- 14 Haziran 2018
- 3.775
- 7.573
- 108
- Konu Sahibi gixxer_600
-
Annesiyle arkadaşımın arasını düzeltmek için söylemiş güya.Hani şöyle yapsak böyle yapsak ikna olur diyeAnnesinin olumsuz lafını koşa koşa yetiştiren erkekte ne buluyor bu kadınlar anlamıyorum
Bunu düşünecek kadar zeki geçinen bey evlenecek olgunlukta olsaydı ne yapsak ikna olur demez kendi çabasıyla annesini ikna ederdi. Önceki konuda da olumsuz yorum yapmıştım fikrim değişmedi. Arkadaşınız ve sevgilisi evlenecek olgunlukta değiller, bu işin sonu evlilik olursa da evlenmiş olmak için evlenmiş olacaklar.Annesiyle arkadaşımın arasını düzeltmek için söylemiş güya.Hani şöyle yapsak böyle yapsak ikna olur diye
Başlarda arkadaşım haksızdı gerçektende tartışma çıkaran taraf o idi.Ama sonradan hatasını anlayınca epey değiştirdi kendini.Bu sefer de çocuk zıvanadan çıktı.Annesinin haberi yok tabi oğlunun yaptıklarından tek taraflı bakıyor sanırımoğluda baya sutten çikmiş ak kaşik teyzemizin
Bende onlar için kullanıyorum bu forumuKeske arkadaslarin da uyelik alsaymis hep onlar adina soruyorsun.
İşte çocuğa kalsa onun yaptığı bişey yok ne yaptıysa arkadaşım yaptı onun yüzünden odu.Öyle düşünüyordu ama düzeltti o kafa yapısını.Tamam da ayrılma sebepleri çocuğun tutarsız davranışları değil mi ? Çocuk bunları neden anlatmıyor annesine kötü lafları yetiştireceğine???
İşte annemin bize yeniden güvenmesi lazım düzeltmemiz lazım bu durumları demiş.Annesinin bu üzücü sözlerini söyleme amacı neydi acaba? Ben bunu merak ettim.
Bir erkek kız arkdaşı veya eşi farketmez çok ağır hatası olmadığı sürece annesinin bu şekilde konuşmasına mahal veriyorsa burda bir sıkıntı ararım ben.Kendini düzeltmemiş gibi.İşte çocuğa kalsa onun yaptığı bişey yok ne yaptıysa arkadaşım yaptı onun yüzünden odu.Öyle düşünüyordu ama düzeltti o kafa yapısını.
Burda düzeltecek olan da erkek arkadaşıdır.Kızın ne suçu var ?İşte annemin bize yeniden güvenmesi lazım düzeltmemiz lazım bu durumları demiş.
Zamanında arkadaşım gereksiz kıskançlıklar yapıp tartışma çıkartmış,o sırada da anneside şahit olmuş telefonda konuşurken tartışmalarına.Burda düzeltecek olan da erkek arkadaşıdır.Kızın ne suçu var ?
Annesinin söylediği şeyi yetistiriyor ki arkadaşınız bir daha öyle davranmasın.rahat bıraksın ve kendinden birşeyler beklemesin yoksa o çok üzülüyor o üzüldüğü için annesi arkadaşınızı istemiyor demeye getiriyor yani.yoksa koşa koşa yetistirmesinin başka anlamı yok.Annesiyle arkadaşımın arasını düzeltmek için söylemiş güya.Hani şöyle yapsak böyle yapsak ikna olur diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?