- 23 Ağustos 2012
- 51.827
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.353
- 898
amanın hemen dert konusu açmalıyım biri bana aplaa dedi yaşlanmışım nasıl yaşarım ben bu acıyla artıkk![]()
Yani sana apla diyen de 29 yasinda git pencereden mi atlarsin artik ne yaparsin bilemem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amanın hemen dert konusu açmalıyım biri bana aplaa dedi yaşlanmışım nasıl yaşarım ben bu acıyla artıkk![]()
9 yaş fark var yaşlanmışımmm üüüüüüüYani sana apla diyen de 29 yasinda git pencereden mi atlarsin artik ne yaparsin bilemem![]()
bak aklıma ne geldi konu sahibi eger memursan ya da işin garantiyse anneler görümceler çok severler işi olan gelini amacın kocaya değil önce bu kadınlara ulaşmak olmalı.O yüzden dikiş nakış ahşap boyama resim takı yapımı kermeslerde aktif olarak katılımcı olmalısın 3 aya kalmaz bi sürü aday çıkar sana emin ol
Boşanmıs olanlar ikinci el mi oluyor?bana kızmısın kadın mısın diye yazınca nevrim döndü benim de, senin gibi ikinci el değilim ya ona bak, çocuğun yok demek ki sorunun var yazdım.
adam da "gel beraber deneyelim sorunum olup olmadığını pratik et" yazıp daha da çirkinleşti
Yaş kaç ? Ona göre konu hakkında yorumda bulunacağım.cevabını verdim canını yakmak istedim çünkü "en azından senin gibi ikinci el değilim, çocuğun olmadığına göre soırun var sende" yazdım adam da "gel beraber deneyelim sorunum var mıymış gör" deyip çirkinleşti. muhatap alınacak tıynette biri değil
merhaba herkese, nette bir arkadaşlık sitesine üyeyim. belki yanlış bulacaksınız ama mutlu yuva + bebek özlemindeyim ve etrafımda bekar yok, yaş da 30 oldu. bir adamla yazışıyorduk benden hemen whatsapp istedi ben de olmaz, önce burda yazışalım güven kurulsun deyince adam hemen o zaman sana güle güle yazdı. benim de gururum kırıldı, adamın profilinde boşanmış yazıyordu ben de zaten boşanmış biriyle olmazdı hoşçlakal yazdım. bunun üzerine adamın cevabı şu oldu:
-ben en azından evlendim ya sen evde kalmış kız kurusu
şok oldum çok kanıma dokundu bu laf duşa girdim ağladım uzun süre. zaten üzgündüm adamın mesajı taşırdı beni. şimdi yine baktım adam şunu yazmış bu sefer:
-kız kurusu yazdım ama o da şüpheli yani. kız kurusu musun,kadın kurusu musun her neysen işte.
ve daha beter doldum. paylaşmak istedim sizle kızlar. benim gönül işlerinde yüzüm gülmeyecek mi artık ? inanın tek ama tek istediğim mutlu bir yuva ve bebek. ama neden olmuyoır,neden ?
Siz cok muhattap alinicak birisiniz belli ne olursa olsun kimseye bel alti vurmayin kinamayin gun gelir bosanmis biriyle evlenirsiniz cocugunuz olmaz.cevabını verdim canını yakmak istedim çünkü "en azından senin gibi ikinci el değilim, çocuğun olmadığına göre soırun var sende" yazdım adam da "gel beraber deneyelim sorunum var mıymış gör" deyip çirkinleşti. muhatap alınacak tıynette biri değil
Kimbilir karsinda nasil biri varmerhaba herkese, nette bir arkadaşlık sitesine üyeyim. belki yanlış bulacaksınız ama mutlu yuva + bebek özlemindeyim ve etrafımda bekar yok, yaş da 30 oldu. bir adamla yazışıyorduk benden hemen whatsapp istedi ben de olmaz, önce burda yazışalım güven kurulsun deyince adam hemen o zaman sana güle güle yazdı. benim de gururum kırıldı, adamın profilinde boşanmış yazıyordu ben de zaten boşanmış biriyle olmazdı hoşçlakal yazdım. bunun üzerine adamın cevabı şu oldu:
-ben en azından evlendim ya sen evde kalmış kız kurusu
şok oldum çok kanıma dokundu bu laf duşa girdim ağladım uzun süre. zaten üzgündüm adamın mesajı taşırdı beni. şimdi yine baktım adam şunu yazmış bu sefer:
-kız kurusu yazdım ama o da şüpheli yani. kız kurusu musun,kadın kurusu musun her neysen işte.
ve daha beter doldum. paylaşmak istedim sizle kızlar. benim gönül işlerinde yüzüm gülmeyecek mi artık ? inanın tek ama tek istediğim mutlu bir yuva ve bebek. ama neden olmuyoır,neden ?