"Sen evde kalmış kız kurususun ben en azından evlendim " dedi bana :(((

Evde kalmak nedir abi ya. Herkes evlenmek zorunda mı. Tamam herkesin hayalidir ama doğru insan çıkmamışsa kızın suçu ne. evlenmeyen geç evlenen binlerce insan var ki. Evlenip boşanmaktansa hiç evlenmemek daha iyidir deseydin. Bu tipler için de sinirlenmeye ağlamaya değmez. Laflarından nasıl biri olduğu belli

bak aklıma ne geldi konu sahibi eger memursan ya da işin garantiyse anneler görümceler çok severler işi olan gelini amacın kocaya değil önce bu kadınlara ulaşmak olmalı.O yüzden dikiş nakış ahşap boyama resim takı yapımı kermeslerde aktif olarak katılımcı olmalısın 3 aya kalmaz bi sürü aday çıkar sana emin ol

Sohbetlere falan git mesela..ceycey haklı..İlk once kadınlar..

Kafana takip aglamana değmez vakit kaybı. Adam bildiğin ergen tripli çıkmış laflara bak çok komik. Ayrıca 30 çok geç bir yaş değil hayatını yasamana bak muhakkak biri çıkar hepsinin vakti vardır.

bak aklıma ne geldi konu sahibi eger memursan ya da işin garantiyse anneler görümceler çok severler işi olan gelini amacın kocaya değil önce bu kadınlara ulaşmak olmalı.O yüzden dikiş nakış ahşap boyama resim takı yapımı kermeslerde aktif olarak katılımcı olmalısın 3 aya kalmaz bi sürü aday çıkar sana emin ol

Valla çakalsın ve çok haklısın.

Arkadaşım kitap okuma klübünde bir ablayla tanışmış, abla da seni kardeşime alıcam ille diye turturmuştu :)

bana kızmısın kadın mısın diye yazınca nevrim döndü benim de, senin gibi ikinci el değilim ya ona bak, çocuğun yok demek ki sorunun var yazdım.

adam da "gel beraber deneyelim sorunum olup olmadığını pratik et" yazıp daha da çirkinleşti
Boşanmıs olanlar ikinci el mi oluyor?

Adam seni tahrik etmis bayagi.. umarim gaza gelip sacma sapan biriyle olmazsin o sitelerde.

Siz başlatmışsınız.Size ne adamın boşanıp boşanmamasından adam size zaten whatsapp ver deyince yok demişsiniz adam da Güle güle o zaman deyip devam etmemiş ne diye üzerine gittiniz ki ondan sonra ?

cevabını verdim canını yakmak istedim çünkü "en azından senin gibi ikinci el değilim, çocuğun olmadığına göre soırun var sende" yazdım adam da "gel beraber deneyelim sorunum var mıymış gör" deyip çirkinleşti. muhatap alınacak tıynette biri değil
Yaş kaç ? Ona göre konu hakkında yorumda bulunacağım.

10 yıl sonraki ben. =(
Şaka bir yana sanal alemde, online sitelerde, sosyal medyada kurulan ilişkilere karşı bir tavrım yok güzel sonuçlanan ilişkiler de duymuştum. Ama sorun burada şu ki; kendinizi saçma sapan bir sitedeki saçma sapan, konuşmalarında kalitesiz biri olduğu belli olan birinin lafları için bu kadar değersiz hissetmeniz hatta ağlamanız. Önce bunu bir halledin içinizde, sağlam özgüveniniz olsun, bu kadar zayıf ve kırılgan bir özgüvene sahip olmayın bence.
Yukarıda arkadaşlar da tavsiyeler vermişler, bir şekilde kendinize ortamlar oluşturmalısınız yeni insanlarla tanışmak için; bu gönüllü sosyal sorumluluk işlerinde yer almak olur, şehrinizdeki bir hobi oluşumuna katılmak olur filan falan...Hareket ve enerjinin olduğu yerde seçenekler de çoğalmaya başlıyor istediğiniz şeyle ilgili. Basit bir mantık işte. Bu yüzden silkelenip kendinize gelin önce.
Sevgiler.

Son düzenleme:
Tek cevabın:Sonum senin gibi olmasın diye doğru insanı bekledim,ben senin gibi boşanmak için evlenenlerden değilim olmalıydı.Hadsiz canım onda kişilik olsa bunu demez zaten boşver

Bebek ve yuva istegin olabilir ki bu konudada haklisin amaaaaa her insanin her dedigini kafama takarsan depresyona girersin :) . Umursama , birak kim ne diyosa desin sen kendinden eminsen yasamindan eminsen gerisi bos. Hem kadin olsanda kiz olsanda degisen bir sey yok sonucta herkes insan. Onemli olan insan olmak , kalp kirmamak , hak yememek , vicdan sahibi olmak. Uzulme . Uzuleceksende sana boyle cumleler kuran kisiye uzul , insan bile degil. :)

merhaba herkese, nette bir arkadaşlık sitesine üyeyim. belki yanlış bulacaksınız ama mutlu yuva + bebek özlemindeyim ve etrafımda bekar yok, yaş da 30 oldu. bir adamla yazışıyorduk benden hemen whatsapp istedi ben de olmaz, önce burda yazışalım güven kurulsun deyince adam hemen o zaman sana güle güle yazdı. benim de gururum kırıldı, adamın profilinde boşanmış yazıyordu ben de zaten boşanmış biriyle olmazdı hoşçlakal yazdım. bunun üzerine adamın cevabı şu oldu:

-ben en azından evlendim ya sen evde kalmış kız kurusu

şok oldum çok kanıma dokundu bu laf duşa girdim ağladım uzun süre. zaten üzgündüm adamın mesajı taşırdı beni. şimdi yine baktım adam şunu yazmış bu sefer:

-kız kurusu yazdım ama o da şüpheli yani. kız kurusu musun,kadın kurusu musun her neysen işte.

ve daha beter doldum. paylaşmak istedim sizle kızlar. benim gönül işlerinde yüzüm gülmeyecek mi artık ? inanın tek ama tek istediğim mutlu bir yuva ve bebek. ama neden olmuyoır,neden ?

Dönüp yazsana kedi ulaşamadıği cigere mundar dermis diye...

Ayrica ekle; senin gibi degilim haklisin, ben evlenmis olmak icin evlenmedim. Aski bekledim. Kimbilir neler yaptin da kadin boşadı seni.. Verilmis sadakam varmış kaliten kopru altı... yaz yolla sonra engelle.

O siteden de çık. O musallat olur, baska profillerle saldirir..

Ne agliyosun onu anlamadim, cocuk musun sen? Edepsizin biri sacmalamis, niye bu kadar takiyorsun?

30 evlenmek icin gec bir yaş mi?

Erken evlenme madalyasi mi var?

Boyle ufak seylere takilma. Hayatina bak. Sanal dunyadan hayir gelmez. Kendine yazik edeceksin. Gercek hayatta ara kismetini. . Boyle gereksiz tiplere hic takilma sal ipini... baska kapida hirla de gitsin...

Hayat evlilikten çocuktan ibaret değilki,neden bu kadar takıntı haline getirdiniz evliliği ? Çalışın gezin tozun ailenizle arkadaşlarınızla keyifli zaman geçirmeye bakın,hobiler edinin,ama bunları koca bulmak için değil hayatınızı kaliteli yaşamak adına yapın...Annenize " beni gelinlikle gömün " falan demek nasıl bir psikolojidir ? Bak o evlenmiş çocuk sahibi olmuş ama kadın evladı yüzünden ağlıyor,yazık değil mi kadına ?
Evliliği hayatınızın tek amacı yapmışsınız,gerçekleşmeyen her gün biraz daha üzülüyorsunuz,üzüleceksiniz...Akışına bırakın, kaderde varsa her türlü sizi bulur,yoksa ömür boyu ağlayıp sızlanmak yerine hayatınızı yaşamış olursunuz.

cevabını verdim canını yakmak istedim çünkü "en azından senin gibi ikinci el değilim, çocuğun olmadığına göre soırun var sende" yazdım adam da "gel beraber deneyelim sorunum var mıymış gör" deyip çirkinleşti. muhatap alınacak tıynette biri değil
Siz cok muhattap alinicak birisiniz belli ne olursa olsun kimseye bel alti vurmayin kinamayin gun gelir bosanmis biriyle evlenirsiniz cocugunuz olmaz.

merhaba herkese, nette bir arkadaşlık sitesine üyeyim. belki yanlış bulacaksınız ama mutlu yuva + bebek özlemindeyim ve etrafımda bekar yok, yaş da 30 oldu. bir adamla yazışıyorduk benden hemen whatsapp istedi ben de olmaz, önce burda yazışalım güven kurulsun deyince adam hemen o zaman sana güle güle yazdı. benim de gururum kırıldı, adamın profilinde boşanmış yazıyordu ben de zaten boşanmış biriyle olmazdı hoşçlakal yazdım. bunun üzerine adamın cevabı şu oldu:

-ben en azından evlendim ya sen evde kalmış kız kurusu

şok oldum çok kanıma dokundu bu laf duşa girdim ağladım uzun süre. zaten üzgündüm adamın mesajı taşırdı beni. şimdi yine baktım adam şunu yazmış bu sefer:

-kız kurusu yazdım ama o da şüpheli yani. kız kurusu musun,kadın kurusu musun her neysen işte.

ve daha beter doldum. paylaşmak istedim sizle kızlar. benim gönül işlerinde yüzüm gülmeyecek mi artık ? inanın tek ama tek istediğim mutlu bir yuva ve bebek. ama neden olmuyoır,neden ?
Kimbilir karsinda nasil biri var
Nasil.itimat edersin laflarina
Tavsiyem.oyle bir ise kalkisma

Back
X