Pinarcim stres seviyesini tiroid sorunlari etkiler normal seviyedeyse korkma hic. Bebeginde sorun olmaz korkma. Sorun olmasi icin TSH seviyelerinin cok yuksek olmasi lazim. Bu durum olmadigina gore sikintin olmayacak. Bende tiroid hastaligi da var, bez calismiyor. O zaman arastirmistim sorun olur mu diye siki takip altinda olup normal seviyede tutarsan problem olmuyor.
Sancinla alakasi yok durumun. Normal dogum icin erken daha tatlim. Onu kafana takma. 40. haftadan sonrasi riskli sayiliyor. Bakma iki ikindim dogurdum diyene de :)))
Canım ilk farkedildgnde t4 düşüktü sonra ilaç kullandım t4 düzeldi t3 düşük çıktı tsh hep normaldi smdi son tahlilde aralık 30u gbi falan yaptırdım hepsi normal değerde dedi doktor bidahada yaptırmadım tabi arada canimi sktgm bazı şeyler oldu ama doktor bidaha doğumdan sonra baktir şimdi ilaca devam dedi insallah degerlerim hala yolundadır.bende yavaş çalışıyordu ama euthoryx 50mg dan sonra hepsi normale döndü ultrason cektiremedim tabi hamile oldgm için de saol canım moral verdin tsh onemli demek o hep normaldi şükürler olsun.kaynanam neye göre hesaplıyor bilmiorm dokuz ayı geçti derken