Sen de sıkılıyorsun sana iş verelim!

Onlar işlerini amiyane tabirle çenebazlıkla yürütüyorlar. Ben de benden öncekinin batırdığı işleri düzeltmek için gönderildim , adam hiç bir şeyi düzgün yapmamış ama herkes bayılıyor, çünkü nasıl bir çenesi var anlatamam size. Ama icraat 0. Böyleleri işini yürütüyor maalesef. İnsanımıza da iki güleryüz, iki laf yetiyor...

Kimse yapılan işe bakmıyor.

Size şöyle söyleyeyim; grup şirketimizdeki santral memuresi hanım bir anda bir terfi ile Satış Uzmanı oldu. Çünkü kocası da o şirkette ! Bana amirim kendi söyledi geçen sene “ ya onların kocasından torpili var” diye!!!! Ben bu şirketi nasıl ciddiye alayım şimdi?

Bizde de böyle, kendini pazarlayan geliyor bir yere, ağzın laf yapacak yeter!
Bana bir daha şakasına bile olsa böyle derse şikayet mi geldi size diyeceğim.

Bırakın şirketi ülkenin en büyük devlet kurumlarından birindeyim, burda da işler öyle yürüyor maalesef.

Çok düzenliyim evet. Yoğun bir günse telefon çoksa yapmam dikkat gerektiren işleri ama rahat günlerimde + laptopu yanıma alıp haftasonunda takvimleri planlamaları yaparım. E daha ne yapayım ben?

Gelde şevkle çalış..

Valla 10. seneme girdim tüm şevkim kaçtı, deseler tazminatı vereceğiz çık valla çıkarım, çünkü sadece para değil çalışma amacım.

Ben de çok planlı düzenli pratiğim, birden müşteri basar içeriyi,5 kişiyiz millet alır birer kişi önüne oyalar saatlerce millet söylenir ben kalabalığı dağıtırım şaşırırlar ne ara bitti bu kalabalık diye ama baksan onlar çok çalışmıştır çok yoğundur

sizde hata. bir şeyleri çabucak yapıyorsanız bile üç gün canınız çıktığını en basit işlerin bile asteroid taşımışsınız gibi nasıl yorucu olduğunu anlata anlata bezdirin milleti tüm ün iki kağıt zımbalasanız da şirketi siz taşıyormuşsunuz izlenimi verin görün o zaman tepkileri. insanlar insanların ne yaptığıyla ilgilenmez hiç bişey yapmıyosan bile yapıyo izlenimi vermeniz gerekiyo bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…