"Sen evde kalmış kız kurususun ben en azından evlendim " dedi bana :(((

Ben evlendigimde 30 yasindaydim. Evde kalmadin yani. 30 yas gec degil. Her sey de kismet. Evlilik de o kadar matah degil. Evlenmis olmak icin de evlenme zira olmayacak biriyle yapilan evlilik tam bir cehennem hayati. Adam oyle dedi diye sen oyle olnazsin. Aksine o adam gercek yuzunu gostermus. Dusunsene boyke biriyle evlendigini. Gercek yuzunu gordugun icin sukretmelisin. Ben olsam zaten iyi biri olsaydin esin bosamazdi yazardim . Saka saka. Muhatap alip cevap vermeye bile degmez.

Aynen mezarında ne gelinliği ya.Olecek olsam yemişim gelinliği ,günahlarımı dusunurum..

merhaba herkese, nette bir arkadaşlık sitesine üyeyim. belki yanlış bulacaksınız ama mutlu yuva + bebek özlemindeyim ve etrafımda bekar yok, yaş da 30 oldu. bir adamla yazışıyorduk benden hemen whatsapp istedi ben de olmaz, önce burda yazışalım güven kurulsun deyince adam hemen o zaman sana güle güle yazdı. benim de gururum kırıldı, adamın profilinde boşanmış yazıyordu ben de zaten boşanmış biriyle olmazdı hoşçlakal yazdım. bunun üzerine adamın cevabı şu oldu:

-ben en azından evlendim ya sen evde kalmış kız kurusu

şok oldum çok kanıma dokundu bu laf duşa girdim ağladım uzun süre. zaten üzgündüm adamın mesajı taşırdı beni. şimdi yine baktım adam şunu yazmış bu sefer:

-kız kurusu yazdım ama o da şüpheli yani. kız kurusu musun,kadın kurusu musun her neysen işte.

ve daha beter doldum. paylaşmak istedim sizle kızlar. benim gönül işlerinde yüzüm gülmeyecek mi artık ? inanın tek ama tek istediğim mutlu bir yuva ve bebek. ama neden olmuyoır,neden ?
Bir arkadaşımı hatırlattın bana. 33 yaşında evlendi. Ama o kadar umutsuzdu ki biz bebek hayali kurarken o evlat edinme hayali kuruyordu. Çalıştığımız yerde biriyle görüştü ama adam da evlilikten korkan sorumsuz bir tipti çok üzüldü çok yıprandı ve evliliğe inancını bir kez daha kaybetti derken aradan sadece 2 ay geçti ve karşısında gayet yakışıklı, işinde gücünde ve arkadaşımın ruhuna hitap eden bir adam çıktı. Evlendiler ve çok mutlular. Geçen gün aradı hamileymiş. O kadar sevindim ki. Vay be evlat edinecektin şimdi anne mi oluyorsun diye güldüm hatta :) diyeceğim o ki bu işler nasip canım. Bir anda geliverir o beyaz atlı prensin :)

hayatı akışına bırakmalısın üniversiteden arkadaşım 2 ay önce evlendi 38 yaşındaydı hem de otel sahibi eşi.ramazandan önce bir akrabam evlendi 32 yaşındaydı.Hiç evlenmemiş eli yüzü düzgün kaliteli bir mühendisle evlendi.Ben de 32 de evlendim ve çok çok mutluyum maddi manevi tam bana uygun bir eşim var bir de 4 yaşında kızım var.Yani kısacası iyi bir adamla evlenmek için adamı fellik fellik aramayacaksın kendini geliştireceksin eğitimine eğitim katacaksın iş hayatın da başarılı olabilirsin mesela ayrıca biraz da maddiyatını düzelteceksin ki burdaki bazı kızlarımız gibi 3 5 bilezik peşine düşmeyesin senin de kendine yetecek ekonomik gücün olacak ezilmeyeceksin kimseye

30 yaşındayım zamanım çokdeğerli bebek olması için. ciddiyetsiz şeylerle oyalanmamak için tanışmakisteyen herkese yuva ve bebek istediğimi yazıyorum. adamla çok empai kurmuşsunuz erkek olduğunuzu düşündüm

şaka yapıyorsun değil mi?
mesajlaştığın, tanıştığın vs her adama

merhaba ben sibel ,30 yaşındayım o yüzden hemen evlenip çocuk doğurmam lazım, kızımın adı selensu oğlumun adı da berkecan olacak, dersen
o adam tabi ki topuklarını şeyine vura vura kaçar. seninle de dalga geçer, ben olsam ben de geçerim hak ediyorsun.

kart horoz sende deseydin ona :)
sana bi tavsiye hastanelerin onkoloji servislerini oneriyolar boyle kolay ve basit sebepler için uzulup aglayanlara
onoloji servisinden gir mork dan çik dermisim tovbe tovbeee
HAYirlisi olsun arkadasim sesin için, ben bu dunyada herkesin bi esi olduguna inanirim, ne evde kalan gordum ne çocuksuz kalan, varsada nadir iste bana denk gelmedi

rabbimden sadece hayirlisini dile ..

yanlis anlama olmasin hastanedeki dert sahibi insanlari gorunce çaresizliklerine sahit olunca ne kdr bos seyler için uzulup agladigimizin farkina variyormusuz
morka gitmr orasi biraz agir olabilir :KK43:
Son cümlenize çok güldüm çok yaşayın emi :)

Sonum senin gibi olacaksa evde kalmis olmayi tercih ederim yaz sen de.

merhaba ben sibel ,30 yaşındayım o yüzden hemen evlenip çocuk doğurmam lazım, kızımın adı selensu oğlumun adı da berkecan olacak, dersen
o adam tabi ki topuklarını şeyine vura vura kaçar. seninle de dalga geçer, ben olsam ben de geçerim hak ediyorsun.
hiç de hak etmiyoum ne kadar vicdansız ve seksist bir bakış açısı. ayrıca bunda korkulacak ne var cidden anlayamıyorum. bir an önce nikahlanmak ve bebeğini yapmak isteyen bir kadının nesi korkutucu?

Baska turlu de tam aradığım gıbı der net ortamında...Gerci yuva bebek dese de adam niyeti bozmuş bir kere..Yani boş ne desen onlara.

Herif terbiyesizlik etmiş. Hele hele kız mı kadın mı derken hepten batırmış. Ama sizin ettiğiniz boşanmıs adamla olmazdı da gayet kana dokunanilen bir laf. Güle güle deyip bıraksaydınız, boşanmışlığı size kalsın. Siz de insanlara ettiğiniz lafta 2 kere düşünmelisiniz. Bir ikincisi, herkesin her lafına alınmamak gerek.

Bir arkadaşımı hatırlattın bana. 33 yaşında evlendi. Ama o kadar umutsuzdu ki biz bebek hayali kurarken o evlat edinme hayali kuruyordu. Çalıştığımız yerde biriyle görüştü ama adam da evlilikten korkan sorumsuz bir tipti çok üzüldü çok yıprandı ve evliliğe inancını bir kez daha kaybetti derken aradan sadece 2 ay geçti ve karşısında gayet yakışıklı, işinde gücünde ve arkadaşımın ruhuna hitap eden bir adam çıktı. Evlendiler ve çok mutlular. Geçen gün aradı hamileymiş. O kadar sevindim ki. Vay be evlat edinecektin şimdi anne mi oluyorsun diye güldüm hatta :) diyeceğim o ki bu işler nasip canım. Bir anda geliverir o beyaz atlı prensin :)

arkadaşınla nekadar benzeşiyoruz, ben de kaç gündür evlat edinmeyi araştırıyorum. ama annemkarşı çıkıyor, ben elin çocuğunu torunum olarak görmem, kendi kanından canından olsun diyor. keşke benim beyaz atlı prensim de hemen çıksa artık karşıma da böyle insan artıklarıyla uğraşmasam

hiç de hak etmiyoum ne kadar vicdansız ve seksist bir bakış açısı. ayrıca bunda korkulacak ne var cidden anlayamıyorum. bir an önce nikahlanmak ve bebeğini yapmak isteyen bir kadının nesi korkutucu?

damızlık boğa pazarları kuruluyor anadolu şehirlerinde, oralara bakabilirsin bence

Evlenip bosanmak daha zor senin tabirinle kiz kurusu olmayı tercih ederim benim icin hayat daha yeni basliyor yazaydin
Dengesizz
Ay aman hic takma cnmmm

Back
X