bugün nege sen geldin aklıma bu günlerde çok düşünür oldum seni sebebini bende bilmiyorum belkide kendimle bir hesaplaşma ama niye diyorum niye küçük bir kız çocuğuydum seninle aynı yatağa girdiyimde daha seni tanımıyordum bile kendimi bile tanımıyorduki bilmiyordumki bir aile nasıl kurulur naasıl korunur gözlerini hatırlamaya çalışıyorum rengi nasıldı diye siyahmı kahve rengimi hiç gözlerine bakmadımki gözlerin gözlerimde hiç donup kalmadıki hiç sana seni seviyorum dedimmi acaba sanmıyorum sende bana dememişsindir çokmu zordu sana seni seviyorum demek deyildi ama hiç söylemedim hiç duymadım başbaşa oturup özel bir an geçirmedikki elele tutuşup gezmedikki anne olduk baba olduk ama hiç sevgili olamadık hiç gözlerimize bakmaddık hiç seni seviyorum demedik ne acı deyilmi biliyormusun ben hiç kimseye seni seviyorum demedim hiç kimsede bana demedi kendimi öylesine kitlemişimki küçük bir tebessümü bile ihanet saymışım sana karşı bana bıraktığın bu hayatta verdiyim mücadeleden dolayı olacak hiç kendimi düşünecek vaktim olmadikiöyle şeyler bıraktınki bana kadınlığımı unuttum senin yüzünden şimdi sık sık seni düşünüyorum vişdanımla hesaplaşmıyorum ama vişdanımıda rahatlatamıyorum hata hiş birzaman tekbaşına olmaz elbetki yarıyarıyadır neden önüne geçemedik neden birşeyleeri deyiştiremedik neden sonu acı bitti ama bitti deyişmeyecek tek şey bu sen gittin bana ise daha ağır bir yük kaldı kimi yerde tökezledim kimi yerde yıkıldım ama şu bir gerçekki kimsenin önündede boyun eymedim yaşadıklarım yaşayacaklarımın teminatıydı adeta seninle hiş bir hayalimi gerçekleştiremedim kızımla hiç bir hayalimi gerçekleştiremedim oğlum son umudum herşeyin üstesinden geldimde bir seni yok edememişim içimde bir seni yokedememişim şimdi sık sık aklıma geliyorsun neden galiba yaşlanıyorum artık ve bazı şeyler daha ağır geliyor bazı şeyleri özlüyormuş insan galiba seni sevmişim ben bunun içindirki sadece sana ayit kalmışım herşeye ramen gözlerinin içine bakmasamda sana seni seviyorum demesemde GALİBA SENİ ÖZLÜYORUM GİTTİN BİRDAHA GELMEYECEKSİN BİLİYORUM KEŞKE KEŞKE