Merhaba,
Doktor bana 6-21 şubat tarihleri arasında doğum demişti bende bunu etrafima söyledim ancak şubat başından beri telefonlarim susmuyor ve artık gerekmedikce bazı arkadaşlarımın telefonunu acmiyorum..arayanlar çok moral bozucu şekilde aa hani şubat diyordun sanki şubat bittide
38+4 haftaligim doktor bebegin iri dedi 3550gram çatı muayenesinde rahim yapın esnek dedi ama giriş kismi kemikli eğer bu hafta içinde sancin olmazsa dogum yapmazsan suni sanciyla deneriz ama son haftaya kadar beklememiz kötü olur bekleyemeyiz zayif bebeklerde 41 e kadar bekleyebiliyoruz ama senin durum farklı dedi.çatı muayenesinde çok korktum ama doktor okadar anlayışli nazik davrandı ki hiç canım acimadi ...sezaryen olma ihtimalimi esim kayinvalideme soyledi oda saçma beklesin doktor ben beş kg normal dogurdum diyor ama köyde ebe dogurtmus burda doktor riske atmak istemiyor ..sancim hiç yok yuruyus yapıyorum açılma da yok
bide insanlarin psikolojik baskısı çok yoruldm..he bide kötü felâket senaryolarida cabası..suyun biter Surekli baktır doktora diyorlar ama haftalık gidiyorum zTen kontrole ne yapabilirmki ??eminim benim durumumda olanlar vardır hamilelikte bu son ongunu nasıl geçirdiniz ?? Keşke doğumu insanlara daha ileri tarih soyleseydim bu bana iyi bir ders oldu 
Doktor bana 6-21 şubat tarihleri arasında doğum demişti bende bunu etrafima söyledim ancak şubat başından beri telefonlarim susmuyor ve artık gerekmedikce bazı arkadaşlarımın telefonunu acmiyorum..arayanlar çok moral bozucu şekilde aa hani şubat diyordun sanki şubat bittide