mü bilemedim???

Bence En Yakın Bir Karakola Gidip Burda Anlattığınız Şekilde Anlatın En Azından Yarın Öbür gün Elinizde bir Delil Olur. Sonuçta Eğitimcisiniz ve Bir Öğrencinizin Velisi İle Görüşmeniz En Doğal Hakkınız.

Ortalık piskopat dolu aman dikkat!

Dün bi haber izledim muhakkak haber takip edenlerde izlemiştir..
Kızın biri yanlış bir numarayı arıyor evvel zamanında 3 yıl öncesinde..
Ve kızın sesi admaın hoşuna gidiyo adam evli ve 1 çocuk babası..
Kız üniye başlıyo istanbul'a taşınıyo adamda 3 yıl boyunca kızı takip ediyomuş attığı her adımdan haberi var(sadece yanlış numara ve sesini beğenmesiyle başlıyo olay)

sonrasında kızın evini öğreniyo ve onun mah. iş buluyo kensine..
Ve numaradan eve girebilmek için sahte bir kağıt hazırlıyo internetizde sorun var bakmaya geldim diye ve kıza tecavüz etmiş sonrada boğmuş..

Tüylerim ürperdi..

numaranızı değiştirin..

Kız üniye başlıyo istanbul'a taşınıyo adamda 3 yıl boyunca kızı takip ediyomuş attığı her adımdan haberi var(sadece yanlış numara ve sesini beğenmesiyle başlıyo olay)

Ve numaradan eve girebilmek için sahte bir kağıt hazırlıyo internetizde sorun var bakmaya geldim diye ve kıza tecavüz etmiş sonrada boğmuş..

Tüylerim ürperdi..

numaranızı değiştirin..

Ben bu haberi görmemişim e yuh ne yapalım zırhlı ile felan dolaşalım ne güvensiz bi ortamda yaşıyoruz.Sen koru Rabbim

Tüylerim ürperdi..

numaranızı değiştirin..

​evet arkadaşım izledim bende sözde birde kızla buluşmak için güya sözleşmiş ama buluşma yerine gidince rahmetlinin yanında bir sürü erkek görmüş katil öyle anlatmış kızın telini çaldırmış ve kız oldugundan emin olmuş güya adresini telefon numarasından mı bulmuş acaba konu sahibi arkadaşım sizde bir an önce savcılıga verin karşı tarafı

Back
X