hayır tabıkıde takıldıgın seyler sadece kelımeler degıl ama bı düşün bu karakterdekı adam nasıl mutlu olabılır bu adamı kım napsın bıde kendıne karakterıne dön bi bak onun soyledıgı gıbı bırımısın o sana boyle davranarak kişiliğini karakterını zaten koymus ortaya birde inancın varmı bılmıyorum ama kımsenın yaptıgı kımsenın yanına kalmıyo 25 yıllık hayatımda ogrendıgım budur.sizce takildigim kelimeler mi yalnizca, yada evlilik derdine dustum de (!) o sozler mi canimi yakti?
5ay once bosandigim adamin karsima cikmasi, bu sekilde ikna etmek icin sacmalamasi, yasadiklarimin bir bir zihnimde canlanmasi vs vs?
kisilik bozuklugu icinde psikopatlik da var canim.. evimi biliyor, caddede yururken cikti karsima..Hadsiz şey..
Kendisi genç ve cocuksuz da ne oldu sanki...
size hala nasil ulaşıyor hala?
dediklerine aynen katiliyorum.. Allah a havale ettim onlari ben.. yasadiklarim ve ustune eklenen kustahligi sinirimi tepeme cikardi bi anda..hayır tabıkıde takıldıgın seyler sadece kelımeler degıl ama bı düşün bu karakterdekı adam nasıl mutlu olabılır bu adamı kım napsın bıde kendıne karakterıne dön bi bak onun soyledıgı gıbı bırımısın o sana boyle davranarak kişiliğini karakterını zaten koymus ortaya birde inancın varmı bılmıyorum ama kımsenın yaptıgı kımsenın yanına kalmıyo 25 yıllık hayatımda ogrendıgım budur.
Ben de sana kocamannn bir öpücük yolluyorumm.Resmen kahkaha attım.Ona küçük ve sevimli bir nah yolluyorum buradan
bizim evliligimiz artik bir ölü, diriltmeye calismak nafile.. korkularim cok fazla, cok duygusal ve gecmisten kopamayan biriyim, ozler miyim, cevreme bakip hayiflanir miyim, bosluklara duser miyim, Allah korusun keske der miyim, acim artar mi, binbir ozenle kurdugum mutfagimi evimi arar miyim yoksa zamanla umursamaz olur muyum?
fikirleriniz onemli, lutfen yardimci olun
kizlar, beni taniyanlar bilir, bilmeyen arkadaslarim icn de soyleyeyim, inanin umrumda degil bana soyledigi o cumleler, yani zaten evlilik dusunmuyorum, bir de beni kimin alacagi kritigini yapmadim icimde..
karsima cikmasi, ikna icin rezillesmesi ve ucuz taktgi, yasadiklarimin zihnimde canlanmasi ve sinir harbi; hepsi birbirine girdi..
kisilik bozuklugu icinde psikopatlik da var canim.. evimi biliyor, caddede yururken cikti karsima..
Canim, boyle ucuz numaralara bile umut bagladigina gore, asil aci icinde olan zavalli o... Seni kim alacakmis? Pehhh! senin gibisini ben bir daha nerede bulurum diye kafasini taslara vuruyor o aptal.sizce takildigim kelimeler mi yalnizca, yada evlilik derdine dustum de (!) o sozler mi canimi yakti?
5ay once bosandigim adamin karsima cikmasi, bu sekilde ikna etmek icin sacmalamasi, yasadiklarimin bir bir zihnimde canlanmasi vs vs?
Ben de sana kocamannn bir öpücük yolluyorumm.Resmen kahkaha attım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?