- 14 Nisan 2013
- 1.698
- 1.923
- 408
Yine bir başka sıkıntıyla, ben geldim.
Ablamla ilgili açtığım konudan sonra, verdiğiniz akıllara uyarak ablamla arama mesafe koydum, yine de saygısızlık etmedim.
Şimdi hiç konuşmuyoruz.
Üniversiteye giderken bile aramadı, hatta annem gelsene kızım bize dediğinde, yol paramı verin de geleyim dedi.
Kendini hatalı hissetmek yerine, daha da öfkeli.
Açıkçası ruh halim berbat, ne yaptım ben ona bu kadar bilmiyorum.
Çevremde gördüğüm, dizilerde duyduğum abla, kardeş diyalogları içimi çok acıtıyor.
Ablası kardeşine, anlaşamayabiliriz ama sen benim canımsın diyor, bunları ben ablama söylemiştim ama o bana hiçbir zaman bir adım bile atmadı.
Sadece kötü giden bu değil.
Üniversite hayatımda da bir takım sorunlar var.
Başından beri görüştüğüm, üniversite arkadaşım bana büyük yanlış yaptı.
Onun harici görüştüğüm pek fazla kimse yoktu.
Soruları saklamak, notları vermemek, kendi aralarında haince davranışlar yüzünden uzaklaşmıştım çoğundan.
Neden birbirlerinden not gizlediklerini bir türlü anlayamıyorum.
Dediğim gibi, başından beri samimi olduğum arkadaşımdan da darbe yedim ve benim yegane dostum, yalnızlığımla yine baş başayım.
Bana yalnızlık hiçbir zaman koymadı ama sonu bitmek bilmeyen bir döngü oldu bu dost, arkadaş kazıkları.
Bu bahsettiğim arkadaşım ortak erkek arkadaşımızla arkamdan iş çevirmiş, benim tanıştırdığım erkek arkadaşlarıma benimle ilgili saçma sapan şeyler söylemiş.
Önce inanmadım ama sonra itiraf etti.
Ben bu sefer arkadaşlığımız bitti dedim ama o yalnız kalınca üzüldüm, çünkü benim yine dışarıdan arkadaşlarım var.
Oysa o, sanki haklıymış gibi bir de tavırlı davranışlarda bulunuyor sınıfta.
Ona üzüldüğüm için kendime kızdım sonra.
Bu dünyayı ben kurtaracak değilim ama yapılan hainliklere rağmen, hiçbir şey olmamış gibi davranırsam, karakterimden çok ödün vermiş olurum.
Düşününce bile kendimden soğuyorum, yakıştıramıyorum.
Şu an ne yapmam gerekiyor bilmiyorum, üniversitede birbirine destek olur arkadaşlar, şimdi yine böyle değişik bir hal içerisindeyim.
Yardımcı olmasanız bile, içimi dökmeye ihtiyacım vardı.
Ablamla ilgili açtığım konudan sonra, verdiğiniz akıllara uyarak ablamla arama mesafe koydum, yine de saygısızlık etmedim.
Şimdi hiç konuşmuyoruz.
Üniversiteye giderken bile aramadı, hatta annem gelsene kızım bize dediğinde, yol paramı verin de geleyim dedi.
Kendini hatalı hissetmek yerine, daha da öfkeli.
Açıkçası ruh halim berbat, ne yaptım ben ona bu kadar bilmiyorum.
Çevremde gördüğüm, dizilerde duyduğum abla, kardeş diyalogları içimi çok acıtıyor.
Ablası kardeşine, anlaşamayabiliriz ama sen benim canımsın diyor, bunları ben ablama söylemiştim ama o bana hiçbir zaman bir adım bile atmadı.
Sadece kötü giden bu değil.
Üniversite hayatımda da bir takım sorunlar var.
Başından beri görüştüğüm, üniversite arkadaşım bana büyük yanlış yaptı.
Onun harici görüştüğüm pek fazla kimse yoktu.
Soruları saklamak, notları vermemek, kendi aralarında haince davranışlar yüzünden uzaklaşmıştım çoğundan.
Neden birbirlerinden not gizlediklerini bir türlü anlayamıyorum.
Dediğim gibi, başından beri samimi olduğum arkadaşımdan da darbe yedim ve benim yegane dostum, yalnızlığımla yine baş başayım.
Bana yalnızlık hiçbir zaman koymadı ama sonu bitmek bilmeyen bir döngü oldu bu dost, arkadaş kazıkları.
Bu bahsettiğim arkadaşım ortak erkek arkadaşımızla arkamdan iş çevirmiş, benim tanıştırdığım erkek arkadaşlarıma benimle ilgili saçma sapan şeyler söylemiş.
Önce inanmadım ama sonra itiraf etti.
Ben bu sefer arkadaşlığımız bitti dedim ama o yalnız kalınca üzüldüm, çünkü benim yine dışarıdan arkadaşlarım var.
Oysa o, sanki haklıymış gibi bir de tavırlı davranışlarda bulunuyor sınıfta.
Ona üzüldüğüm için kendime kızdım sonra.
Bu dünyayı ben kurtaracak değilim ama yapılan hainliklere rağmen, hiçbir şey olmamış gibi davranırsam, karakterimden çok ödün vermiş olurum.
Düşününce bile kendimden soğuyorum, yakıştıramıyorum.
Şu an ne yapmam gerekiyor bilmiyorum, üniversitede birbirine destek olur arkadaşlar, şimdi yine böyle değişik bir hal içerisindeyim.
Yardımcı olmasanız bile, içimi dökmeye ihtiyacım vardı.
Son düzenleme: