Sen de böyle bişey alabilirsin dedi..

Tuba seni çok çok çok kocaman öpüyorum arkadaşım yanaklarindan. Ama konu Necip fazilin düşünceleri vs değil. Nazım hikmette aşk mask der maşallah aldatmadigi sevgilisi kalmamis örneğin . Birinin kaleminin iyi olması ona saygı duymam için yeterli değil .
Cahit zarifoglunu çok severim örneğin bak muhafazakâr bir yazar.
Konu burada bikini giyenlere yapılan hayvanlik benzetmesi.
Tekrar öpüyorum hassasiyetini anlıyorum ama bu çift taraflı olursa güzel :KK66:
İyi günler
Anladim ve konuyu inanki tam okumamistim cidden o bikini olayini yani hayvanlik benzetmesini bilmiyordum cok cirkin bir ifade ...ve benim yorumum harbiden alakasiz olmus haklisin ...iyi gunler canim son olarak ben cift tarafli hassasiyet duyarim ancak konuyu tam okumamis olmam sıkıntı olusturdu..

burda herkes konu sahibini tanıyor sanırım ben tanıyorum, ilk mesaja yorumum evet sinir bozucu ama uzatmaya gerek olacak kadar değil

Biz sizin nickinizi görünce "yine neye takılıp büyüttü" diyoruz, nişanlınız başka yerde, başka şekilde gösterecek bikini modeli bulamamış mı...

Ben rahatımdır mesela öküz altındaki buzağılarla alakadar değilimdir, öyleyken sevgilimin whatsapp grubundan bikini modeli tavsiyesini garip bulurum, kıskançlık filan değil, bikini dediğin minicik bi şey zaten ya tarif etsin ya da katalogda göstersin diye düşünürüm, gözümde canlandıracak kapasitede olduğumu bilsin isterim.

Çok beğendiyse alıp hediye etsin bana, ne manasız hareket bu...

Evet bende buna takıldım manasız lüzumsuz gereksiz!
Benim eşim de yolda gördüğümuz güzel uzun saçlı bir kızı göstererek sende böyle yapsana saçını demişti? ??

Herkesin bir tarzı var
Biz niye onlara saçını şu erkek gibi yap demiyoruz

demek ki sevgilin kıskanç biri değil bikini giymene karışmadığına göre, mesela sen erkek olsan büyük ihtimal istemezdin bikini giymesini. kıskanç olmayan insan da senin kıskanacağını düşünmemiş olabilir, o yüzden yapmış bir dangalaklık :işsiz:
he ben senin yerinde olsam şaka yollu takılırdım biraz, sonra da ilk fırsatta kaslı yapılı bir adamın deniz şortu giymiş resmini gönderir, " ay aşkım dakikalardır bakıyorum bu resme yaa resmen bayıldımmmmm" derdim. eğer şort için yorum yapıp kaslı agayı kaale almazsa içinde art niyet yok, ama kaslı agaya ağız burun eğerse sen beni mi kandırıyosun koca kafa diyip tam üstüne saldırmalık pozisyon vermiş olurdu.
Evet o kıskanç biri değil ve zaten benim sorun çıkardığım çoğu konuda neden kızdığımı anlamıyor çünkü o mevzulara ben asla takılmazdım diyor,aynısını ben yapıp göstersem iyimi olurdu dedim gösterebilirsin farketmez niyetini biliyorum sonuçta dedi

Back
X