Sen git sat köpeği!!!

ayrıca evladınız gitmiş siz avukat masrafı diyorsunuz.
bence boşverin kalsın demekki ona bu kadar para veren biri olmuş ki onu sizden çok istemiş. belki hayvanın huzuru yerindedir. ondan ona hayvanın psikolojiside bozulmuştur artık..
anladım ben siz bırakın kalsın orda mutlu huzurlu..

Canım avukat masrafı demek zorundayım cunku calısyorum orgun ogretım okulum var ve kendı basımı ıdare edıorum o bnm ıcın cok degerlı cogu zaaman ası parasını vermek ıcın kendımden ödun verdım ..Ama kız oyle bır pıslık ınsankı ıste ama sanırım konusmalıyım denılenler gıbı avukatla,olmadı masrafı dava sonucundan cıkartılır

yok kız odkr rahat kı korkmuyor hıc bırseyden mahkemeye versın ıstıosa demıs..dusunun maıllerınde gormustuk polıs bundan kımlık ıstemıs bı gun buda vermemıs polıslerden 2 saat dayak yemıs arkdsına anlatmıs ozel sırket maılınde orda okuduk dusunun boyle bır ınsan ayrıca hamıle ve cocuk aldırmıs bekar ..Boyle bır pıslıkle ugrasılırmı ???

madem o pislik etrafına pislik sacıyor. Bende o pisliğe haddini bildirmesini bilirimkaydirigubbakcemile
Ugraşırım :kızgın: Böylesillerin yaptıklarına susup oturdukca daha da kabarır pislikleri.
Ve yılanın başını küçükken öldürmek lazım:kızgın:

Sen de gittin , böyle böyle dediğin bu kişiye köpek teslim ettin.Aferim sana.

bız bunalrı sonradan ogrendık canım daha yenı goruyoruz maıllerı telefon msjlarını fln..Kız satıstaydı tam bı satısmıs yanı bayadır bızımle calısyordu cok sevılıyordu fln hepımız baya zman gecırdık 2 gunluk tanıdıgm bı ınsan degılkı ama ne bılıyım tanılmıyormus ınsanlar ıste:( herkes sok oldu yoksa gercekten ıyıyıdı aramız ve guvenıyorduk..

dedim yine diyorum.. siz o köpeği unutun bırakın gerçekten istemiş ve sahiplenmiş oraya buraya sepetlenmeden yeni ailesinin yanında huzurlu olsun..
sizin için tuhaf ama köpeğiniz için hakkında hayırlısı buymuş diyorum.. umarımda öyledir..

polise gitmeniz yeterli . avukat şart değil.. ben olsam şimdiye oho....

yok kız odkr rahat kı korkmuyor hıc bırseyden mahkemeye versın ıstıosa demıs..dusunun maıllerınde gormustuk polıs bundan kımlık ıstemıs bı gun buda vermemıs polıslerden 2 saat dayak yemıs arkdsına anlatmıs ozel sırket maılınde orda okuduk dusunun boyle bır ınsan ayrıca hamıle ve cocuk aldırmıs bekar ..Boyle bır pıslıkle ugrasılırmı ???

O zaman benim naçizane fikrim şu yönde ....
Allaha havale et,Allah tan bulsun....
:Saruboceq:a.s

ya ayrıca polis nerde dayak atmış bu çok ciddi bir idaa ??!!!
hem çocuk aldırmış olmasının konuyla ne alakası var? konunuz kızın özel hayatı mı sizin köpeğinizi satması mı?
onu pislik yapan köpeğinizi satması çocuk aldırması değil !!

ayyyy çok sinir oldum yaaaaa
nasıl böyle bişey yapabilir
o köpek insanın evladı gibi oluyor
emanete hıyanet etmiş resmen böyle terbiyesizlik olmaz
kesinlikle peşini bırakma
ya mahkemeye ver hatta bide üstüne bi güzel sopa çek uyuz oldum vallahi :kizgin:

hem çocuk aldırmış olmasının konuyla ne alakası var? konunuz kızın özel hayatı mı sizin köpeğinizi satması mı?

Isten cıkarılması ıcın elımızde ıddıalar olması gerekıyordu bızde mecburen okuduk..Ilgısı yok belkı ama anlatmak ıstedgm kendı canına kıymayan bır ınsan benım kopegıme mı kıyıcaktı sankı??Hayatımızı işlerımızın duzenını alt eden bır kızın ozel hayatıda elbettekı ılgılendırıyor bence..Iste sorum budur zaten boyle bır ınsanla kendı canına kıymayan bır ınsanla nasıl ugrasılır

bencede..Ne alaka? köpeğinize iyi baksa ama sonradan çocuk aldırdığını bilseniz başka türlü mü düşünecektiniz

Ayrıca benim köpeğim benim canım,herşeyim.Öyle yabancılara bırakmam.Herşeyi ona göre ayarlıyoruz.Böyle bir durumda da gözüm hiçbirşeyi görmez,ne yapar eder alırım köpeğimi

köpeğiniz kaç yaaşındaydı?

ayrıca bizim eve de çoluk çocuk yeğen geliyor ama asla bu köpeğimi başka bir yere vermemi gerektirmez. çünkü o evin eşyası malı değil o da bir evlat can.
bir odaya kapatıp bakabilirdiniz. başka bir yere vermekle ona ne kadar değer verdiğinizi göstermişsiniz. umarım gittiği yer son durağı olur.ömrünün sonuna kadar değer görür ve sevilir.

Back
X