• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sen bir kere sev ayağın alışır ne demek???

Tebin

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
22
32
8
Ayrılmak üzere olduğum insanın sosyal medya paylaşımı. Sizce hayatında biri mi var bana mi öyle geliyor.

Bence laf sana gibi geldi sevmediğini düşünüyor sevseydin gidemezdin anlamında bana öyle geldi

Sevseydin gitmezdin demeye hiç hakkı yok. Göndermek için elinden geleni yaptı. Ben de bu yüzden bu ergen mesajların bir başkası için olduğunu düşünüyorum.

Başlığı okuyunca siz adamdan hoşlanmıyorsunuz da adam size böyle bir şey söyledi sandım, arkanıza bakmadan kaçın diyecektim. Şimdi aynı lafı bastıra bastıra söylüyorum, ergenusun tekiyle berabermişsiniz ayrılıyoruz diye sevinin bence, ııyy.

Sen yemeğe başla, iştah kendiliğinden gelirin diğer versiyonu.

Bence de var yada olmasını istediği kişiye yol yapıyor. Küçük bir ihtimalle size nispet de olabilir.

Bide affetmek ve vazgecmekle ilgili biseyler zırvalamiş.birlikte tatile gittiğimiz bir yerin fotosunu kapak yapmış mış mış mış..... anlayacağınız yıkılmadim ayaktayım keyfim yerinde kafasında.

Back
X